- 10 Temmuz 2015
- 16
- 1
- 6
- 32
Amin inşallahGeçmiş olsun allah bunu sağsaģlim kucağına almak nasip etsin
Bizim kontrolümüz ayın 23ünde ozamana kadar 11 haftalık olucaz kontrol aralıkları çok uzun inşallah ogüne kadar dayanabilirim Hem korku hem heycan inşallah hepimiz bebişkerimize kavuşuruzMuayneye giden arkadaşlarım hayırlı haberler almissinizdir inşallah ne dedi doktorunuz
Canım doktor ne derse desin, şu dönem riske atmamali derim, ömür boyu pişmanlık yaşanmasın, haksız mıyım kızlar?Kızlar bişey sorucam doktorlarınız ilişki konusunda bir bilgi verdi mi olmalı ya da olmamalı diye ben soramıyorum utanıyorum
Ben sordum herhangi bir ağrın varsa girme dediKızlar bişey sorucam doktorlarınız ilişki konusunda bir bilgi verdi mi olmalı ya da olmamalı diye ben soramıyorum utanıyorum
İlk 3 ay sakıncalı derler düşme tehlikesi daha çok çünkü Allah korusunBen sordum herhangi bir ağrın varsa girme dedi
İlk 3 ay tehlikeli dusuk riski olabileceğindenKızlar bişey sorucam doktorlarınız ilişki konusunda bir bilgi verdi mi olmalı ya da olmamalı diye ben soramıyorum utanıyorum
Yarın tiroid için gideceğim sanırım hipertirodi benim değer düşüklüğü dua edin banaKızlar bebisleriniz nasıl :) kaç haftalık oldunuz var mı bu aralar kontrolünüz
Canım güzel haberlerle gel insallahYarın tiroid için gideceğim sanırım hipertirodi benim değer düşüklüğü dua edin bana
Allah razı olsun inşallah aminCanım güzel haberlerle gel insallah
canm ben sormadan doktor bana bir kac hafta yasak dedi bide bende vajinada kondilom sigili cikti 3.ayimdn sonra yakilacak doktor yakilmadan sakn yapilmasin dediKızlar bişey sorucam doktorlarınız ilişki konusunda bir bilgi verdi mi olmalı ya da olmamalı diye ben soramıyorum utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?