canm neden tekrar kan tahlili istedi ki şuan kullandign folik asit ilacinn adi neBende bugün kontrolden geldim 6+2 günlük dedi doktor kullandığın folik asit yan etkisi olabilir gaz sancısı bende de oluyordu doktor ilacı degistirdi bizde keseyi bugün gördük çok şükür kalp atışlarında başlamış ama 2 hafta sonra gideceğim kan tahlili vereceğiz yarın ona göre ilaç yazarım dedi 2 hafta sonra
Folbioldu o gaz sancısı yaptı folio diye bir ilaç verdi kan tahlili benim için kansızlık varmı diye ona göre ilaç vermesi gerekiyormuscanm neden tekrar kan tahlili istedi ki şuan kullandign folik asit ilacinn adi ne
anladm canm galiba benim ilacimda bana ii gelmio benim folidoce die bi ilacFolbioldu o gaz sancısı yaptı folio diye bir ilaç verdi kan tahlili benim için kansızlık varmı diye ona göre ilaç vermesi gerekiyormus
Canım hosgeldin insallah hep guzel haberler veririz birbirimize. Bende ılı haftayı bekliyorum kalp atısları için umarım hersey yolunda giderSlm kızlar benim de muhtemel doğum tarihim eylül e denk geliyor bebeğimin kesesini 2 hafta önce gördük pztesi de kalp atislarini duyacaz inşallah çok heyecanlıyım ilk bebeğim sorunsuz hamilelikler gecirriz insallah kızlar
Benimde kızim 7 yaşında biz istemiştik sanada hayırli olsunOğlum 10 yaşında, planlı birgebelik degildi bu büyük sürpriz oldu bize, iyikide oldu bayağı unutmuşum hamilelik hallerini şimdi en ufak birşeyde endişeleniyorum
Hayırli olsunMerhabaaa :) bende hamileyimmm çok heyecanlı :) allahım inşallah isteyen herkese nasip eder böyle bir duyguyu. 16 ocakta test yaptım çift cizgi çıktı, dün doktora gittim 5 haftalık hamileymisim haftaya çarşamba doktor kontrolüm var kalp atışını duyabiliriz dedi doktor ve ilk bebeğim :) bende allah nasip ederse eylül de doğum yapıcam tahminlerime göre
Yan etkilerine bak varsa doktoruna şöyle değiştirsin ilacınianladm canm galiba benim ilacimda bana ii gelmio benim folidoce die bi ilac
O neki özel hastahanedede birsey yaptıracaksanız mutlaka ayrıntılı fatura isteyin fiyat düşüyorArkadaşlar toxoplasma rubella ve cvm tahlillerini yaptıranlarınız varmı bugün özel hastaneye sordum 300 tl fiyat verdiler yarın devlet hastanesine gidicem
Bunlar bazı hastalıkları geçirip geçirmediğimize bakılan ve bu hastalıklarla ilgili bağışıklığımıza bakılan tahlillerO neki özel hastahanedede birsey yaptıracaksanız mutlaka ayrıntılı fatura isteyin fiyat düşüyor
canim o testlere TORCH testleri diyorlar ben hepsini 75e yaptrdm ozel hastanede. Bana pahali geldi biraz bu fiyatArkadaşlar toxoplasma rubella ve cvm tahlillerini yaptıranlarınız varmı bugün özel hastaneye sordum 300 tl fiyat verdiler yarın devlet hastanesine gidicem
Açıkçası banada pahalı geldi siz hangi şehirdesiniz hangi hastanede yaptırdınızcanim o testlere TORCH testleri diyorlar ben hepsini 75e yaptrdm ozel hastanede. Bana pahali geldi biraz bu fiyat
Torch diyorlar toplamına canım ben yaptırdım doktorum istedi ama sonucu pztesi alacam inşallah temiz çıkar tatlım sonuclarimiz buarada devlet hastanesinde ücretsiz yaptılar banaArkadaşlar toxoplasma rubella ve cvm tahlillerini yaptıranlarınız varmı bugün özel hastaneye sordum 300 tl fiyat verdiler yarın devlet hastanesine gidicem
Doktorum dışarıdan olduğu için tereddüt ettim hastaneye gidip yaptırmak istediğimi söylesem yaparlarmı bilmiyorum yarın gidip görücez artık, hepimizin iyi çıkar sonuçları inşallahTorch diyorlar toplamına canım ben yaptırdım doktorum istedi ama sonucu pztesi alacam inşallah temiz çıkar tatlım sonuclarimiz buarada devlet hastanesinde ücretsiz yaptılar bana
canm bu tahlili siz mi istiyosnz yoksa doktor mu yaptriyo ben gecen hafta doktora gittim bana hic bisy soylemedi hic memnun kalmadim ve gittigm hastane kaldgm sehrin tek ozel hastanesi hic bi konuda bilgilendirmiyo yacanim o testlere TORCH testleri diyorlar ben hepsini 75e yaptrdm ozel hastanede. Bana pahali geldi biraz bu fiyat
Benim böyle bir tahlilden haberim bile yoktu cnm doktor istedi sonucu da 1 hafta sonraya veriyorlarcanm bu tahlili siz mi istiyosnz yoksa doktor mu yaptriyo ben gecen hafta doktora gittim bana hic bisy soylemedi hic memnun kalmadim ve gittigm hastane kaldgm sehrin tek ozel hastanesi hic bi konuda bilgilendirmiyo ya
Benimde kızim 7 yaşında biz istemiştik sanada hayırli olsun
Hayırli olsun
Neden korkuyorsunİlk bebek olmasi insani çok korkutuyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?