- 9 Nisan 2010
- 179
- 178
- 133
bir yere daha sordum 43 tl muayene ücreti kadarsağlık ocağında 1 gün beklemek gerekiyormuş..devletin acilleri yapar mı hiç bilgim yok
canım ilk defa böyle birşey yaşadım..yoğun değil bende kurulanırken selpağa geliyor açık pembe bir şekilde inşallah yerleşme kanamasıdır..rentıp pembe mavinin orada mıydı canım..bence hemen test yaptır yerleşme kanaması adetinden bir hafta önce gelen pembe kanmış benimde gelmişti ama yoğun olduğu için anlamamıştım ve bilmiyordumda 3 gün sonra test yaptırdım daha önce yapılsaydı belki ilaçla veya iğneyle düşük olması önlenebilirdi ve en önemlisi kendim daha dikkatli olurdum bu arada aşılama olan arkadaşlar test gününe kadar bence ilişkiye girilmemeli
canım ilk defa böyle birşey yaşadım..yoğun değil bende kurulanırken selpağa geliyor açık pembe bir şekilde inşallah yerleşme kanamasıdır..rentıp pembe mavinin orada mıydı canım..
Acile git. Ilac icicem karin agrimdan oturu. Ama gebelik suphedi var de. Test yapar onlar .1saate cikiyobir yere daha sordum 43 tl muayene ücreti kadarsağlık ocağında 1 gün beklemek gerekiyormuş..devletin acilleri yapar mı hiç bilgim yok
bursada olanlara bilgi olsun sakın beni yanlış anlamayın gebelik olsun da esirgeyecek değilim ama 1 teste bu kadar para almak sömürücülükten başka bir şey değil..doruk ve hayat 30 tl bahar 43 tl..gebeliğin olduğunu öğrenince artık sağlık ocağına giderim..ah bir pozitifi görebilsek..idil cim çok teşekkür ederim canım..
Bende bu asilamada kendi ailem de dahil hic kimseye soylemefim.sen de haklisin. Ama ya acil? Acilde de yaptirabilirsincanım bizim buradaki sağlık ocağında çalışan hemşire yan komşu. kaynanamlarla da altlı üstlü oturuyoruz. kimsenin tedaviden haberi yok olmasına da gerek yok. onun için gidemiyorum.
canımm teprik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinCanım şükürler olsun pozitif 89 çıktı tekrar kan verdim inşallah yükselmiştir sağlıklı olması için yükselmesi gerekiyormuş 11 de sonucu alcam ay inşallah sende güzel haberi alırsın
acile hiç gitmedim canım. özel hastanelerin acili yapar mı?Bende bu asilamada kendi ailem de dahil hic kimseye soylemefim.sen de haklisin. Ama ya acil? Acilde de yaptirabilirsin
Devletin aciline git. Bir kurus bile vermezsinacile hiç gitmedim canım. özel hastanelerin acili yapar mı?
Devletin aciline git. Bir kurus bile vermezsin
devletin acilini aradım kadın doğuma bağladılar oradan randevu almak gerekiyor muş..ama dediğin gibi yaparsam bakabilirler :)Acile git. Ilac icicem karin agrimdan oturu. Ama gebelik suphedi var de. Test yapar onlar .1saate cikiyo
tamam canım arayıp bilgi alırım bende..sen yine rentıpıda aryıp tekrar sor canım mesela estorojenede bakılıyor ya aşılamadan önce onu ben daha önce esentepede 50 ye doktorum 25 e rentıp sa bu ay yaptı 19 a düşün farkları
sizi gördüğüme çok sevindim :) aşılamanın 12. günü görülen pembelik tuttuğunun alameti mi?bir de kan testi her saatte yapılabiliyor mu :)ne kadar çok bursalı varmış :) bende bursalıyım rentıp ta doktorum,
Ay canim yaaagaliba ben adet oluyorum kanamam biraz artmış gibi 12. gün progestan kullanıp adet olmak mümkün mü
evet canım malesef..Ay canim yaaa
ciddimisin
galiba ben adet oluyorum kanamam biraz artmış gibi 12. gün progestan kullanıp adet olmak mümkün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?