Ben de ağrı pek yokta dünden beri bulantı kusma başladı doktor adet olacakmış gibi ağrıların olması normal dediMerhaba arkadaşlar benimde 7+4, ikinci hamileliğim kasıklarımda ağrım var endişeleniyorum, siz ne durumdasınız
benimde 2 gündür sabahları bulantım öğürmem oluyor ama kusmadım derin derin nefes alıp veriyorum işe yarıyorBen de ağrı pek yokta dünden beri bulantı kusma başladı doktor adet olacakmış gibi ağrıların olması normal dedi
Selam bişey sormak istiyorum,son adet gunum 20 aralik,12ocakta evde idrar testi yaptim ikinci cizgiyi gordum ,18ocakta kan tahlili yaptirdim 1259 cikti,tahminen kac haftaliktir bebisim,
Bende ağrı var ilk çocugun kac yaşında hayırli olsunMerhaba arkadaşlar benimde 7+4, ikinci hamileliğim kasıklarımda ağrım var endişeleniyorum, siz ne durumdasınız
Canım benim geç döllenme olmuş son adete göre 7+2ama dün doktor 6 hafta ya yakin dedicanım benim inşallah alıroz kucaklarımıza bebişlerimizi sen kaç haftalıksın ben doktora gittim cumartesi görürüz keseyi dedi bana
Bende ağrı var ilk çocugun kac yaşında hayırli olsun
Hayırlı olsun,ikimiz ayni donem hamile kalmisiz herhalde,ben de 16 ocakta ogrendim cuma doktora gidecem ben,benim de ilk bebegim olacak insallah,heyecanini cok iyi anliyorumMerhabaaa :) bende hamileyimmm çok heyecanlı :) allahım inşallah isteyen herkese nasip eder böyle bir duyguyu. 16 ocakta test yaptım çift cizgi çıktı, dün doktora gittim 5 haftalık hamileymisim haftaya çarşamba doktor kontrolüm var kalp atışını duyabiliriz dedi doktor ve ilk bebeğim :) bende allah nasip ederse eylül de doğum yapıcam tahminlerime göre
Hayirli olsun bebisin canim,Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinmrb arkadaşlar son adet tarihim 20 aralık su an 5+1 gunluk hamileyim bebegimin kesesini dün gördük 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyacaz allah nasip ederse tahmini doğum haftam 26 eylül ins sağ salim kucagimiza aliriz
amin ins cnm cumlemiz sag salim alırız kucagimizaHayirli olsun bebisin canim,Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Hayırlı olsun,ikimiz ayni donem hamile kalmisiz herhalde,ben de 16 ocakta ogrendim cuma doktora gidecem ben,benim de ilk bebegim olacak insallah,heyecanini cok iyi anliyorum
Merhaba arkadaşlar bnde eylül annesi olucam rabbim nasip ederse kesemizi görmeye pazartesi günü gidicez ogrendigimizde 10gun sonra tekrar gel dedi çünkü göremedik rabbim isteyen dileyen herkese bu duygu yaşatıp sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bende bugün kontrolden geldim 6+2 günlük dedi doktor kullandığın folik asit yan etkisi olabilir gaz sancısı bende de oluyordu doktor ilacı degistirdi bizde keseyi bugün gördük çok şükür kalp atışlarında başlamış ama 2 hafta sonra gideceğim kan tahlili vereceğiz yarın ona göre ilaç yazarım dedi 2 hafta sonraArkadaşlar arkadaşlar 7+3 gunluk hamile olan ve şişkinlik gaz sancisi ceken var mi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?