EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Arkadaşlar bugün devlet hastanesinde gittiğim doktor bebeğin kalp atışlarını duyamadı bugün tam 7. hafta korkuyorum bu durum normalmi, birde tahlillerde idrarda kan görünüyor vede tiroidim yüksek çıkmış doktoruma yarın göstereceğim sonuçları ama çok stresliyim bu konularda bilgisi olan varmı

Ay bir hafta daha beklede git gec gozukebilir gecmis olsun

Açıkçası banada pahalı geldi siz hangi şehirdesiniz hangi hastanede yaptırdınız
ereğli özel echomar hastanesinde yaptrdm canim.
canm bu tahlili siz mi istiyosnz yoksa doktor mu yaptriyo ben gecen hafta doktora gittim bana hic bisy soylemedi hic memnun kalmadim ve gittigm hastane kaldgm sehrin tek ozel hastanesi hic bi konuda bilgilendirmiyo ya
ben de ayni durumdaydim. Hic memnn kalmadim hastaneden ve doktordan
1 saatlik yola gidiyorm doktor icin.

Kızlar iki eski doktoruma da mesaj attım pazar günü hcg 17 iken bugün kanamam var ve test 50 çıktı yazdım, ikisi de düşük yapıyorsun, ilaçla birşey değişmez pazartesi tekrar git yazdılar ama ben bu akşam doktora gidecem bir umut işte, halbuki daha önce de iki kez kimyasal gebelik oldu, yine doktor doktor gezmistim ama şimdi de gezsem birşey kaybetmem

canm benimde triodm yuksek senin kac cikti bide hangi ilaci kullaniyn

Tup bebek mi bebegin cnm hayırlısı olsun

Peki bu yüksekliğin sebebi ne olabilir daha öncede varsa sen benden daha bilgilisindir
hamilelikte bebegin ihtiyaci dolayisiyla annedeki trioid hormon üretimi artiyomş bu da bizde düşüklük yapiyo mecburen ilacla dişardan aliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…