EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

canm neden tekrar kan tahlili istedi ki şuan kullandign folik asit ilacinn adi ne

Slm kızlar benim de muhtemel doğum tarihim eylül e denk geliyor bebeğimin kesesini 2 hafta önce gördük pztesi de kalp atislarini duyacaz inşallah çok heyecanlıyım ilk bebeğim sorunsuz hamilelikler gecirriz insallah kızlar

Canım hosgeldin insallah hep guzel haberler veririz birbirimize. Bende ılı haftayı bekliyorum kalp atısları için umarım hersey yolunda gider

Oğlum 10 yaşında, planlı birgebelik degildi bu büyük sürpriz oldu bize, iyikide oldu bayağı unutmuşum hamilelik hallerini şimdi en ufak birşeyde endişeleniyorum
Benimde kızim 7 yaşında biz istemiştik sanada hayırli olsun

Hayırli olsun

Arkadaşlar toxoplasma rubella ve cvm tahlillerini yaptıranlarınız varmı bugün özel hastaneye sordum 300 tl fiyat verdiler yarın devlet hastanesine gidicem

Arkadaşlar toxoplasma rubella ve cvm tahlillerini yaptıranlarınız varmı bugün özel hastaneye sordum 300 tl fiyat verdiler yarın devlet hastanesine gidicem
O neki özel hastahanedede birsey yaptıracaksanız mutlaka ayrıntılı fatura isteyin fiyat düşüyor

Doktor ilk tahlillerinizi verdiğinde büyük ihtimalle bunları isteyecektir ben dışarıdan muayene olduğum için özel hastaneye yaptırmak istedim ama birde devlet hastanesine sorucam

canim o testlere TORCH testleri diyorlar ben hepsini 75e yaptrdm ozel hastanede. Bana pahali geldi biraz bu fiyat

Torch diyorlar toplamına canım ben yaptırdım doktorum istedi ama sonucu pztesi alacam inşallah temiz çıkar tatlım sonuclarimiz buarada devlet hastanesinde ücretsiz yaptılar bana

Torch diyorlar toplamına canım ben yaptırdım doktorum istedi ama sonucu pztesi alacam inşallah temiz çıkar tatlım sonuclarimiz buarada devlet hastanesinde ücretsiz yaptılar bana
Doktorum dışarıdan olduğu için tereddüt ettim hastaneye gidip yaptırmak istediğimi söylesem yaparlarmı bilmiyorum yarın gidip görücez artık, hepimizin iyi çıkar sonuçları inşallah

canim o testlere TORCH testleri diyorlar ben hepsini 75e yaptrdm ozel hastanede. Bana pahali geldi biraz bu fiyat
canm bu tahlili siz mi istiyosnz yoksa doktor mu yaptriyo ben gecen hafta doktora gittim bana hic bisy soylemedi hic memnun kalmadim ve gittigm hastane kaldgm sehrin tek ozel hastanesi hic bi konuda bilgilendirmiyo ya

canm bu tahlili siz mi istiyosnz yoksa doktor mu yaptriyo ben gecen hafta doktora gittim bana hic bisy soylemedi hic memnun kalmadim ve gittigm hastane kaldgm sehrin tek ozel hastanesi hic bi konuda bilgilendirmiyo ya
Benim böyle bir tahlilden haberim bile yoktu cnm doktor istedi sonucu da 1 hafta sonraya veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…