- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Ben yükselmesi için gideceğim değer düşük normalde zayifliyormus fazla çalışan ama bende zayıflama olmadı :))Benimde 6 şubatta triod için gitmem lazm insallah düşmüstr degeri ya
keske bendede cok calissaydi zayiflama olsaydi :) benimde az calisiyo ve kilo yapiyoBen yükselmesi için gideceğim değer düşük normalde zayifliyormus fazla çalışan ama bende zayıflama olmadı :))
Canım ben bugün 7+1 dim tam net duydum senin cumartesi güne kalbi görülebilir ama duymaya bilirsin benim de önce kalbi göründü sonra duydumKızlar 6+2 günlük hamişim
Dün doktora gittik kalp atışını göremedik
Progesteron 17 çıktı progesteron ilacı verdi doktorum onu kullanıyorum siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bide cmtesiye tekrar gel bakalım kalbine dedi görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklesem
ne çok çalışması iyi ne de az çalışması normal çalışsın bebeklerimiz sağlıklı olsun yeterkeske bendede cok calissaydi zayiflama olsaydi :) benimde az calisiyo ve kilo yapiyo
Bende 6+2 günde kalbi atmaya başlamış ama sesi duyulması suan dedi doktorum yarın onu da duyarız insallahCanım ben bugün 7+1 dim tam net duydum senin cumartesi güne kalbi görülebilir ama duymaya bilirsin benim de önce kalbi göründü sonra duydum
Benim de öyle şuan farklı doktor geç döllenme demiştiBu arada hamilelik takvimindeki gün ile doktorun söylediği gün farklı çıktı siz de de öyle mi çıktı
Ay görmek de yeter kalbini canım yeter ki yolunda gittiğini n bir habercisi olsunCanım ben bugün 7+1 dim tam net duydum senin cumartesi güne kalbi görülebilir ama duymaya bilirsin benim de önce kalbi göründü sonra duydum
Evet bnm de Sata göre 2 hafta geriden geliyor nedense bilemedimBu arada hamilelik takvimindeki gün ile doktorun söylediği gün farklı çıktı siz de de öyle mi çıktı
Görursun canım ben 6+3 te gördümAy görmek de yeter kalbini canım yeter ki yolunda gittiğini n bir habercisi olsun
Vajinal ultrasonla Mi gördün cnmGörursun canım ben 6+3 te gördüm
Benim de öyleydi sata göre 6+2 idi öğrendiğim de doktor beta ya baktı 4 yada 5 haftalık dedi iki hafta geriden geliyor geç döllenme olmuş dedi şuan sat a göre 8 haftalığım ama bugün ultrason da 7+1 olarak göründü merak etme kapanıyor o farkEvet bnm de Sata göre 2 hafta geriden geliyor nedense bilemedim
Yok göbekten ultrason a göre 6+3 ve kese 15mm Di bebek te 6 mmVajinal ultrasonla Mi gördün cnm
Canim benim ultrason kağıdında 0.47cm yazıyor bebek boyuYok göbekten ultrason a göre 6+3 ve kese 15mm Di bebek te 6 mm
Benim de 6+3 te 6 mm Di yani 0.6 cm Di senin de normal canım. Bak ben cuma gittim doktor 6 mm dedi bugün gittim 7+0 olması gerekiyordu 7+1 çıktı baya da 1.1 cm olmuştu o kadar çabuk büyüyorlar ki bebişler bu haftalarda sen hiç takma kafanaCanim benim ultrason kağıdında 0.47cm yazıyor bebek boyu
Çok stresli günlerden geçiyoruz valla kese görünecek mi hcg yükseldi mi kalbi duyuldu mu derken yıprandigimi hissediyorum annelik çok zor bir şeymişBenim de 6+3 te 6 mm Di yani 0.6 cm Di senin de normal canım. Bak ben cuma gittim doktor 6 mm dedi bugün gittim 7+0 olması gerekiyordu 7+1 çıktı baya da 1.1 cm olmuştu o kadar çabuk büyüyorlar ki bebişler bu haftalarda sen hiç takma kafana
En güzelini ben yaptım adetim 2 haftadan fazla gecikince test yaptım hemen çıktı doktora gidince de bebisimi gördüm sen cumartesi günü git bebeğini gör için rahat etsinÇok stresli günlerden geçiyoruz valla kese görünecek mi hcg yükseldi mi kalbi duyuldu mu derken yıprandigimi hissediyorum annelik çok zor bir şeymiş
Dün gittiğimde 6+1 di bebeği keseyi yolk sac ı gördük problem yok bunlarda sadece kalbi göremedik cnm cmtesi 6+6 oluyor görülür inşallahEn güzelini ben yaptım adetim 2 haftadan fazla gecikince test yaptım hemen çıktı doktora gidince de bebisimi gördüm sen cumartesi günü git bebeğini gör için rahat etsin
Görünür canım hatta kalp atışını bile duyabilirsin :)Dün gittiğimde 6+1 di bebeği keseyi yolk sac ı gördük problem yok bunlarda sadece kalbi göremedik cnm cmtesi 6+6 oluyor görülür inşallah
Ay hadi inşallah canimGörünür canım hatta kalp atışını bile duyabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?