Ayyyyy canim beniiimmm hadi gozunuz aydin insallh saglikla kucagina almak nasip olur. Inan elim telefonda surekli sayfaya bakiyorumdum senin hamileyim yazdigini gormek icin:) kac cikti degerinnn ve belirtilerin nelerdi hemencik yaz seker:)Kızlar sonucum pozitif hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
Ay canım benim iyi dileklerin için sağol değerim 91 çıktı aşılamanın 12. Günü baya yüksek yarın doktorumu arıcam bakalım ne dicek çok az midem bulanıyo ama çok az genelde kasıklarımda ağrı varAyyyyy canim beniiimmm hadi gozunuz aydin insallh saglikla kucagina almak nasip olur. Inan elim telefonda surekli sayfaya bakiyorumdum senin hamileyim yazdigini gormek icin:) kac cikti degerinnn ve belirtilerin nelerdi hemencik yaz seker:)
Akintin falan var miydi sekerr:) ayyy yarin da insallah ben guzel haber veririm. Kizzzzz ikiz olmasinnn :) :) :))Ay canım benim iyi dileklerin için sağol değerim 91 çıktı aşılamanın 12. Günü baya yüksek yarın doktorumu arıcam bakalım ne dicek çok az midem bulanıyo ama çok az genelde kasıklarımda ağrı var
Allah yar ve yardimcin olsun seker. Asilaman da hayirli olsun. Sizde sorun ne ki?
Kızlar sonucum pozitif hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
Darisi bize kiiiiiizzzzayyyy gerçekten mi canım tebrik ederimmmmmm
Darisi bize kiiiiiizzzz
canım sende hiç belirti falan var mı ki?Darisi bize kiiiiiizzzz
ben sabahtan giderim herhalde hastaneye sen?Darisi bize kiiiiiizzzz
Ay canım benim iyi dileklerin için sağol değerim 91 çıktı aşılamanın 12. Günü baya yüksek yarın doktorumu arıcam bakalım ne dicek çok az midem bulanıyo ama çok az genelde kasıklarımda ağrı var
Ben de sabah 9da saglik ocagina gidicem canim :) haberleselim. Vucudunda degisiklik var mi?ben sabahtan giderim herhalde hastaneye sen?
Canım düne kadar göğüs uçlarım çok acıyordu şimdi yok sadece göğüslerimde şişlik var. kasık ağrılarım var ilk günden beri hatta 2 gündür daha şiddetli, 2 gündür hafif karın ağrısı, bel ağrısı ve mide bulantısı var gibi. ama benim geçen ayda adet olmadan önce belim ve karnım ağrımaya başlamıştıBen de sabah 9da saglik ocagina gidicem canim :) haberleselim. Vucudunda degisiklik var mi?
Canim hastaneye gonderiyolar 1 yada 1bucuk saat sonra veriyolar. Ben de bel agrisi falan yok.goguslerimde sadece yandan agri var . Kasiklarimda azicik agri var. Akintim yok.sende var mi akinti??Canım düne kadar göğüs uçlarım çok acıyordu şimdi yok sadece göğüslerimde şişlik var. kasık ağrılarım var ilk günden beri hatta 2 gündür daha şiddetli, 2 gündür hafif karın ağrısı, bel ağrısı ve mide bulantısı var gibi. ama benim geçen ayda adet olmadan önce belim ve karnım ağrımaya başlamıştısenin var mı? sağlık ocağından ne zaman alırsın ki sonucu? ertesin gün falan diyorlar yarında cuma, cumartesi nasıl sonuç alcan ki?
Canim hastaneye gonderiyolar 1 yada 1bucuk saat sonra veriyolar. Ben de bel agrisi falan yok.goguslerimde sadece yandan agri var . Kasiklarimda azicik agri var. Akintim yok.sende var mi akinti??
Hayirlisi olsun. Test yaptirmadin mi?Bende 6 ağustosta aşılama oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?