Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayyy bilmiyorum kiiii

yarın evlilik yıl dönümümüz bi yanım yaptır pozitif çıkarsa siper bi hediye olur diyor, bi yanımda boşver yaptırma negatif çıkarsa boşuna moralin bozulacak günün tadını çıkar diyor. birde geçen ay 14. gün yaptırdım ertesi gün adet oldum

yaptır canımm bence hediye almadıysan süper bi hediye olur

Arkadaslar kan testlerinin sonuclari ne kadar sonra cikiyor.isleeimi ona gore planlayayim diyorumda ;-)

kasık ağrısı(halen) karında şişlik(halen) göğüslerde hassasiyet kabızlık vardı

yaa işte benim kabızlık yok. hatta 2 gündür göğüs hassasiyetim de azaldı şu an sadece kasık ve bel ağrısı, göğüslerde şişlik, karında şişlik ve 2 gündür de karnımda hafif ağrı var ara ara. onun için biraz umutsuzum. ve adetimi beklemeli miyim diye düşünüyorum

Dua edin nolur.sonucun husran olmasindan korkuyorum. Kan testini cumartesiden once yaptiramam gibi. Evdeki testi yapmamak icinde zor tutuyorum kendimi. Bu durumdayken gebeligini ogrenen oldumu acaba hic
Canim ben gece 6 bucukta kalkıp bi anda test yaptım çünkü adet ağrısı gibi ağrım vardı ilk asilamam di tutmaz diyordum 12. Gunumdu çok silik bir şekilde 2. Çizgiyi gördüm o gün akşam üstü acile gitmiştim iğnem vardı hadi orda da yaptiralim dedik ve ordaki idrarim negatif çıktı yikildik eşimle sonra ertesi sabah bir daha yaptık ve 2. Çizgi daha belirgin cikti sonra ertesi gün kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif kendine acı cektirme sıkıntıya sokma varsa testin sabah ilk idrarinla yap Allah im olmayan herkese nasip etsin canım umarım hamilesindir. Bu arada 5 haftalık mis adet ağrıları hala devam ediyor

kaçıncı gün test yaptın? hem idrar hem kan?

canım senin aşılaman kaçında olmuştu kontrle ne zaman gittin

beklemenin yararı yok canım çünkü sonucun belli oluyor zaten..umutsuzluğa kapılma sonuçu görmedin zaten gebeliğin belirtileri adet belirtileri gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…