EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Canım ben bugün 7+1 dim tam net duydum senin cumartesi güne kalbi görülebilir ama duymaya bilirsin benim de önce kalbi göründü sonra duydum

Canım ben bugün 7+1 dim tam net duydum senin cumartesi güne kalbi görülebilir ama duymaya bilirsin benim de önce kalbi göründü sonra duydum
Bende 6+2 günde kalbi atmaya başlamış ama sesi duyulması suan dedi doktorum yarın onu da duyarız insallah

Bu arada hamilelik takvimindeki gün ile doktorun söylediği gün farklı çıktı siz de de öyle mi çıktı

Evet bnm de Sata göre 2 hafta geriden geliyor nedense bilemedim
Benim de öyleydi sata göre 6+2 idi öğrendiğim de doktor beta ya baktı 4 yada 5 haftalık dedi iki hafta geriden geliyor geç döllenme olmuş dedi şuan sat a göre 8 haftalığım ama bugün ultrason da 7+1 olarak göründü merak etme kapanıyor o fark

Canim benim ultrason kağıdında 0.47cm yazıyor bebek boyu
Benim de 6+3 te 6 mm Di yani 0.6 cm Di senin de normal canım. Bak ben cuma gittim doktor 6 mm dedi bugün gittim 7+0 olması gerekiyordu 7+1 çıktı baya da 1.1 cm olmuştu o kadar çabuk büyüyorlar ki bebişler bu haftalarda sen hiç takma kafana

Çok stresli günlerden geçiyoruz valla kese görünecek mi hcg yükseldi mi kalbi duyuldu mu derken yıprandigimi hissediyorum annelik çok zor bir şeymiş

Çok stresli günlerden geçiyoruz valla kese görünecek mi hcg yükseldi mi kalbi duyuldu mu derken yıprandigimi hissediyorum annelik çok zor bir şeymiş
En güzelini ben yaptım adetim 2 haftadan fazla gecikince test yaptım hemen çıktı doktora gidince de bebisimi gördüm sen cumartesi günü git bebeğini gör için rahat etsin

En güzelini ben yaptım adetim 2 haftadan fazla gecikince test yaptım hemen çıktı doktora gidince de bebisimi gördüm sen cumartesi günü git bebeğini gör için rahat etsin
Dün gittiğimde 6+1 di bebeği keseyi yolk sac ı gördük problem yok bunlarda sadece kalbi göremedik cnm cmtesi 6+6 oluyor görülür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…