- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
o zaman kısmetse yarın sabahtan giderim hastaneye. bu arada bugün sanki hafif mide bulantısı var gibibeklemenin yararı yok canım çünkü sonucun belli oluyor zaten..umutsuzluğa kapılma sonuçu görmedin zaten gebeliğin belirtileri adet belirtileri gibi :)
hayırlısı canım Allahım inşallah tutar pozitif çıkaro zaman kısmetse yarın sabahtan giderim hastaneye. bu arada bugün sanki hafif mide bulantısı var gibi
inşaallaahhh canım inşaallaaahhhhayırlısı canım Allahım inşallah tutar pozitif çıkar
Canim benim Allah hayirli ugurlu etsin insallah. Saglikla kucaginiza da alirsiniz. Kacinci gunun bugun?Kızlar test yaptık ikinci çizgiyi silik gördük ama baya belirgindi şimdi kan testi yaptırdık 1.5 saat sora alıcaz sonucu lütfen dua edin güzel sonuçlar alalım
13. Günüm ben hala kan testi negatif gelicekmiş gibi hissediyorum kendimi alıştırmışım 1 saat kaldı çok heyecanlıyız eşimi görsenizCanim benim Allah hayirli ugurlu etsin insallah. Saglikla kucaginiza da alirsiniz. Kacinci gunun bugun?
Ayyyy canim yaaa heyecsnli olmazmi:)) ben bile heycan yaptim kiiiizzzzz :))) hadi insallahhhh13. Günüm ben hala kan testi negatif gelicekmiş gibi hissediyorum kendimi alıştırmışım 1 saat kaldı çok heyecanlıyız eşimi görseniz
ayyy inşaallaaahhh canıım haber et hemenKızlar test yaptık ikinci çizgiyi silik gördük ama baya belirgindi şimdi kan testi yaptırdık 1.5 saat sora alıcaz sonucu lütfen dua edin güzel sonuçlar alalım
Biz daha heycanliyiz sankiayyy inşaallaaahhh canıım haber et hemen
Allah yar ve yardimcin olsun seker. Asilaman da hayirli olsun. Sizde sorun ne ki?merhabalar arkadaşlar öncelikle hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum sonucunu bekleyenlere de pozitif olması için dua ediyorum. Eylül ayı sanırım uğurlu geldi inanın ben de sizin kadar seviniyorum çünkü artık aşılama olayının tüccarlık olduğunu düşünüp duruyordum. İnşallah rabbim bize de bu mutluluğu yaşatır. Cumartesi günü kontrolüm var 2.aşılama yaptıracağım. Aslında bizim durumumuz tüp bebek ama rapor için yine deneyeceğim dua edin bana da lütfen...
canım Çok sevndm inşallah kanda da pozitifi görürsünKızlar test yaptık ikinci çizgiyi silik gördük ama baya belirgindi şimdi kan testi yaptırdık 1.5 saat sora alıcaz sonucu lütfen dua edin güzel sonuçlar alalım
Neee Ay çok sevindim gözünüz aydınKızlar sonucum pozitif hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
ayy canım çooooooook sevindim Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlar sonucum pozitif hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
değerin kaç çıktı canımKızlar sonucum pozitif hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
91 çıktı canım yüksek biraz doktpra göstercem pazartesi yada yarındeğerin kaç çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?