EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Bu sefer başka bi doktora gidecem ya gittgm doktor direk ultrasyna bakiyo tamm gidrbilrsn dio hic bsy demiyo hic bi bilgilendirme falan yapmiyo neye gidiyom anlamadm bende
Benimki de oyle. Ama insanin ici rahat etmiyor.birde 9 ay ayni doktora gitcez, givenmek ve kendini yaninda iyi hissetmek cok onemli. Dedigim gibi ben baska doktor bakiyorum. Sen de arastir istersen. Bazilari isinden bezmis oluyor,bizim heyecanimizi anlamiyor. Birde psikoloji ogreniyorlar guya

Canim doktorlar dusugun ya da kimyasal gebeligin sebebinin sigara oldugunu kanitlayamazlar. Bu yuzden soylemiyorlardir. Ama esinin genel sagligi icin zaten onemli, hayat beklentisi kisaltiyor sen de ordan ustune gidebilirsin. Ben zaten bosa ugrasiyorum cocugumuz olunca da sigara yuzunden erkendem bizi birakip gidersin gibi..
Ama suan ki gebeligin sonlanmamis galiba, umudunu da kesme, bazen hamile kadinlar bile sigara icip saglikli bebek dogruyor

Çok haklısın canım, aslında suanki gebeliğim elbette tamamen sonlanmadi, yanı hcg degerlerindeki artış çok düşük seyrettiginden ve kanamam devam ettiğinden doktorlar kesin düşüyor gözüyle bakıyorlar ama insanın içinde tabiki herşeye rağmen birazcık da olsa umut oluyor, taa ki hcg değerindeki 5ten dusuk rakamı gorene kadar da olacak.

Çok üzüldüm canım allah yardimci n olsun ben de 1 kez kimyasal gebelik yaşadım çok zor gerçekten. Canım mutlaka eşinin Sperm testini isteyin bi bakılsin bence normal değil 3 kimyasal yaşamak insanı müthiş yipratir

Çok haklısın canım, ilk fırsatta ikimiz de detaylı test yaptırmayi düşünüyoruz

Kızlar kimyasal gebelik kesenin oluşması bebeğin olmaması mi ? Çünkü ekim de eşim test yaptırdığım da morfoloji yüzde 2 idi tabi tedavi görüyordu bide

Kızlar kimyasal gebelik kesenin oluşması bebeğin olmaması mi ? Çünkü ekim de eşim test yaptırdığım da morfoloji yüzde 2 idi tabi tedavi görüyordu bide

Yok tatlım o aşamaya bile gelmio kimyasal olınca yani kese bile olusacak kadar beta artısı olmuo zaten

Ya ben çok korkuyorum 1.5 yıl sonra buldum çok şükür bebeği gördük kalp atışını da bişey olmasın diye çok dua ediyorum
Al benden de o kadar yarın gidicez daha yüksek sesle kalp atışlarını bulantım az kaldı niye geliyo diye onu bile kafaya takıyorum

Ya ben çok korkuyorum 1.5 yıl sonra buldum çok şükür bebeği gördük kalp atışını da bişey olmasın diye çok dua ediyorum
Canım kese görülduyse, kalp atışı da duyulduysa artık korkacak birşey yoktur, sağlıklı gebelik başlamış demektir canım, hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin olur çok güzel de hamilelik gecirirsin inşallah. İlk hamileliginse her anın tadını çıkar, bir daha hiç ilk hamileliğin olmayacak çünkü, icini hep ferah tutmaya çalış...

Canım hayırlı olsun. Bende keseyi yeni gördüm kalp atıslarını görmek için 2 hafta beklememiz lazım ama zaman gecmıyor. Benım de ılk hamileliğim oyzden cok tedirginim. Her an kalp atıslarını duyalım saglıkla kucagımıza alalım diye dua ediyorum allah bize bu duyguyu nasip etsin insallah

Ay canım allah razı olsun nasıl mutlu oldum mesajını okurken insanın bunları duymaya ihtiyacı var

Amin canım inşallah ben 6 +3 te kalp atışlarını gördüm yeni atmaya başlamıştı sesini duyamadik

Amin canım inşallah ben 6 +3 te kalp atışlarını gördüm yeni atmaya başlamıştı sesini duyamadik
Canım hayırlı olsun darısı basıma. kalp atıslarını görmek de rahatlarmıstır seni suan sadece kalp atıslarını göreyim herseyın yolunda oldugundan emin olayım diye dua edıyorum. Sizde dua edin bizim için

Arkadaşlar valla kalp atişini bile duyduktan sonra rahatlayamiyz hergn tedirgnlik oluyo acaba bsy olmusmdr diye benim gecen gun aniden belim ve karnm agradi doktoru aradm düşük yapiyo olabilirsn dedi onu duyduktan sonra hemn acile gittk ama çok sükür bisy yokmus rahim geliştigi icn bebek buyudgu icn bana bel agrisi yapiyomş inanin hala hergn cok tedirgin oluyom

Ben de öyleyim her an kaybedecek gibi hissediyorum eşim de dna hasarı vardı ekimde öğrendik o yüzden rahat değilim hiç ilaç kullandı tabi bu arada

Doktor da psikolojik anlamda önemli arkadaşlar, en ufak bir şeyde sizi telaslandirmayacak doktorlar bulmanız lazım, çünkü zaten 9 ay bitene kadar hep diken üstünde olacaksınız.

Geçmiş olsun allah bunu sağsaģlim kucağına almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…