Kızlar sonucum pozitif hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
eşim gelince acilden baktırabilirsek baktırırım teste..en azından ağrı kesici alırım..
ikiiiiiiizz falan olmasınn91 çıktı canım yüksek biraz doktpra göstercem pazartesi yada yarın
elike222, post: 37070807, member: 626353"]canım senin aşılaman kaçında olmuştu kontrle ne zaman gittin
hadi hayirlisi olsunnn gercekten de Eylul bereketli olduuuu tebrikler arkadasimmm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin .. bol bol dinlen hamisligin tadini cikarrrrKızlar sonucum pozitif hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
günaydın:) ya ne güzel be, hamileleri kutluyorum, bugün test yaptıracaklara da moral diliyorum, olumsuz da olsa daha bitmedi yapacaklarınız bunu düşünün:)
Test yaptırdım pozitif pazartesi ultrasyonda kese oluşmuş mu ona bakıcaz o yüzden daha içim rahat bir şekilde hamileyim diyemiiyorum bakalım hayırlısıHayirlisi olsun. Test yaptirmadin mi?
canım ben adet oldum malesef..inşallah sen pozitif haberle gelirsin..hamileliğin belirtisi genelde akıntının olması benim adete yakın genelde kuruluk olur..bu defada öyle oldu zaten..Günaydın canım ,merak ettim seni durumun nedir test yaptırabildinmi
bende hiç iyi değilim biriyle konuşmaya ihtiyacım var soluğu burda alıyorum sürekli
tutmadığını düşünmek istemiyorum ama öyle hissediyorum karnım çok şiş ama çok yumuşak ve adet olucam sanırım
canım ben adet oldum malesef..inşallah sen pozitif haberle gelirsin..hamileliğin belirtisi genelde akıntının olması benim adete yakın genelde kuruluk olur..bu defada öyle oldu zaten..
kimseyle konuşmak istemiyorum canım arayıp söylemedim..evet normal adet..acımı dillendirmek istemiyorum kendim yaşayıp unutmak istiyorum..12 kasımda 3. yılımız dolacak..aşılama yaptırmak için madden uygun değiliz mecburen ara vereceğiz..artık beklemedeyim..umarım test yapacaklar hep pozitif görür..sen moralini yüksek tut canım..bazen hiç belirti olmayada biliyor..kendini dinleme zamanı gelince testini yaparsın..pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum bekleyen herkes sabırsızlanıyor eminim herkes sonucunu buraya olumlu olumsuz yazssın lütfen ben daha önce 2013 yılının son aşılamalarını takip ediyordum ordaki çoğu kişi hamileymiş ve doğumlarına çok az kalmış bazılarıda ikiz bekliyormuş okurken çok duygulandım canım ,benim 2.aşılamam ve hiç umutlu değilim açıkçası.. ki eşim olmazssa 3. yüde deneriz diyor ama sanırım umudun bittiği an o an bilmiyorum çok üzüldüm senin için rabbim hayırlı zamanda tez vakitte nasip etsin inşallah
normal adetmi oldun peki eminmisin gününe ne kadar var doktorunla konuştunmu
üzülme mevanur .bak bende mecbur maddi imkansızlık dolayısı ile bekledim.devletten başka gidecek kapı yok..onada beklemem lazım.2.si tutmadı benimde.umutları tüketme.kendiliğinden olur inşallahkimseyle konuşmak istemiyorum canım arayıp söylemedim..evet normal adet..acımı dillendirmek istemiyorum kendim yaşayıp unutmak istiyorum..12 kasımda 3. yılımız dolacak..aşılama yaptırmak için madden uygun değiliz mecburen ara vereceğiz..artık beklemedeyim..umarım test yapacaklar hep pozitif görür..sen moralini yüksek tut canım..bazen hiç belirti olmayada biliyor..kendini dinleme zamanı gelince testini yaparsın..
