Merhaba arkadaslar . Son adet tarihlerim 31tmuz ve 28agustos. 13 eyluldede asilama yaptirdim. Normalde bugun gorunuyor adet gunum. Internetteki hesaplarima gore. Kan testi icinde pazartesi gidecegim.asilamaminda 13.gunu bugun.evde testimde var ama test yapmamam icin beni ikna edin nolur. Hafif bacak agrisi haric hicbiseyde hissetmiyorum suan.normalde adetten iki gun once kasil ve bel agrim olur
Merhaba arkadaslar . Son adet tarihlerim 31tmuz ve 28agustos. 13 eyluldede asilama yaptirdim. Normalde bugun gorunuyor adet gunum. Internetteki hesaplarima gore. Kan testi icinde pazartesi gidecegim.asilamaminda 13.gunu bugun.evde testimde var ama test yapmamam icin beni ikna edin nolur. Hafif bacak agrisi haric hicbiseyde hissetmiyorum suan.normalde adetten iki gun once kasil ve bel agrim olur
Dua edin nolur.sonucun husran olmasindan korkuyorum. Kan testini cumartesiden once yaptiramam gibi. Evdeki testi yapmamak icinde zor tutuyorum kendimi. Bu durumdayken gebeligini ogrenen oldumu acaba hicBence kan testini yaptir ogren :)))
niye bekliyorsunnn biran önce yap derim gelmemiş bak adetin de Allahın izniyle tuttuMerhaba arkadaslar . Son adet tarihlerim 31tmuz ve 28agustos. 13 eyluldede asilama yaptirdim. Normalde bugun gorunuyor adet gunum. Internetteki hesaplarima gore. Kan testi icinde pazartesi gidecegim.asilamaminda 13.gunu bugun.evde testimde var ama test yapmamam icin beni ikna edin nolur. Hafif bacak agrisi haric hicbiseyde hissetmiyorum suan.normalde adetten iki gun once kasil ve bel agrim olur
12.günde kanda gebelik yaptırdım canım bence sende direk kanda yaptır idrarda yapılan gebelik değeri belli bi noktaya gelmeyince belli olmuyoDua edin nolur.sonucun husran olmasindan korkuyorum. Kan testini cumartesiden once yaptiramam gibi. Evdeki testi yapmamak icinde zor tutuyorum kendimi. Bu durumdayken gebeligini ogrenen oldumu acaba hic
Insallah arkafasim insallahh. Kan testine dusuk bi ihtimalle yarin gidebilirim. Erkenden yaptiripta cikmazsa cok uzulurum diye korkuyorum. Dua edin nolurniye bekliyorsunnn biran önce yap derim gelmemiş bak adetin de Allahın izniyle tuttu
senin bebiş bellidir canım ben 12.gün yaptırmıştım 18.06 çıkmıştı :)Insallah arkafasim insallahh. Kan testine dusuk bi ihtimalle yarin gidebilirim. Erkenden yaptiripta cikmazsa cok uzulurum diye korkuyorum. Dua edin nolur
Ay yarin muhakkak gitmeye caliscam. Ozmana kadar bi surpriz olmazsa insallah. Beni ikna edin dedim.siz ters acidan ikna ediyoniz ama yaaasenin bebiş bellidir canım ben 12.gün yaptırmıştım 18.06 çıkmıştı :)
canım sen aşılama olduğun günüde hesaba katıyor musun? yoksa aşılamadan sonraki 12. gün mü yaptırdın testi?senin bebiş bellidir canım ben 12.gün yaptırmıştım 18.06 çıkmıştı :)
Dua edin nolur.sonucun husran olmasindan korkuyorum. Kan testini cumartesiden once yaptiramam gibi. Evdeki testi yapmamak icinde zor tutuyorum kendimi. Bu durumdayken gebeligini ogrenen oldumu acaba hic
[QUOTE="melike222, post: 37069133, member: 626353"]senin bebiş bellidir canım ben 12.gün yaptırmıştım 18.06 çıkmıştı :)
canım sen aşılama olduğun günüde hesaba katıyor musun? yoksa aşılamadan sonraki 12. gün mü yaptırdın testi?
aşılamanın olduğu günüde sayıyorsun canım doktorumda öyle hesaplamıştı..aşılamanın olduğu günde dail 12.gün yaptırmıştımcanım sen aşılama olduğun günüde hesaba katıyor musun? yoksa aşılamadan sonraki 12. gün mü yaptırdın testi?
o zaman benim yarın 12. gün oluyoraşılamanın olduğu günüde sayıyorsun canım doktorumda öyle hesaplamıştı..aşılamanın olduğu günde dail 12.gün yaptırmıştım
senin aşılaman kaçında olmuştu canımcanım sen aşılama olduğun günüde hesaba katıyor musun? yoksa aşılamadan sonraki 12. gün mü yaptırdın testi?
nedennnno zaman benim yarın 12. gün oluyorama ben yaptırmıcam galiba adet günümü beklicemmm
senin aşılaman kaçında olmuştu canım
ewet yarın 12.günün oluyormuş canımm :)ayın 15'in de canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?