- 23 Şubat 2016
- 350
- 391
- 23
- 37
Sağol cnm güzel dileklerin için inşallah sağ salim kucağımiza alırız bebislerimiziYok Can'ım kimyasal olduğunu hiç sanmıyorum çünkü kimyasal bu zamana kadar kendini belli ederdi sen içini ferah tut her şey yolunda gidecek
canm gercektn şaşıriyom boyle diyenlere bende 8 haftaligm ve cok zor geciyo hic bsy yiyemiyom herseydn tiksiniyomArkadaşlar 8.haftalardayım çok şikayetim Yok mide bulantısı daha başlar mı?hamile değilmişim gibi şükür mü etmeliyim endişe mi?
ben allahtan eşimin ailesiyle yaşiyom hem annemlerde komşumz bi oraya bi buraya gidip geliyom :)Ben kokulara çok duyarlıyım bulantılarım çok yemek yapamıyorum diyebilirim annem geldi yemek yapmaya
Canım o da doğru aslında, yanı adet geciktikten iki hafta sonra gidip öğrenir öğrenmez de kesenin görülmesi harika bir durumdur da, yalnız insan erkenden öğrenince yediğine içeriğine ve ağır kaldırmamaya dikkat ediyor.En güzelini ben yaptım adetim 2 haftadan fazla gecikince test yaptım hemen çıktı doktora gidince de bebisimi gördüm sen cumartesi günü git bebeğini gör için rahat etsin
Doktorların hesabı senin hesabından farklı olabiliyor ben yedi haftam bitti derken doktor 6+2 haftalık dediEYLÜL ANNELERİ Bİ SORUM VAR??? Dr a gittim dün sata göre 6+0 haftalık olması gerekirken 4+2 Çıktı geç yumurtDığıma eminim 34 günde bir adet oldugum için ama genede içim pır pır.. Benim gibi olan var mı???
Senin aşılamaydı demi belkide tutunma kanamasıdır bi git bakalım doktoraKızlar doktorlarin bana kimyasal gebelik dedikleri hcg testleri şu şekilde:
20 ocakta 9
22 ocakta 17
27 ocak sabah saat 11:30 da 50 (kanamanın başladığı gün)
27 ocak akşam saat 20:00 de 53
Bu testlere bakarak ve kanamadan dolayı düşük yapıyorsun demişlerdi. Ama eczane testlerinde hala çift çizgiyi görebiliyorum. Kanama da çok sürdü ama hep kahverengiydi, Yarın sabah tekrar hastaneye gitmeyi düşünüyorum arkadaslar çünkü hcg değerleri tamam düşük seyrediyor ama bir önceki değerden düştüğünü görene kadar içimde hep umut kalacak.
Aşılama değil de klomen artı çatlama ignesiyle oldu canım. Altı buçuk yıllık evliyiz, yasim da 32 oldu, bu ay da olmasaydı iki kez aşılama sonrasında da tüp bebek düşünüyordum.Senin aşılamaydı demi belkide tutunma kanamasıdır bi git bakalım doktora
Ins. Tutar allah gonlune gore versinAşılama değil de klomen artı çatlama ignesiyle oldu canım. Altı buçuk yıllık evliyiz, yasim da 32 oldu, bu ay da olmasaydı iki kez aşılama sonrasında da tüp bebek düşünüyordum.
Artışın güzel olmuş bence yerleşme kanaması gibi geçirmiş olabilirsin kendini yorma dinlen inşallah sağlıkla bir hamilelik geçirirsin Can'ımKızlar bana yardım edermisiniz 20 aralık son adet günüm salı günü beta hcg 161.5 du dün hafif lekenmem olunca tekrar kan verdim 286.5 olmuş doktor düşük önleyici verdi haftaya kese görmek için çağırdı Dış gebelik değil. Dedi ultrasonda baktı dedi büyük ihtimal son anda olmuş dedi başına gelen varmi
Ins haftaya kese yi görürüm çok korkuyorum bişi olacak diye nasip hersey ama hamile kalmakla bitmiyormusolabilirsin
Canım kese 1000 1500 olunca gözüküyor mus beta hcg benimde daha görünmüyormerhaba herkese
bende yeni hamile olduğumu öğrendim SAT 27 Aralık dr 5 haftalık hamilesin dedi beta hcg 831 küsür çıktı fakat keseyi ultrasonla göremedi çok küçük daha haftaya yine gel dedi. Sizce kesenin görülmemesi normal mi nolur bilgisi olan biri yazsın banada çok endişendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?