Hımm yok ben sadece aşılama olana kadar demiştim sonra düşük tehlikesi var tabii benim yumurta zor geliştiği için korkuyorumaynen bende öyle düşünüyorum olsunda bir şekilde hallolur artık. düşük riskini artırıyor diye doktorlar kesinlikle kullanmayın diyorlar ben doktoruma sormuştum bu süreçte içmemelisin demişti
Asilama dan sonra rapor alcam cnm... Öğle diolar ama... Okulum uzak olduğu için giderken ayakta da kalabiliorum bazen oyuzden alicm raporu... Bide ilk asilamam riske atmak istemiom.... Nezmn alilamanizbende öğretmenim canım aşılamadan sonra mı rapor alıcaksın. rutin hayatınıza devam edebilirsiniz demişti bana doktor. sadece yormamak gerekir diye biliyordum ben
daha belli değil ama önümüzdeki hafta sonuna doğru sanırm şuan iğne oluyorum 3 güne bir doktora gidiyoruz benmde ilk aşılamam. bugün baya br ağır iş yaptım aşılama sonrası yapamam diye uzun süre ayakta kaldım ağır kalkdırdım falan sonra lavobada peçeteye baya bir kan geldi devamı olmadı ama beni korkuttu neden olmuş olabilir böyle birşey yaşayana var mı? iğnelerle alakası olabilir mi kanamanın hiç böyle birşey yaşamadım benAsilama dan sonra rapor alcam cnm... Öğle diolar ama... Okulum uzak olduğu için giderken ayakta da kalabiliorum bazen oyuzden alicm raporu... Bide ilk asilamam riske atmak istemiom.... Nezmn alilamaniz
amin canım gerçekten çok zor bir süreç inşallah bu ay hepimiz aşılama neticesini olumlu alırız.sabretmekten ve dua etmekten başka seçeneğimiz yok.rabbim zamanını biliyor bekliyoruz bizdemerhaba arkadaşlar bende bursadan kasım da 3 yıl olacak evliliğimiz..sebebsiz infertiliteden dolayı bebeğimiz olmadı..bugün aşılama için doktorla görüştük 15.00 yada 16.00 da menegon iğnemi vurulmaya başlıyorum ve pazartesi kontrole gideceğm..adetimin 2. günümdeyim ve yaşım 27..rabbim hepimizin bebişini gönderir inşallah..rabbim sabırlar versin çok zor bir süreçteyiz..sabır ve tevekkül..
canım çok büyük sıkıntıları olmayanda 1 veya 2.aşılama hep tutmuş benm gördüğüm kadarıyla.hani aşılamada şansı az olanlarda tutmamış. ben hiç bişey hissedemiyorum ya nötr m ama içimde bir heyecan kıpır kıpır dua ediyor hergün Allah a.bende köy öğretmeniyim canım 30 km gidiyoruz hergün ama arabamızla gidiyoruz.bilmiyorum ya ben biraz kader diyorum tutacaksa zaten zıplasakta sürekli tutar.ama tutmıcaksa hiç kalkmadan yatsak ta tutmaz. tabi yine dikkat etmek lazım da :))))sıkıntı var mıydı sizde?1 hafta alırım canım ya ben koy öğretmeniyim yol olayı var bir de riske atmak istemiyorum ilk asilama tutan çok az galiba hep bi üst kademede korkuyorum ben six ne hissediyorsunuz? ?
Canim benide eklermisin 1 eylulde 2. asilamam olacak bat 15 eylul Allahim kimsenin kucagini bos birakmasinEvet arkadaşlar Ağustostan Eylül ayına transfer olanlar !! bu sefer olacak diyenler..hadi buyrun..bu topikte herkesler hamile kalır inşallah...Eylül hepimize mutluluk şans bol bol bebiş getirsin...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
nick.....................kaçıncı aşılaması...son adet tarihi.....sonuç
xyzxyz.................................2.aşılama.................18.08.2014........Beklemede
Kimyager1508..................1 aşılama................. 01.08.2014.........Beklemede
WAW...................................1.aşılama..................02.08.2014........Beklemede
Tanti....................................2.aşılama...................------------.........Beklemede
gygry.....................................1.aşılama...................22.08.2014........Beklemede
durka....................................1.aşılama...................11.08.2014...........Beklemede
ne_desem_bilmem...........2.aşılama..................24.08.2014..........Beklemede
zeyil........................................1.aşılama..................--------------..........Beklemede
umuttttt................................1.aşılama....................20.08.2014..........Beklemede
Canim seninle hemen hemen ayniyiz kasimda evliligimizin 2. yili olacak bende 27 yasindayim ama bende cikolata kisti varmerhaba arkadaşlar bende bursadan kasım da 3 yıl olacak evliliğimiz..sebebsiz infertiliteden dolayı bebeğimiz olmadı..bugün aşılama için doktorla görüştük 15.00 yada 16.00 da menegon iğnemi vurulmaya başlıyorum ve pazartesi kontrole gideceğm..adetimin 2. günümdeyim ve yaşım 27..rabbim hepimizin bebişini gönderir inşallah..rabbim sabırlar versin çok zor bir süreçteyiz..sabır ve tevekkül..