Bizde çok mutluyuz ilk aşılamam ve tuttu çok şükür rabbime beklemiyodum aslında süpriz oldu
inşallah rabbim için zor değil herşey ol demesine bakıyor..tevekkülü elden bırakmıyorum ama erken gelen adetin şoku galiba..rabbim bunca zahmetten sonra rahmetini göndersin inşallah..üzülme mevanur .bak bende mecbur maddi imkansızlık dolayısı ile bekledim.devletten başka gidecek kapı yok..onada beklemem lazım.2.si tutmadı benimde.umutları tüketme.kendiliğinden olur inşallah
merhaba arkadaşım gözün aydın darısı başımıza olsun inşallah. ilk aşılamanmış sanırım. ben de bu ay ilk kez aşılama olacağım inşallah. eşimden yana sorunumuz yok ama benim yumurtalarım çok geç gelişio yani 22-24.gunler gibi çatlıo. 2 sefer klomenle denedik olmadı bu sefer fostımon verdi dr um aşılamaya gecelim artık ilk kez dedi. ben bursada yasıyorum. senin süreç toplamda ne kadara mal oldu canım? sizde sorun neydi? sen hangi ilacı kullandın? yumurtaların kaç mm iken hangi iğneyi vuruldun? hangi saatte aşılama oldu? aşılama gecesi ilişki oldu mu? bu konularda lütfen bizi aydınlat kendimize pay çıkaralım. Rabb'im yavrunu sağlıkla kollarına almay nasip etsin inşallah. merakla cevabını bekliyorum.
benim aşılamadan 1günn önce şuanda kaç haftalıksınızz canımm.keseyi görebildiniz mi.benim doktorum bayramdan sonra gel dedi beklemek çok sıkıcı[/QUOTE]4 eylülde yapılmıştı canım pazartesi gitcem doktora pzts gel dedi
5 Haftalık canım. Görmedik daha keseyi çok merak ediyorum pzts inş. Görürüz[/QUOTE]benim aşılamadan 1günn önce şuanda kaç haftalıksınızz canımm.keseyi görebildiniz mi.benim doktorum bayramdan sonra gel dedi beklemek çok sıkıcı
canımm benim Allah büyüktür herşey onun elinde moralini her zaman yüksek tut sadece sabret sabret ve dua et hiç ummadığın bi anda süpriz olur İNŞŞALLAHH sizekimseyle konuşmak istemiyorum canım arayıp söylemedim..evet normal adet..acımı dillendirmek istemiyorum kendim yaşayıp unutmak istiyorum..12 kasımda 3. yılımız dolacak..aşılama yaptırmak için madden uygun değiliz mecburen ara vereceğiz..artık beklemedeyim..umarım test yapacaklar hep pozitif görür..sen moralini yüksek tut canım..bazen hiç belirti olmayada biliyor..kendini dinleme zamanı gelince testini yaparsın..
amin canım inşallah ben pembe mavide nevin hanıma gidiyorum. 2. gunu başladım iğnelere bakalım benimkielr kaç gunde o erişkinliğe gelecek. seninkileri genelleme anlamında sormamıştım hani bi kıyas yapmak gibiydi sadece. yoksa tabi bunyeden bunyeye aşılama süreci ve hastaneden hastaneye masraflar değişiyor.Cnm merhaba,
mevanurla bende bursadayız sen hangi doktora gidiyorsun sordukların herkese göre değişkenlik gösteren şeyler ve her doktor da farklı ilaç kullanabilir o yüzden kaygılanma ne kadara mal oldu derken o da değişir fiyat olarak soruyorsan benim muayene ilaçlar iğneler 1000 lira tuttu gün olarak soruyorsan adetin 2.günü gittim doktora 10 gün sonrada aşılamam olduyani adetin 12. günü ama benim 2. aşılamam bu daha önceki 14.günde olmuştu diyorum ya sana ve doktora göre değişir hayırlısı olur inşallah aşılaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?