EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Muayneye giden arkadaşlarım hayırlı haberler almissinizdir inşallah ne dedi doktorunuz

Be kontrolden geldim. Bebeğim 1.1 cm olmuş kalp atışını daha net duydum geç döllenme ki aradaki fark 6 ya düşmüş 7+1 günlük olduk

Kızlar bişey sorucam doktorlarınız ilişki konusunda bir bilgi verdi mi olmalı ya da olmamalı diye ben soramıyorum utanıyorum

Kızlar bişey sorucam doktorlarınız ilişki konusunda bir bilgi verdi mi olmalı ya da olmamalı diye ben soramıyorum utanıyorum
Canım doktor ne derse desin, şu dönem riske atmamali derim, ömür boyu pişmanlık yaşanmasın, haksız mıyım kızlar?

İlk 3 ay önemli bende riske atmam 12. 13. Haftadan sonra dusunebilirim

Kızlar bebisleriniz nasıl :) kaç haftalık oldunuz var mı bu aralar kontrolünüz

canm ben sormadan doktor bana bir kac hafta yasak dedi bide bende vajinada kondilom sigili cikti 3.ayimdn sonra yakilacak doktor yakilmadan sakn yapilmasin dedi

Kızlar 6+2 günlük hamişim
Dün doktora gittik kalp atışını göremedik
Progesteron 17 çıktı progesteron ilacı verdi doktorum onu kullanıyorum siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bide cmtesiye tekrar gel bakalım kalbine dedi görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklesem

Benimde 6 şubatta triod için gitmem lazm insallah düşmüstr degeri ya

Canm ben 7+1 De gittigmde duymuştk bende şuan progestan kullaniyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…