EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

canm seninki 75 mg icmene ragmen düşüyo ben 200 mg icmeme ragmen gittkce yukseliyo senin msjini okuynca bendede oyle bi dusunce oldu acaba ilacla alakasi olabilor mi

canm seni korkutmak istemem ama ben hic yerlesme kanamasi olmadim hemen aklindn kotu kotu seyler gecirme sadece bol bol dua et inşallah bebiş sadece seni endişelendriydr allahn iznyle kotu bsy olmaz bol bol dua edicem

Çok değil canım iki damla gelmiş, ama rengi siyah gibi koyu kahverengi, birazdan gidecem doktora inşallah
benim adetin geleceği gün senin gibi lekelenmelerimlerim olmuştu hatta adet oldum sanmıştım. o yüzden gebelikten cok gec şüphelendim. senin değerlerin gebeliği erken öğrendiğin için olabilir mi. Beklenen adet tarihten kaç gün geçti üzerinden?

4 gün falan geçti şuan canım, ama bu ay çatlama iğnesi vurulduğumdan beklenen adet tarihim değişebilir, az önce de tahlile gittim sonuçlar 2de çıkacakmış, doktora da pazartesi gosterebilirmişim, yalnız bu akşam Adapazarı'ndaki hastanede de randevum var 8de, Adapazarı yaklaşık 45 dakika uzaklıkta, sizce gitsem mı? Bir de az önce burdaki hastaneye giderken yollar cok fenaydi hep sarstı kanamam da çoğalmış, kahverengi hâlâ ama sabahki kadar koyu renkte degil

canm seninki 75 mg icmene ragmen düşüyo ben 200 mg icmeme ragmen gittkce yukseliyo senin msjini okuynca bendede oyle bi dusunce oldu acaba ilacla alakasi olabilor mi

Bilemedim ki canım benim de aklıma direk o soru geldi. Doktora gidince bi konuş istersen. İnşallah düşer canım allahım yardımcın olsun

Canım benim aklına kötü kötü şeyler getirme. Bebeğin seninle inşallah. Allahım yardimcin olsun. İnşallah güzel haberler alırsın doktorundan.

görüsebilecgn bi doktor numarasi yok mu canm keske arayp bi danişsaydn bu lekenme neden die

Aslında bir doktorun numarası var canım, tüp bebek için özel muayeneye gitmiştik sonra tüp bebek ücretini devlet karsilamadigindan vazgecmistik, o doktor numarasını vermişti mesaj atabilirsiniz mesajlara akşamları cevap yazıyorum demişti, ilgilenir mı bilmiyorum sonuçta şuan onun hastası değilim ama yine de sonucu alınca yazarım ona, sağol canım hatirlattigin icin

Yerleşme kanaması olabilir tabikide hayatım illaki en kötüsünü dusunmeyelim ben de böyle yapıyorum yipratiyorum kendimi üzülme sen nasibi varsa damdan da atlasan düşmez dua et bol bol

Kızlar merhaba bende hamile olduğumu yeni öğrendim
Ama daha çok minnak kese bile görünmedi henüz o yüzden eylül annesimiyim ekim annesimiyim bilemiyorum
Allah hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah

sabretmek çok zor biliyorum bende aynı seyi yaşadım şimdi de kalp atışı için yaşıyorum ama bence biraz sabredin derim. ben ilk hamileliğim olduğu için bilmiyordum bi daha olsa öğrendiğimden 2 hafta sonra filan giderim. b hcg yükseldi mi kese oluştu mu v.s stresi daha olumsuz etkileyebiliyor.

Yerleşme kanaması olabilir tabikide hayatım illaki en kötüsünü dusunmeyelim ben de böyle yapıyorum yipratiyorum kendimi üzülme sen nasibi varsa damdan da atlasan düşmez dua et bol bol
Canım sonucum çıkmış, 50. Pazar günü ise 17 idi, doktora pazartesi gösterebilecek yada 45 dakikalık yola gidip başka hastanedeki doktora bu akşam gösterebilecek kararsız kaldim, zaten sabahki gittiğim hastanede de yollar çok bozuktu sarsan sarsan gittim eve gelince kanama cogalmisti

canm ben şimdi o durumdaym kuru ekmektn baska hic bisy yiyemez oldum kendi evimden bile tiksiniyorm 5 haftalikken cok iyiydi şimdi cok kotuym gercektn
Deme ya ins. Bende olmaz ilkinde cok cektim
slm kızlar bende eylül annesiyim ikinciye gebe yim 5+3 haftalik hayırlısıla kucağımizah aliriz
hayırli olsun kaç yaş arası çocuklarının

Bu arada ikincisine gebe olan arkadaşlar ilk çocuklariniz kaç yaşındalar merak ettim
Benim kızim 7 yaşında

Canim 48 saatte 2 katı artması gerek hcgnin seninki biraz az artmış gibi duruyor ama ümitsizliğe kapılma yükselir allahın izniyle reglin kaç gün geçmişti buarada??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…