Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ilk defa böyle birşey yaşadım..yoğun değil bende kurulanırken selpağa geliyor açık pembe bir şekilde inşallah yerleşme kanamasıdır..rentıp pembe mavinin orada mıydı canım..

canım ilk defa böyle birşey yaşadım..yoğun değil bende kurulanırken selpağa geliyor açık pembe bir şekilde inşallah yerleşme kanamasıdır..rentıp pembe mavinin orada mıydı canım..

inşallah cnm hamilesindir kendim kadar sevinicem inanki.. ama yazdıkların onu gösteriyor sonucu bildir ne olur
rentıp pembe maviyi geçince ilk aradan sola dönüyosun çok yakın ayrıca testin 10 un üzeriyse doktor iki gün sonra tekrar istiycek hatta ileriki günlerde yine isteyebilir o yüzden 43 tl verme boşuna

bursada olanlara bilgi olsun sakın beni yanlış anlamayın gebelik olsun da esirgeyecek değilim ama 1 teste bu kadar para almak sömürücülükten başka bir şey değil..doruk ve hayat 30 tl bahar 43 tl..gebeliğin olduğunu öğrenince artık sağlık ocağına giderim..ah bir pozitifi görebilsek..idil cim çok teşekkür ederim canım..

sen yine rentıpıda aryıp tekrar sor canım mesela estorojenede bakılıyor ya aşılamadan önce onu ben daha önce esentepede 50 ye doktorum 25 e rentıp sa bu ay yaptı 19 a düşün farkları

canım bizim buradaki sağlık ocağında çalışan hemşire yan komşu. kaynanamlarla da altlı üstlü oturuyoruz. kimsenin tedaviden haberi yok olmasına da gerek yok. onun için gidemiyorum.
Bende bu asilamada kendi ailem de dahil hic kimseye soylemefim.sen de haklisin. Ama ya acil? Acilde de yaptirabilirsin

Canım şükürler olsun pozitif 89 çıktı tekrar kan verdim inşallah yükselmiştir sağlıklı olması için yükselmesi gerekiyormuş 11 de sonucu alcam ay inşallah sende güzel haberi alırsın
canımm teprik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Devletin aciline git. Bir kurus bile vermezsin

tamam canım h.sonu eşime söylerim. ama benim bu ayda olmadı galiba. kasık ağrılarım devam ediyor ama göğüslerim şiş olmasına rağmen hassasiyeti dünden beri yok. hatta bugün hafiften karnım ağrımaya başladı. ve ben adet olmadan 2-3 gün önce afedersiniz büyük tuvaletime sık çıkmaya başlarım. yine öyle oluyor. test günüm pazartesi adet günüm çarşamba günü. dayanabilirsem adetime kadar beklicem sanırım. gecen ay test yaptırdım ertesi gün adet olmuştum.

Acile git. Ilac icicem karin agrimdan oturu. Ama gebelik suphedi var de. Test yapar onlar .1saate cikiyo
devletin acilini aradım kadın doğuma bağladılar oradan randevu almak gerekiyor muş..ama dediğin gibi yaparsam bakabilirler :)

sen yine rentıpıda aryıp tekrar sor canım mesela estorojenede bakılıyor ya aşılamadan önce onu ben daha önce esentepede 50 ye doktorum 25 e rentıp sa bu ay yaptı 19 a düşün farkları
tamam canım arayıp bilgi alırım bende..

Yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde, gebelik nedeniyle oluşan Beta HCG Değerleri:

Günler En Düşük Beta HCG En Yüksek Beta HCG Ortalama Beta HCG
12.gün 17 119 48
13.gün1714759
14.gün3322395
15.gün17429132
16.gün70758292
17.gün111514303
18.gün1351690464
19.gün32443101061
20.gün18532791287

galiba ben adet oluyorum kanamam biraz artmış gibi 12. gün progestan kullanıp adet olmak mümkün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…