Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bence kan testini yaptir ogren :)))

eşim gelince acilden baktırabilirsek baktırırım teste..en azından ağrı kesici alırım..

idrar testinde adetin geçmeden çıkmaz cnm kan testinde 12.günü itibari ile sonuç alabilirsin

Bence kan testini yaptir ogren :)))
Dua edin nolur.sonucun husran olmasindan korkuyorum. Kan testini cumartesiden once yaptiramam gibi. Evdeki testi yapmamak icinde zor tutuyorum kendimi. Bu durumdayken gebeligini ogrenen oldumu acaba hic

Tesekkur ederim bilgi icin. Yarin uygun bi vakit bulmaya calisayim olmazsa.yada sabah idrar testi yapip cumartesi gideyim

niye bekliyorsunnn biran önce yap derim gelmemiş bak adetin de Allahın izniyle tuttu

Dua edin nolur.sonucun husran olmasindan korkuyorum. Kan testini cumartesiden once yaptiramam gibi. Evdeki testi yapmamak icinde zor tutuyorum kendimi. Bu durumdayken gebeligini ogrenen oldumu acaba hic
12.günde kanda gebelik yaptırdım canım bence sende direk kanda yaptır idrarda yapılan gebelik değeri belli bi noktaya gelmeyince belli olmuyo

Insallah arkafasim insallahh. Kan testine dusuk bi ihtimalle yarin gidebilirim. Erkenden yaptiripta cikmazsa cok uzulurum diye korkuyorum. Dua edin nolur
senin bebiş bellidir canım ben 12.gün yaptırmıştım 18.06 çıkmıştı :)

[QUOTE="melike222, post: 37069133, member: 626353"]senin bebiş bellidir canım ben 12.gün yaptırmıştım 18.06 çıkmıştı :)[/QUOTE]
senin bebiş bellidir canım ben 12.gün yaptırmıştım 18.06 çıkmıştı :)
Ay yarin muhakkak gitmeye caliscam. Ozmana kadar bi surpriz olmazsa insallah. Beni ikna edin dedim.siz ters acidan ikna ediyoniz ama yaaa ;-)

Idrar testi yapma canim.cikmiyo cunku
Yaptirabilirsen kan testi yaptir rahatla

[QUOTE="melike222, post: 37069133, member: 626353"]senin bebiş bellidir canım ben 12.gün yaptırmıştım 18.06 çıkmıştı :)

Ay yarin muhakkak gitmeye caliscam. Ozmana kadar bi surpriz olmazsa insallah. Beni ikna edin dedim.siz ters acidan ikna ediyoniz ama yaaa ;-)[/QUOTE]

E bizde kendimize umut ariyoruz daaa :) :)

canım sen aşılama olduğun günüde hesaba katıyor musun? yoksa aşılamadan sonraki 12. gün mü yaptırdın testi?
aşılamanın olduğu günüde sayıyorsun canım doktorumda öyle hesaplamıştı..aşılamanın olduğu günde dail 12.gün yaptırmıştım

aşılamanın olduğu günüde sayıyorsun canım doktorumda öyle hesaplamıştı..aşılamanın olduğu günde dail 12.gün yaptırmıştım
o zaman benim yarın 12. gün oluyor ama ben yaptırmıcam galiba adet günümü beklicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…