- 7 Ocak 2015
- 157
- 119
- 33
- 39
Canım kese 1000 1500 olunca gözüküyor mus beta hcg benimde daha görünmüyor
senin ne kadar cnm içimi rahatlattın hep okudum ama ne bilim insan korkuyor ne tuhaf bi duyguymus
Canım benim değerim dün 286.5 daha ufak 36 dan yükseldi benim sanırım geç dollenmis kese gözükmesi için sabretmemiz gerekcek
Tatlıdan tiksiniyorum ben içim titriyor düşününce bile midemi bulandırıyor ki çok çok severdimArkadşlar sizde benim gibi tatlıya aşeriyonz mu
Kızlar 6+6 haftadayım kalp atışını göremedik hafif hareketlilik var gibi ama kesin kalp atışı diyemem dedi doktor vajinal ultrasonla da bakmadi nedense.siz kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını
Canim haftaya duyarız diye umut ediyorum hafta saymayi da bilmiyorum yarın 7+0 mi oluyorum 6+7 demek saçma olur heralde ay kafam çok karışıkBen 7. haftada duymuştum kalp atışını canım karın ultrasonla
Canim haftaya duyarız diye umut ediyorum hafta saymayi da bilmiyorum yarın 7+0 mi oluyorum 6+7 demek saçma olur heralde ay kafam çok karışık
Ay insallah cnm kese var yolk kesesi var içinde bebek de var boyutları da normal çok şükür ama kalp atışını alamadık doktor çok hafif bir hareketlenme var gibi ama kesin atış diyemem dedi vajinal baksa belki görülecek ti bakmadı haftaiçi başka doktora gidecem cnm inşallah normaldir her seyYarın 7 hafta oluyorsun galiba canım duyarsın inşallah ferah tut kalbini
Henuz 5 haftaligim.sali gunu kontrolum var:) daha evvel bos gebelik yasadigim icin doktorum sık kontrol ediyor.ben esas kalpatsini duymaya sabirsizlaniyorumMerhaba arkadaşlar neler yaptınız son durumlar neler kontrole gidenler
Hayirlisi olsun Rabbim inşallah kalp atışını hayirlisiyla duymanı nasip ederHenuz 5 haftaligim.sali gunu kontrolum var:) daha evvel bos gebelik yasadigim icin doktorum sık kontrol ediyor.ben esas kalpatsini duymaya sabirsizlaniyorum
Maşallah canım yerleşme kanaması o bende olmadı ama genellikle oluyor ay bnmkide çok Nazlı 6+6 da kalp atmıni alamadık bakalım bu hafta ici başka doktora gidecem inşallah görürüm bebeğimin minik kalbiniKızlar değerim perşembe 285 di dün kanamam olunca doktora gittim değerim 785 olmuş çok şükür doktor bebek Rahime tutunmaya başlarken olabilir dedi progesteron a devam et dedi bide iğne yapti sanırım 2.5 yıl sonra gelince Nazlı Nazlı gelecek minigim
EYLÜL bebis leri Nazlı Nazlı geliyor demek ki cnm ins duyarsın ben nasıl olduysa Rabbim büyük adet günüme bi iki gün kala hamile kalmışım inş Hayırlısı yla söyle 3 4 aylık olduklarını goruruz de biraz içimiz rahatlarMaşallah canım yerleşme kanaması o bende olmadı ama genellikle oluyor ay bnmkide çok Nazlı 6+6 da kalp atmıni alamadık bakalım bu hafta ici başka doktora gidecem inşallah görürüm bebeğimin minik kalbini
Inşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız bebişlerimiziEYLÜL bebis leri Nazlı Nazlı geliyor demek ki cnm ins duyarsın ben nasıl olduysa Rabbim büyük adet günüme bi iki gün kala hamile kalmışım inş Hayırlısı yla söyle 3 4 aylık olduklarını goruruz de biraz içimiz rahatlar
Ya bu bulantının anneden kıza miras olduğunu söylediler annemin de bulantısı olmazmış ama benim de bel kasık sırt göğüs ağrım varcanm gercektn şaşıriyom boyle diyenlere bende 8 haftaligm ve cok zor geciyo hic bsy yiyemiyom herseydn tiksiniyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?