Ben de öğretmenim benim okulum çok yakın almam ama sen 14 eylüle kadar zaten seminer rapor alıp dinlen köye gidip gelme yorar.Asilama dan sonra rapor alcam cnm... Öğle diolar ama... Okulum uzak olduğu için giderken ayakta da kalabiliorum bazen oyuzden alicm raporu... Bide ilk asilamam riske atmak istemiom.... Nezmn alilamaniz
kızlar yardım lutfen 1 yıl sonra klomen tedavısıne basladım ,tupler ve tum test sonuclarım ıyı klomenle bıle 2 yumurtalık olusuyor ıgnesız catlıyor ama bı turlu gebe kalamadım.esımın test sonucunda morfolojısı 1 cıktı.Doktorum sende sorun yok esınle ılgılı dıyor.sımdı eylülde tup bebek yapalım dıyor asılamanın tutma sansı normal dogum gıbıymıs dıyor.O yuzden asılama degıl dırek tup bebek dıyor.3 aydır klomen ıcıyorum!cok kararsızım tup bebek mı yaptırsam yoksa asılama mı
Bende polikistikover var canim bugün doktora gittim 13 mm lik Yumoş var devamı gelir de buyur inşallah cuma gitcem doktora doğru söylüyorsun çünkü eski asilama yaptıran bir bayani okudum aşılamadan sonra tatile gitmiş Aqua parkta hoplamis ziplamis tutmuş bakalım hayırlısı ben de kendim gidiyorum arabayla ama stress yaparsam diye korkuyorum :)canım çok büyük sıkıntıları olmayanda 1 veya 2.aşılama hep tutmuş benm gördüğüm kadarıyla.hani aşılamada şansı az olanlarda tutmamış. ben hiç bişey hissedemiyorum ya nötr m ama içimde bir heyecan kıpır kıpır dua ediyor hergün Allah a.bende köy öğretmeniyim canım 30 km gidiyoruz hergün ama arabamızla gidiyoruz.bilmiyorum ya ben biraz kader diyorum tutacaksa zaten zıplasakta sürekli tutar.ama tutmıcaksa hiç kalkmadan yatsak ta tutmaz. tabi yine dikkat etmek lazım da :))))sıkıntı var mıydı sizde?
Canim o ben de de oluyor ağır kaldirdigimda falan önemli bir şey değilmiş galiba Sordum da olabilir demişlerdi korkmadaha belli değil ama önümüzdeki hafta sonuna doğru sanırm şuan iğne oluyorum 3 güne bir doktora gidiyoruz benmde ilk aşılamam. bugün baya br ağır iş yaptım aşılama sonrası yapamam diye uzun süre ayakta kaldım ağır kalkdırdım falan sonra lavobada peçeteye baya bir kan geldi devamı olmadı ama beni korkuttu neden olmuş olabilir böyle birşey yaşayana var mı? iğnelerle alakası olabilir mi kanamanın hiç böyle birşey yaşamadım ben
bence yeterli.. Allah nasip edecekse zaten olur, kendini hiç kasma. Fazla yatma, kan dolaşımı da olsun vücudunda.. bende yarın kontrole gideceğim, aşılama gününü hemen söylüyorlar mı? 5 gün klomen kullandım 2 gün içmedim sonra kontrol. Kasığım ağrıyor, acaba klomenden mi ...Kızlar aşılama ayın 6 sında cumartesi günü olcak ve pazartesi iş başı yapacağım. sizce yeterli olacak mı 2 gün dinlenmek ?
bence yeterli.. Allah nasip edecekse zaten olur, kendini hiç kasma. Fazla yatma, kan dolaşımı da olsun vücudunda.. bende yarın kontrole gideceğim, aşılama gününü hemen söylüyorlar mı? 5 gün klomen kullandım 2 gün içmedim sonra kontrol. Kasığım ağrıyor, acaba klomenden mi ...
canım ben klomene başladım 5 gün kullandıktan sonra bana ayın 4ünde gel çatlatma iğnesini vururuz dedi.aşılama da 36 saat sonra olduğu için 6sında da aşılama yaparız dedi. Çünkü bankada çalıştığım için izin zor oluyo o yüzden kesin öğrenmek zorunda kaldım. yumurta büyüyosa kasık ağrısı oluyo.sende mi ilaçlı aşılama olacak?
rahatladım canım aşılama sonrasına kalmasın diye işlerimi halletmeye çalışıyorum aşılama sonrası en basit işi bile yapmıcam çünkü. yarı mgün seminer yeterli bileCanim o ben de de oluyor ağır kaldirdigimda falan önemli bir şey değilmiş galiba Sordum da olabilir demişlerdi korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?