Ay bir hafta daha beklede git gec gozukebilir gecmis olsunArkadaşlar bugün devlet hastanesinde gittiğim doktor bebeğin kalp atışlarını duyamadı bugün tam 7. hafta korkuyorum bu durum normalmi, birde tahlillerde idrarda kan görünüyor vede tiroidim yüksek çıkmış doktoruma yarın göstereceğim sonuçları ama çok stresliyim bu konularda bilgisi olan varmı
Şimdilik kasik agrim ve gogus ağrım var ins baska birsey olmazŞimdi nasıl oldn canmilginury
Yarını zor bekliyorum bir hafta bekleyemem tiroidimde yüksekAy bir hafta daha beklede git gec gozukebilir gecmis olsun
Cok gecmis olsun cnmYarını zor bekliyorum bir hafta bekleyemem tiroidimde yüksek
ereğli özel echomar hastanesinde yaptrdm canim.Açıkçası banada pahalı geldi siz hangi şehirdesiniz hangi hastanede yaptırdınız
ben de ayni durumdaydim. Hic memnn kalmadim hastaneden ve doktordancanm bu tahlili siz mi istiyosnz yoksa doktor mu yaptriyo ben gecen hafta doktora gittim bana hic bisy soylemedi hic memnun kalmadim ve gittigm hastane kaldgm sehrin tek ozel hastanesi hic bi konuda bilgilendirmiyo ya
ereğli özel echomar hastanesinde yaptrdm canim.
Ben Bursadayım canım bugün yaptırdım bende sonuçlar iyi çıktı ama tiroid yüksek
canm benimde triodm yuksek senin kac cikti bide hangi ilaci kullaniynArkadaşlar bugün devlet hastanesinde gittiğim doktor bebeğin kalp atışlarını duyamadı bugün tam 7. hafta korkuyorum bu durum normalmi, birde tahlillerde idrarda kan görünüyor vede tiroidim yüksek çıkmış doktoruma yarın göstereceğim sonuçları ama çok stresliyim bu konularda bilgisi olan varmı
Tup bebek mi bebegin cnm hayırlısı olsunKızlar iki eski doktoruma da mesaj attım pazar günü hcg 17 iken bugün kanamam var ve test 50 çıktı yazdım, ikisi de düşük yapıyorsun, ilaçla birşey değişmez pazartesi tekrar git yazdılar ama ben bu akşam doktora gidecem bir umut işte, halbuki daha önce de iki kez kimyasal gebelik oldu, yine doktor doktor gezmistim ama şimdi de gezsem birşey kaybetmem
bana yaptılar bugün devlette sonuçlarına baktım internettenArkadaşlar toxoplasma rubella ve cvm tahlillerini yaptıranlarınız varmı bugün özel hastaneye sordum 300 tl fiyat verdiler yarın devlet hastanesine gidicem
Benim 6 çıktı çok şaşırdım daha önce böyle bir rahatsızlığım yoktu yarın görecek doktorum sonuçları ilaç verir herhaldecanm benimde triodm yuksek senin kac cikti bide hangi ilaci kullaniyn
canm aslnda 0 da guzl bi sonuc degil diyolar doktor bu konuda sana bsy demedi miTSH 0.003 çıktı benimde
Peki bu yüksekliğin sebebi ne olabilir daha öncede varsa sen benden daha bilgilisindir
hamilelikte bebegin ihtiyaci dolayisiyla annedeki trioid hormon üretimi artiyomş bu da bizde düşüklük yapiyo mecburen ilacla dişardan aliyoruzPeki bu yüksekliğin sebebi ne olabilir daha öncede varsa sen benden daha bilgilisindir
Benim de 3.2 çıktı doktor sınırda dedi diğer gidişimde artmış olursa ilaca başlıcaz dedi
canim benim kizim 3 yazinda..ya seninBu arada ikincisine gebe olan arkadaşlar ilk çocuklariniz kaç yaşındalar merak ettim
Ben bugun verdim kan tahlili doktor görmedi henüz internetten baktım sonuclaracanm aslnda 0 da guzl bi sonuc degil diyolar doktor bu konuda sana bsy demedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?