EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Merhaba arkadaşlar ben bugn hiç mutlu dönmedim eve benim vajinada kronik enfeksiyon oldu doktor boyle giderse normal dogum yapamam dedi bebege gecer ve 12.haftadan sonra gel o çikan yaralari yakacaz dedi eşimden aldigm enfeksiyonla olmuş ve doktor pek açiklayici konuşmadi baya morelsizim ne olcak bilmiyorm

Canım üzülme inşallah kötü bişey olmaz bebeğin iyi olsun yeter gerisini atlatırsın insallah

Hesaplarıma göre 1 aylık hamişken doktora gittim kese görünmedi dr iki hafta sonra gel dedi kalp atışlarınıda duyarız hem dedi. Allahın izniyle bu cuma gidicem bebişimi görmeye. Sonuçlar yazarım güzelliklerr

inşallh canm cok sagl zaten tek duam ona bsy olmasin ki
Ayy canım benim herkes de aynı dert zaten bebeğime bişey olmasın yarın kalp atışını duymaya gidecegiz nasıl heyacanliyim bu bambaşka bi duygu bu dünya daki hiç birşey bu sevinci yaşatmaz herhalde bana

Oncelikle stress yapma cunku enfeksiyonlar stresste daha direncli oluyor. Ayrica servikal yara mi yoksa enfeksiyon mu var? Hamilelerin kullamabilecegi bir ilac da vardir nerak etme. Ayrica esin de tedavi olsun da yine sana geri doner

Iyi geceler arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz kızım 15 tatile çıkınca anneme geldim buralarada pek bakamadım öncellikle çogunuz yada hepiniz diyeyim ilk anne olacaksınız o yüzden panik yapmayin daha hamilelikleriniz yeni bo 15 gün sonra gidin randevularınıza kanda gebelik varsa vardır kese geç çıkar
Benim kızımda 2009 da adet görmeyince test yaptım yoktu sonra baya zaman geçti kan testi yaptik yine yok boraz daha geçti doktor artık adet söktürücü verdi biraz içtim yine adet olamadım sonra alttan baktılar 8 haftalık bebek şimdi 7 yaşında pırlanta gibi elhamdülillah yani bunu niye anlattım yok öyle böyle diye dert etmeyin yiyecek ekmeği varsa hapta ićseniz doğar ama nasip i yoksa yatsanız düşer biraz relaks olun yorumlarınız hep korkuyorum olmuş korkmayın Allah sağlıklı hamilelik geçirip kucağımıza almayı nasip etsin hepinizi öpüyorummmm

Ben mesela eve dönünce 7 şubatta gidecem doktora biraz zaman tanıdım oluşsun oda bi yerleşsin insallah

Teşekkur ederm canm evet stres yuzundrn daha kotu olur biliyom ama inan stres yapmamak elde degil ya doktor kronik enfeksiyon dedi 3 ayim dolsun yakacak bakalm allah büyük bebegm saglikli olsn da gerisi gelir ya

Kızlar merhaba bende hayırlısıyla eylül annesi olucam ben tam 2 senedir tadavi görüyorum polikistik overim ve haşimotoyum asılama tedaviler cok ugrastım cok üzüldüm tedaviyi bıraktım artık olurına bıraktım ve bu ay hamile olduğumu öğrendim dün öğrendim ilk kez suan bişi hissedemiyorum ama rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimselere aratmasın sunu demek istiyorum tek etken stres kafadan attıgın an oluyo tedavi falan fasa fiso bence

Selam bişey sormak istiyorum,son adet gunum 20 aralik,12ocakta evde idrar testi yaptim ikinci cizgiyi gordum ,18ocakta kan tahlili yaptirdim 1259 cikti,tahminen kac haftaliktir bebisim,

Selam bişey sormak istiyorum,son adet gunum 20 aralik,12ocakta evde idrar testi yaptim ikinci cizgiyi gordum ,18ocakta kan tahlili yaptirdim 1259 cikti,tahminen kac haftaliktir bebisim,
ilk adet gününden hesaplaman lazım.son adetinin ilk günü nedir?

Melis bende iki yıldır tedavi görüyordum tüp bebek bile yaptırmıştım bu ay gerçekten çocuk için uğraşmadım Rabbim nasip etti doktora gittim kesemiz 1.5 cm olmuş 4 cm ilk de bi kistim var Dr. Erir sıkıntı olmaz dedi

canım benim inşallah alıroz kucaklarımıza bebişlerimizi sen kaç haftalıksın ben doktora gittim cumartesi görürüz keseyi dedi bana

Hayirli olsun bebisin,ben de bu ay tup bebek yapacakken hamile oldugumu ogrendim,gercekten kafadan atmak gerekiyormuş,ne zaman ogrendin hamile oldugunu,kan degerin kac cikti,ben en son 20aralikta adet olsum 12ocakta da evde idrar testinde ogrendim,18ocakta da kanda ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…