EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

İlk bebek olmasi insani çok korkutuyo ya

Aslında evet 5 haftalık hamileyim ve bazen düşünüyorum da hiç bişey hissetmiyorum normal mi acaba bide o kadar şey okudum ki iyi kötü bende korkuyorum aslında

Aslında evet 5 haftalık hamileyim ve bazen düşünüyorum da hiç bişey hissetmiyorum normal mi acaba bide o kadar şey okudum ki iyi kötü bende korkuyorum aslında
Ben de 5 haftaligim. Bugun keseyi gorduler ama kalp atislarina kadar rahatlayamiyirum. Bende de hic belirti yok. Kasik agrisi ve goguslerde aci disinda bir sey hissetmiyorum merak etme doktorum daha erken dedi. Bazilari mide bulantisindan kalkamiyor ne kdr gec o kdr iyi yani

canm ben şimdi o durumdaym kuru ekmektn baska hic bisy yiyemez oldum kendi evimden bile tiksiniyorm 5 haftalikken cok iyiydi şimdi cok kotuym gercektn

ben kalp atişini duydugm halde hergn acaba bisy olmus mudr korkusu yaşiyom ne zamn rahatliyacm hic bilmiyom ya

Merhaba yeni hamişler, ben de aranizdayim, geçen hafta cuma günü testim 9 çıkmıştı, pazar günü 17 çıktı, yarın kontrolum var, beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum.insallah harika bir hamilelik geçirip hayırlı ve sağlıklı birer evlat yetistiririz

Merhaba yeni hamişler, ben de aranizdayim, geçen hafta cuma günü testim 9 çıkmıştı, pazar günü 17 çıktı, yarın kontrolum var, beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum.insallah harika bir hamilelik geçirip hayırlı ve sağlıklı birer evlat yetistiririz

Ya benim tsh degerm yuksek ve boyle giderse bebekte zeka geriligi yapiyoms ne kadar yuksk dozda ilac içsem de düsmuyo deger o beni cok korkutuyo hergn dua ediyom bebegime bisy olmasin die insallh sag salim alirim kucagima hergn bisy olmus mudur korkusu yaşiyom

Canım once
öncelikle tebrik ederim canım, keseyi gördüklerinde hcg degerin kaçtı?

Bende de aynı belirtiler dışında hiç bir belirti yok. Kalp atışını duymak için çarşamba günü gidicem bende

Allah korusun canım, öyle kötü şeyler düşünme sakın, sen beslenmene dikkat et ve dua et, herşey güzel olacak inşallah

Canım korkma allahın izniyle hersey güzel inşallah. Benimse hamile kalmadan 2 ay önce tsh değerim çok yüksekti 7.26ydi. Yani troid hastasıyım. Euthyrox diye bir ilaç tedavisine başladım. 2 ayda 0.125 oranına düştü. Daha sonra doktorum hamile kalabilirsin her hangi bir sıkıntı yok ama ilacı kullanmaya devam ediceksin dedi. Bende ondan sonra korktum hamileyken nasıl içicem bebeğe zararı yokmudur diye çok araştırdım asıl içmeyince sıkıntı oluyormuş. Şimdi kadın doğum doktorumda takip ediyo. Salı günü tahlil yaptırmıştım tsh 0.25 çıktı çok sukur. Sana her hangi bir ilaç vermedi mi?

bende hamilelikten once de iciyodum ama degerlerim hep normaldi ama hamilikte bi an deger 7 Ye galan cikti gecen hafta gittm yine yukselmis 10 olmuştu doktor bile şaşiriyodu şuan levotiron die bi ilaci 200 luk iciyom iki hafta sonra yine gidicm insallh duser

İnşallah düşer canım. Canını sıkma allahım yardımcın olsun. Ama şöyle birsey var bende o dedişim euthyrox olan ilaci ilk 50 mg la başladım. Şuan 75 mg içiyorum ve yukselme yok aksine düşüyor. Yanlışta bilgilendirmek istemiyorum ama ilaçla alakali bir durum olabilir mi acaba bilemedim

Kızlar bu sabah çok ağladım, kanamam var azcik, inşallah yerleşme kanamasidir, ama biraz korkuyorum çünkü önceki düşüklerimde de böyle kanama vardı, rengi de koyu kahverengi, öncekiler gibi Allah korusun, ne olur birşeyler söyleyin, bebeğin seninle diyin, akşam 8 de randevum var doktorda.

Bende tiroid hastasıyım 7 filandı benimde 1,5 ayda 25 mg levotironla 4.25 düşmüş doktor 3 gün 50 mg 4 gün 25 mg iç dedi umarım düşer biran önce 2,5 un altına

Korkma canım sakin olmaya çalış bu dünyada yiyecek ekmeği varsa rabbim korur yoksa ne yapsan boş. Kanaman çoğalırsa hemen git doktora bekleme ve uzan iş yapma dua et bol bol inşallah seninledir bebeğin
progestan kullanıyormusun

Sağol canım, progesteron vermedi bana doktorum, daha önce iki kez kimsayal gebelik yaşamıştım, onlarda da progestan falan vermemişti doktorlar, doktor doktor gezmistim

Çok değil canım iki damla gelmiş, ama rengi siyah gibi koyu kahverengi, birazdan gidecem doktora inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…