Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar sonucum pozitif hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
Ayyyyy canim beniiimmm hadi gozunuz aydin insallh saglikla kucagina almak nasip olur. Inan elim telefonda surekli sayfaya bakiyorumdum senin hamileyim yazdigini gormek icin:) kac cikti degerinnn ve belirtilerin nelerdi hemencik yaz seker:)

Ayyyyy canim beniiimmm hadi gozunuz aydin insallh saglikla kucagina almak nasip olur. Inan elim telefonda surekli sayfaya bakiyorumdum senin hamileyim yazdigini gormek icin:) kac cikti degerinnn ve belirtilerin nelerdi hemencik yaz seker:)
Ay canım benim iyi dileklerin için sağol değerim 91 çıktı aşılamanın 12. Günü baya yüksek yarın doktorumu arıcam bakalım ne dicek çok az midem bulanıyo ama çok az genelde kasıklarımda ağrı var

Akintin falan var miydi sekerr:) ayyy yarin da insallah ben guzel haber veririm. Kizzzzz ikiz olmasinnn :) :) :))
Canimcim kan testi yaptirmadan once akintin varmiydi goguslerde degisiklik falan ???

Allah yar ve yardimcin olsun seker. Asilaman da hayirli olsun. Sizde sorun ne ki?

Aşılama olacağımda biraz belirsiz aslında cumartesi söyleyecek doktor. Eşimde sperm azlığı ve yavaşlık var yani değerlerinin iyi çıkması lazım. Bayağıda bir şey kullandık ama. Teşekkür ederim canım hakkımızda hayırlısı artık

Ben de sabah 9da saglik ocagina gidicem canim :) haberleselim. Vucudunda degisiklik var mi?
Canım düne kadar göğüs uçlarım çok acıyordu şimdi yok sadece göğüslerimde şişlik var. kasık ağrılarım var ilk günden beri hatta 2 gündür daha şiddetli, 2 gündür hafif karın ağrısı, bel ağrısı ve mide bulantısı var gibi. ama benim geçen ayda adet olmadan önce belim ve karnım ağrımaya başlamıştı senin var mı? sağlık ocağından ne zaman alırsın ki sonucu? ertesin gün falan diyorlar yarında cuma, cumartesi nasıl sonuç alcan ki?

Canim hastaneye gonderiyolar 1 yada 1bucuk saat sonra veriyolar. Ben de bel agrisi falan yok.goguslerimde sadece yandan agri var . Kasiklarimda azicik agri var. Akintim yok.sende var mi akinti??

Kızlarım güzelliklerim öncelikle güzel dilekleriniz için çok kocaman teşekkür ederim belirtilere gelince akıntım çoook fazla vardı su gibi hatta bigün işyerinde eteğime geçmiş arkadaş farketti o derece benim aşılamanın yapıldığı üçüncü gün aşırı belim ağrıdı sonrKi günler azaldı ama genelde hep bel ve sırt ağrım vardı dudaklarım çok kurudu ve idrarımın kokusu ve rengi acayip değişti aşılamanın ikinci haftası sol kasığım batmaya başkadı zaten yumurtamda orda gelişmişti bu arada ilk günden beri göğüslerim şiş ve hassas ama direk uçları değil her yeri bu arada ben bu olanları hep progesterona bağlıyorum alttan ilaç kullanıyodum yan etkileri aynı şekilde pazartesiden itibaren midem bulanmaya başladı aşırı karnım acıkıyo ilk günden beri ama ben hep psikolojik heralde diyorum midem bulanıyo bulanmıyo arasu bi fenalık basıyo falan değişik bişey şuandada hafif arttı bu şekilde devam ediyo ama hamileliğimin en büyük belirtisi çevremdeki herkesin beni rüyasında hamiş görmesiydi belliydi yani benle konuşan herkes sen hamile kalıcaksın diyodu batıl belki bende inanmadım ama en yakınlarımdan en uzağa herkes rüya görünce var bişey dedim son dakikaya kadar umutsuzdum kısmet oldu kendinizi çok dinlemeyin tavsiyem bu meşguliyet bulun kendinize beklemesi zor çok haklısınız ama hepiniz birgün ve çok takında o güzel haberi alıcaksınız bebeklerim sorularına seve seve cevap veririm sizleri seviyorum

elike222, post: 37070807, member: 626353"]canım senin aşılaman kaçında olmuştu kontrle ne zaman gittin[/QUOTE]

4 eylülde yapılmıştı canım pazartesi gitcem doktora pzts gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…