Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah...

inşallah canım..progestan kullanıp adet olmak şaşırdım ama inşallah düşündüğüm gibi değildir..
canım bazen yerleşme kanaması 1-2 gün sürebilirmiş. adetine kaç gün var ki? bugün test yaptır canım. önemli bişey varsada tedbirinizi alasın

iyide adet tarihine vardır en az 10 gün ki 32 günde oluyorum demiştin bence adet kanaması değil o muhakkak yaptırmalısın

canım bazen yerleşme kanaması 1-2 gün sürebilirmiş. adetine kaç gün var ki? bugün test yaptır canım. önemli bişey varsada tedbirinizi alasın
canım adet sancısı gibi sancım var ve kanama da çoğalmaya başlamış gibi..forumlara baktım 12. günde adet olanlarda var mış malesef..

canımm benim her kanama adet kanaması olmaya bilir doktorlar bile söylüyo en azından benimki söyledi adet olsan bile tahlil yaptır demişti o yüzden canımm hiç bekleme tahlil yaptır
canım ateş ölçme yöntemiylede bakıyordum 36.5 te 2 gündür genelde ölçtüğümde bu şekilde olunca adet oluyordum..sadece progestan kullanırken adet olunmasına şaşırdım..

canım ateş ölçme yöntemiylede bakıyordum 36.5 te 2 gündür genelde ölçtüğümde bu şekilde olunca adet oluyordum..sadece progestan kullanırken adet olunmasına şaşırdım..
peki şuanda normalde bugün adet günün mü

canım adet sancısı gibi sancım var ve kanama da çoğalmaya başlamış gibi..forumlara baktım 12. günde adet olanlarda var mış malesef..

başıma geldiği için söylüyorum önce karnım çok ağımıştı adet belirtileri şeklinde sonra o gün ilişki yaşandı bişey yoktu gezdik falan eve geldim pembe akıntı geldi kesik kesik sonra da çoğaldı dedim hastalandım bu seferde olmadı ve normal hayatıma dvm ettim sonra 2 gün geçti normalde çok afedersiniz açık yazıcam pıhtı şeklinde gelir ya gelmedi şüphelendim yaptıralım dedim sonuçta normal yolla gebelik beklemiyoruz biz 10,65 çıkmıştı kimyasal olabilir demişti doktor sonra yükseldi hatta 970 leri gördük ama düştü ben hep pişmanlık duyuyorum şu an keşke erken yaptırsaydım testi ve o ilişki yaşanmasaydı da bekleseydik sonuca kadar
o yüzden sana ısrar ediyorum sonucunu öğren ve rahatla ona göre dvm et hayatına

canım gebeliğin olmasını çok istiyordum şuan durumumu gözetlicem eşim gelince eğer adet kanamasına dönmezse acilde kan testi yaptırırım..ama içimde gebelik gibi bir his yok adet olduğum 2 gün sancım olur o şekilde sancım var..sanada çok geçmiş olsun

zaten ilaç kullandığı için adet dönemine daha zaman var olsa bile adet olunuyor.aşılamadan sonra 15 ila 20 gün içinde adet olmak gerekir eğer tutmadıysa...benim bir sonraki adetim 17 eylül olması lazımdı 6 eylülde oldum.adet tarihine bakmıyor aşılama

Ymf gibi bi nickli arkadas test yaptiracakti nerde kaldi ki acep . Hani dusuk riskim var demisti ya o arkadas???

Kizlar dualarinizi bekliyorum yarin test gunum ins degerim yukselmis olur dr persembe gunu belli olur dedi ins yukselmis olur kotu bisey cikmaz nolur dualarinizi eksik etmeyin size burdan iyi haber vermek nasib olur insss

Nerdekaldin arkadas Sonuc ciktimu

Aboooooo gelmediiii arkadassss

ne yaptın canım nasıl oldun kanaman yoğunlaştı mı

Merhaba arkadaslar . Son adet tarihlerim 31tmuz ve 28agustos. 13 eyluldede asilama yaptirdim. Normalde bugun gorunuyor adet gunum. Internetteki hesaplarima gore. Kan testi icinde pazartesi gidecegim.asilamaminda 13.gunu bugun.evde testimde var ama test yapmamam icin beni ikna edin nolur. Hafif bacak agrisi haric hicbiseyde hissetmiyorum suan.normalde adetten iki gun once kasil ve bel agrim olur

çok yoğun değil canım adet başlangıcı gibi ama sancım var..benim aşılama serüvenim sona erdi inşallah diğer arkadaşlar pozitifi görür..

bencede testi yaptırmalısın inan bende çok ağlamıştım sinir krizi geçirmiştim resmen ..anlıyorum senide ama zaten iki sonuç var ikisinede hazırlıklı olmamız gerekiyor ama olmuyor bende hiç umutlu değilim ve çok bunaldım çevremdekilere aileme bile cvp vermekten ya geçirdiğimiz muayeneler ilaçlar çok yıpratıcı gonal f yüzünden 8 kilo aldım 6 ay içinde yani psikolojik hem bedenen çok yoruldum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…