- 10 Ağustos 2015
- 367
- 154
- 103
- 39
Yok canım, klomen ve çatlama iğnesi tedavisiyle olmuştu, ama düşüyor, öğlende 50 çıkan testim akşam 53 çıkınca değeri düşmemiş diye sevindim ama doktor düşer o kimyasal gebelik yaşıyorsun dedi.Tup bebek mi bebegin cnm hayırlısı olsun
Canım once
öncelikle tebrik ederim canım, keseyi gördüklerinde hcg degerin kaçtı?
Canım sonucum çıkmış, 50. Pazar günü ise 17 idi, doktora pazartesi gösterebilecek yada 45 dakikalık yola gidip başka hastanedeki doktora bu akşam gösterebilecek kararsız kaldim, zaten sabahki gittiğim hastanede de yollar çok bozuktu sarsan sarsan gittim eve gelince kanama cogalmisti
Canim kendini kotu hissedeceksen gitmem riskli gebeliklere dinlenmeyi oneriyorlar. Sonucta her doktor az cok ayni seyi yapiyor. Yakinlarda bir doktora gidip em azindan yolculuk riskli mi ogren derim[/QUOTEİ
canm ben 8 haftalik oldm doktor hic bi test istemediKizlar Turkiyede yapilan testleri yazabilir misiniz?
Benim doktorum sadece kan grubu testi yapti, zaten biliyordum kan grubumu ama kagitta gormek istedi kan uyusmazligi icin.
Baska hicbirseye gerek duymadi ve hic onemsemiyor. Istersen testleri yaparim ama kendin odersin dedi
Odeyebilecegim bir rakam degil maalesef. Bir turk doktor buldum ama 3 saat uzakta ona gitmeyi dusunuyorum
Nasıl istemez ki ya özel hastane mi ben gittim keseyi gördüğü gibi bir sürü test yaptırdı kan değerleri şeker B12 idrar kan grubu anti rubella anti cvm tsh üre anti toxoplazma daha yazamadım bir sürü test varcanm ben 8 haftalik oldm doktor hic bi test istemedi
Benim de tam kan tam idrar rubella kızamıkçık hepsine baktılarNasıl istemez ki ya özel hastane mi ben gittim keseyi gördüğü gibi bir sürü test yaptırdı kan değerleri şeker B12 idrar kan grubu anti rubella anti cvm tsh üre anti toxoplazma daha yazamadım bir sürü test var
Sonuçların nasıl çıktı iyi miBenim de tam kan tam idrar rubella kızamıkçık hepsine baktılar
Çok şükür iyi çıktı Can'ım b12 sınırda bi de tsh 3.2 o da sınırda diğer kontrolde tekrar bakacak kan değerlerime ona göre tsh için ilaca başlayabiliriz dediSonuçların nasıl çıktı iyi mi
bende özel hastaneye gittm hic bi test yapilmadi sadece kan testi istedi bide tsh troid tahlili verdm o kadar baska test yapilmadi kiNasıl istemez ki ya özel hastane mi ben gittim keseyi gördüğü gibi bir sürü test yaptırdı kan değerleri şeker B12 idrar kan grubu anti rubella anti cvm tsh üre anti toxoplazma daha yazamadım bir sürü test var
Canım tüp bebek veya asilama pek işe yaramaz ama çip li yöntem denersen belki çünkü ben çok aşılama ve tüp bebek yaptırdım. Eşim sigarayı bıraktı ilaç kullandı ben normal yolla hamile kaldimBen dün akşam gittim canim o uzun yoldaki doktora, belki bu iğne ilaç falan verir diye, burdan hep okuyorum doktorlar progestan veriyorlar herkese bana hiç vermediler ama, akşamki doktor tekrar test yaptı, öğlende 50 çıkan testim aksam 53 çıktı, değer düşmemiş yükselmiş diye sevindik eşimle ama boşuna sevindik, doktor düşer o değer kimyasal gebelik yaşıyorsun dedi. Nasip artık. Bu üçüncü kimyasal gebeliğim, bu sonlaninca detaylı test yaptırmayi dusunuyorum. Eşim çok sigara içiyor yalnız ben hep ondan supheleniyorum. Kızlar ben altı buçuk yıllık evliyim, normal yolla hamile kaldım 3 kez ama sonuç böyle oldu, sizce bide tüp bebek yada aşılamaya mı hamile kalmayı denesem? Sonucu değiştirir mı?
devlet hastanesi yok mu yakınlarında bence ihmal etme o tahlilleriBu sefer başka bi doktora gidecem ya gittgm doktor direk ultrasyna bakiyo tamm gidrbilrsn dio hic bsy demiyo hic bi bilgilendirme falan yapmiyo neye gidiyom anlamadm bende
Tsh bende ilaca başlayacağım sanırım 0.003 çıktı benimde normal değerden çok düşükÇok şükür iyi çıktı Can'ım b12 sınırda bi de tsh 3.2 o da sınırda diğer kontrolde tekrar bakacak kan değerlerime ona göre tsh için ilaca başlayabiliriz dedi
Benim de eşim sigara bıraktı ve proxeed plus kullandı öyle hamile kaldım yoksa aşılama ya da tüp bebek dediler bize deCanım tüp bebek veya asilama pek işe yaramaz ama çip li yöntem denersen belki çünkü ben çok aşılama ve tüp bebek yaptırdım. Eşim sigarayı bıraktı ilaç kullandı ben normal yolla hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?