canm seninki 75 mg icmene ragmen düşüyo ben 200 mg icmeme ragmen gittkce yukseliyo senin msjini okuynca bendede oyle bi dusunce oldu acaba ilacla alakasi olabilor miİnşallah düşer canım. Canını sıkma allahım yardımcın olsun. Ama şöyle birsey var bende o dedişim euthyrox olan ilaci ilk 50 mg la başladım. Şuan 75 mg içiyorum ve yukselme yok aksine düşüyor. Yanlışta bilgilendirmek istemiyorum ama ilaçla alakali bir durum olabilir mi acaba bilemedim
canm seni korkutmak istemem ama ben hic yerlesme kanamasi olmadim hemen aklindn kotu kotu seyler gecirme sadece bol bol dua et inşallah bebiş sadece seni endişelendriydr allahn iznyle kotu bsy olmaz bol bol dua edicemKızlar bu sabah çok ağladım, kanamam var azcik, inşallah yerleşme kanamasidir, ama biraz korkuyorum çünkü önceki düşüklerimde de böyle kanama vardı, rengi de koyu kahverengi, öncekiler gibi Allah korusun, ne olur birşeyler söyleyin, bebeğin seninle diyin, akşam 8 de randevum var doktorda.
benim adetin geleceği gün senin gibi lekelenmelerimlerim olmuştu hatta adet oldum sanmıştım. o yüzden gebelikten cok gec şüphelendim. senin değerlerin gebeliği erken öğrendiğin için olabilir mi. Beklenen adet tarihten kaç gün geçti üzerinden?Çok değil canım iki damla gelmiş, ama rengi siyah gibi koyu kahverengi, birazdan gidecem doktora inşallah
4 gün falan geçti şuan canım, ama bu ay çatlama iğnesi vurulduğumdan beklenen adet tarihim değişebilir, az önce de tahlile gittim sonuçlar 2de çıkacakmış, doktora da pazartesi gosterebilirmişim, yalnız bu akşam Adapazarı'ndaki hastanede de randevum var 8de, Adapazarı yaklaşık 45 dakika uzaklıkta, sizce gitsem mı? Bir de az önce burdaki hastaneye giderken yollar cok fenaydi hep sarstı kanamam da çoğalmış, kahverengi hâlâ ama sabahki kadar koyu renkte degilbenim adetin geleceği gün senin gibi lekelenmelerimlerim olmuştu hatta adet oldum sanmıştım. o yüzden gebelikten cok gec şüphelendim. senin değerlerin gebeliği erken öğrendiğin için olabilir mi. Beklenen adet tarihten kaç gün geçti üzerinden?
keseyi gördünüzmü siz pekiCanım benim geç döllenme olmuş son adete göre 7+2ama dün doktor 6 hafta ya yakin dedi
canm seninki 75 mg icmene ragmen düşüyo ben 200 mg icmeme ragmen gittkce yukseliyo senin msjini okuynca bendede oyle bi dusunce oldu acaba ilacla alakasi olabilor mi
Kızlar bu sabah çok ağladım, kanamam var azcik, inşallah yerleşme kanamasidir, ama biraz korkuyorum çünkü önceki düşüklerimde de böyle kanama vardı, rengi de koyu kahverengi, öncekiler gibi Allah korusun, ne olur birşeyler söyleyin, bebeğin seninle diyin, akşam 8 de randevum var doktorda.
