- 31 Ocak 2017
- 45
- 19
- 8
- 38
Bel,sırt,rahim,kasık,baş ağrısı bu süreçte çok normalmiş ben de çok pimpirikliyin ancak güzel düşünmeliyiz daha yolun başındayızArkadaşlar valla kalp atişini bile duyduktan sonra rahatlayamiyz hergn tedirgnlik oluyo acaba bsy olmusmdr diye benim gecen gun aniden belim ve karnm agradi doktoru aradm düşük yapiyo olabilirsn dedi onu duyduktan sonra hemn acile gittk ama çok sükür bisy yokmus rahim geliştigi icn bebek buyudgu icn bana bel agrisi yapiyomş inanin hala hergn cok tedirgin oluyom
Cnm vajinal ultrasonlami gördünüz kalbiniBenim 5+3 te kalbi görüldü atımıda başlamıştı 6+3 te de biz de dünledik minik kalbimizi Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin olumlu düşünelim olumlu olsun kızlar Benim bulantılara devam sizlerde durumlar nasıl ?
. Yok Can'ım normal karından ultrasonda görüldü ama benim bhcg değerim yüksekti baya 12. Hafta bile gören olmuş değişiyor kişiden kişiye sen kalbini ferah tut her şey güzel olacakCnm vajinal ultrasonlami gördünüz kalbini
Benim hcg 32 binlerdeydi göremedik kalbini geçen yıl şubatta kimyasal gebelik yaşadım 3 haftayi tamamlayip düştü çok korkuyorum yine olumsuzluk olacak diye ödüm kopuyor. Yok Can'ım normal karından ultrasonda görüldü ama benim bhcg değerim yüksekti baya 12. Hafta bile gören olmuş değişiyor kişiden kişiye sen kalbini ferah tut her şey güzel olacak
karanfil çiğnemeyi dene canım uyuşturuyor birazArkadaşlar diş agrisi çeken var mi aranžda benm dişim çok kötü agriyo napim bilmiyom çürük ve dolgu yapmam lazim ama bu donemde yapamam ki
Ayy maşallah canım darısı bana olsun yaaa ben 6+1 de karın ultrasonla kalbini göremedik cmtesiye çağırdı 6+6oluyor inşallah ben de görürüm bebeğimin minicik kalbiniKızlar doktordan geliyorum minik mercimeğim 3mm kadar olmuş Sata göre 8 doktora göre 6.haftamdayım ekranda kalbinin atışını gördüm daha sonrada dinletti derinden geliyor gibiydi 120 atıyor dedi çoook heyecanlandım elim ayağıma karıştı3 hafta sonra çağırdı sizi nasıl çağırdı kontrole
canım çok stres oluyor insan sağlıklımı kalbi atacakmı diye rahatladım valla inşallah böyle sağlıklı devam eder. Seninde en kısa sürede görmen ve duyman dileğiyleAyy maşallah canım darısı bana olsun yaaa ben 6+1 de karın ultrasonla kalbini göremedik cmtesiye çağırdı 6+6oluyor inşallah ben de görürüm bebeğimin minicik kalbini
Aynen cnm çok zorlu günlerden geçiyoruz allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin arkadaşımcanım çok stres oluyor insan sağlıklımı kalbi atacakmı diye rahatladım valla inşallah böyle sağlıklı devam eder. Seninde en kısa sürede görmen ve duyman dileğiyle
Maşallah tatlım tam 7 haftalikmiymis beni 6+6 da çağırdı inşallah ben de görürüm karın ultrasondan mi gördünüz cnmKızlar bende şimdi doktordan geliyorum. Allahıma şükürler olsun ki kalp atışını duydum :) 7 haftalıkmış, herşey yolunda dedi. 1 ay sonra kontrole cağırdı. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
Maşallah tatlım tam 7 haftalikmiymis beni 6+6 da çağırdı inşallah ben de görürüm karın ultrasondan mi gördünüz cnm
Vajinal ultrason mu cnmEvet canım ultrasondan gördük. Tam 7 haftalıkmış. İnşallah sende görürsün :)
Vajinal ultrason mu cnm
Yok Can'ım kimyasal olduğunu hiç sanmıyorum çünkü kimyasal bu zamana kadar kendini belli ederdi sen içini ferah tut her şey yolunda gidecekBenim hcg 32 binlerdeydi göremedik kalbini geçen yıl şubatta kimyasal gebelik yaşadım 3 haftayi tamamlayip düştü çok korkuyorum yine olumsuzluk olacak diye ödüm kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?