- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
inşallah canım..progestan kullanıp adet olmak şaşırdım ama inşallah düşündüğüm gibi değildir..canım bekle biraz daha inşallaah gerisi gelmez. sen yine de moralini bozma.
amin canım inşallah..Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah...
galiba ben adet oluyorum kanamam biraz artmış gibi 12. gün progestan kullanıp adet olmak mümkün mü
canım bazen yerleşme kanaması 1-2 gün sürebilirmiş. adetine kaç gün var ki? bugün test yaptır canım. önemli bişey varsada tedbirinizi alasıninşallah canım..progestan kullanıp adet olmak şaşırdım ama inşallah düşündüğüm gibi değildir..
canımm benim her kanama adet kanaması olmaya bilir doktorlar bile söylüyo en azından benimki söyledi adet olsan bile tahlil yaptır demişti o yüzden canımm hiç bekleme tahlil yaptıramin canım inşallah..
iyide adet tarihine vardır en az 10 gün ki 32 günde oluyorum demiştin bence adet kanaması değil o muhakkak yaptırmalısın
canım adet sancısı gibi sancım var ve kanama da çoğalmaya başlamış gibi..forumlara baktım 12. günde adet olanlarda var mış malesef..canım bazen yerleşme kanaması 1-2 gün sürebilirmiş. adetine kaç gün var ki? bugün test yaptır canım. önemli bişey varsada tedbirinizi alasın
canım ateş ölçme yöntemiylede bakıyordum 36.5 te 2 gündür genelde ölçtüğümde bu şekilde olunca adet oluyordum..sadece progestan kullanırken adet olunmasına şaşırdım..canımm benim her kanama adet kanaması olmaya bilir doktorlar bile söylüyo en azından benimki söyledi adet olsan bile tahlil yaptır demişti o yüzden canımm hiç bekleme tahlil yaptır
peki şuanda normalde bugün adet günün mücanım ateş ölçme yöntemiylede bakıyordum 36.5 te 2 gündür genelde ölçtüğümde bu şekilde olunca adet oluyordum..sadece progestan kullanırken adet olunmasına şaşırdım..
canım adet sancısı gibi sancım var ve kanama da çoğalmaya başlamış gibi..forumlara baktım 12. günde adet olanlarda var mış malesef..
canım gebeliğin olmasını çok istiyordum şuan durumumu gözetlicem eşim gelince eğer adet kanamasına dönmezse acilde kan testi yaptırırım..ama içimde gebelik gibi bir his yok adet olduğum 2 gün sancım olur o şekilde sancım var..sanada çok geçmiş olsunbaşıma geldiği için söylüyorum önce karnım çok ağımıştı adet belirtileri şeklinde sonra o gün ilişki yaşandı bişey yoktu gezdik falan eve geldim pembe akıntı geldi kesik kesik sonra da çoğaldı dedim hastalandım bu seferde olmadı ve normal hayatıma dvm ettim sonra 2 gün geçti normalde çok afedersiniz açık yazıcam pıhtı şeklinde gelir ya gelmedi şüphelendim yaptıralım dedim sonuçta normal yolla gebelik beklemiyoruz biz 10,65 çıkmıştı kimyasal olabilir demişti doktor sonra yükseldi hatta 970 leri gördük ama düştü ben hep pişmanlık duyuyorum şu an keşke erken yaptırsaydım testi ve o ilişki yaşanmasaydı da bekleseydik sonuca kadar
o yüzden sana ısrar ediyorum sonucunu öğren ve rahatla ona göre dvm et hayatına
Kizlar dualarinizi bekliyorum yarin test gunum ins degerim yukselmis olur dr persembe gunu belli olur dedi ins yukselmis olur kotu bisey cikmaz nolur dualarinizi eksik etmeyin size burdan iyi haber vermek nasib olur insss
ne yaptın canım nasıl oldun kanaman yoğunlaştı mıcanım gebeliğin olmasını çok istiyordum şuan durumumu gözetlicem eşim gelince eğer adet kanamasına dönmezse acilde kan testi yaptırırım..ama içimde gebelik gibi bir his yok adet olduğum 2 gün sancım olur o şekilde sancım var..sanada çok geçmiş olsun
çok yoğun değil canım adet başlangıcı gibi ama sancım var..benim aşılama serüvenim sona erdi inşallah diğer arkadaşlar pozitifi görür..ne yaptın canım nasıl oldun kanaman yoğunlaştı mı
sonuçunu bilmiyorsun canım test yaptır derim geç kalmamak içinçok yoğun değil canım adet başlangıcı gibi ama sancım var..benim aşılama serüvenim sona erdi inşallah diğer arkadaşlar pozitifi görür..
çok yoğun değil canım adet başlangıcı gibi ama sancım var..benim aşılama serüvenim sona erdi inşallah diğer arkadaşlar pozitifi görür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?