görüsebilecgn bi doktor numarasi yok mu canm keske arayp bi danişsaydn bu lekenme neden die4 gün falan geçti şuan canım, ama bu ay çatlama iğnesi vurulduğumdan beklenen adet tarihim değişebilir, az önce de tahlile gittim sonuçlar 2de çıkacakmış, doktora da pazartesi gosterebilirmişim, yalnız bu akşam Adapazarı'ndaki hastanede de randevum var 8de, Adapazarı yaklaşık 45 dakika uzaklıkta, sizce gitsem mı? Bir de az önce burdaki hastaneye giderken yollar cok fenaydi hep sarstı kanamam da çoğalmış, kahverengi hâlâ ama sabahki kadar koyu renkte degil
Yerleşme kanaması olabilir tabikide hayatım illaki en kötüsünü dusunmeyelim ben de böyle yapıyorum yipratiyorum kendimi üzülme sen nasibi varsa damdan da atlasan düşmez dua et bol bolKızlar bu sabah çok ağladım, kanamam var azcik, inşallah yerleşme kanamasidir, ama biraz korkuyorum çünkü önceki düşüklerimde de böyle kanama vardı, rengi de koyu kahverengi, öncekiler gibi Allah korusun, ne olur birşeyler söyleyin, bebeğin seninle diyin, akşam 8 de randevum var doktorda.
sabretmek çok zor biliyorum bende aynı seyi yaşadım şimdi de kalp atışı için yaşıyorum ama bence biraz sabredin derim. ben ilk hamileliğim olduğu için bilmiyordum bi daha olsa öğrendiğimden 2 hafta sonra filan giderim. b hcg yükseldi mi kese oluştu mu v.s stresi daha olumsuz etkileyebiliyor.4 gün falan geçti şuan canım, ama bu ay çatlama iğnesi vurulduğumdan beklenen adet tarihim değişebilir, az önce de tahlile gittim sonuçlar 2de çıkacakmış, doktora da pazartesi gosterebilirmişim, yalnız bu akşam Adapazarı'ndaki hastanede de randevum var 8de, Adapazarı yaklaşık 45 dakika uzaklıkta, sizce gitsem mı? Bir de az önce burdaki hastaneye giderken yollar cok fenaydi hep sarstı kanamam da çoğalmış, kahverengi hâlâ ama sabahki kadar koyu renkte degil
Canım sonucum çıkmış, 50. Pazar günü ise 17 idi, doktora pazartesi gösterebilecek yada 45 dakikalık yola gidip başka hastanedeki doktora bu akşam gösterebilecek kararsız kaldim, zaten sabahki gittiğim hastanede de yollar çok bozuktu sarsan sarsan gittim eve gelince kanama cogalmistiYerleşme kanaması olabilir tabikide hayatım illaki en kötüsünü dusunmeyelim ben de böyle yapıyorum yipratiyorum kendimi üzülme sen nasibi varsa damdan da atlasan düşmez dua et bol bol
Bu arada ikincisine gebe olan arkadaşlar ilk çocuklariniz kaç yaşındalar merak ettim
Deme ya ins. Bende olmaz ilkinde cok cektimcanm ben şimdi o durumdaym kuru ekmektn baska hic bisy yiyemez oldum kendi evimden bile tiksiniyorm 5 haftalikken cok iyiydi şimdi cok kotuym gercektn
hayırli olsun kaç yaş arası çocuklarınınslm kızlar bende eylül annesiyim ikinciye gebe yim 5+3 haftalik hayırlısıla kucağımizah aliriz
Benim kızim 7 yaşındaBu arada ikincisine gebe olan arkadaşlar ilk çocuklariniz kaç yaşındalar merak ettim
Canım keseyim görmüştük geçen hafta bugün de bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür 6+3 dedi doktorkeseyi gördünüzmü siz peki
Canim 48 saatte 2 katı artması gerek hcgnin seninki biraz az artmış gibi duruyor ama ümitsizliğe kapılma yükselir allahın izniyle reglin kaç gün geçmişti buarada??Canım sonucum çıkmış, 50. Pazar günü ise 17 idi, doktora pazartesi gösterebilecek yada 45 dakikalık yola gidip başka hastanedeki doktora bu akşam gösterebilecek kararsız kaldim, zaten sabahki gittiğim hastanede de yollar çok bozuktu sarsan sarsan gittim eve gelince kanama cogalmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?