Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beklemenin yararı yok canım çünkü sonucun belli oluyor zaten..umutsuzluğa kapılma sonuçu görmedin zaten gebeliğin belirtileri adet belirtileri gibi :)
o zaman kısmetse yarın sabahtan giderim hastaneye. bu arada bugün sanki hafif mide bulantısı var gibi

Kızlar test yaptık ikinci çizgiyi silik gördük ama baya belirgindi şimdi kan testi yaptırdık 1.5 saat sora alıcaz sonucu lütfen dua edin güzel sonuçlar alalım
Canim benim Allah hayirli ugurlu etsin insallah. Saglikla kucaginiza da alirsiniz. Kacinci gunun bugun?

13. Günüm ben hala kan testi negatif gelicekmiş gibi hissediyorum kendimi alıştırmışım 1 saat kaldı çok heyecanlıyız eşimi görseniz
Ayyyy canim yaaa heyecsnli olmazmi:)) ben bile heycan yaptim kiiiizzzzz :))) hadi insallahhhh

merhabalar arkadaşlar öncelikle hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum sonucunu bekleyenlere de pozitif olması için dua ediyorum. Eylül ayı sanırım uğurlu geldi inanın ben de sizin kadar seviniyorum çünkü artık aşılama olayının tüccarlık olduğunu düşünüp duruyordum. İnşallah rabbim bize de bu mutluluğu yaşatır. Cumartesi günü kontrolüm var 2.aşılama yaptıracağım. Aslında bizim durumumuz tüp bebek ama rapor için yine deneyeceğim dua edin bana da lütfen...

Allah yar ve yardimcin olsun seker. Asilaman da hayirli olsun. Sizde sorun ne ki?

Kızlar test yaptık ikinci çizgiyi silik gördük ama baya belirgindi şimdi kan testi yaptırdık 1.5 saat sora alıcaz sonucu lütfen dua edin güzel sonuçlar alalım
canım Çok sevndm inşallah kanda da pozitifi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…