EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Canim kaç haftaliksin kalp atışını duydun

Canım kaç haftalıksın? Bu ikili tarama ve ense kalınlığı testini hangi hafta yapıyorlar? Bir de mide bulantın olmuyor mu nasıl yiyebiliyosun ben ne görürsem göreyim midem kalkıyo resmen zayıfladım

Canım kaç haftalıksın? Bu ikili tarama ve ense kalınlığı testini hangi hafta yapıyorlar? Bir de mide bulantın olmuyor mu nasıl yiyebiliyosun ben ne görürsem göreyim midem kalkıyo resmen zayıfladım
9haftalık doktor 12.hafta gel dedi ama 13-14 te de alıyor yani 3.ay ikili ve ense kalınlığı down için yapılıyor 35yaş sonrası gebeliklerde daha sık rastlanıyor sonuçlar yanıltabiliyor araştırdığım kadarıyla.Bende mide bulantısı Yok yani henüz başlayabilir 4.aya kadar.Annemin de olmamış benim bel ve göğüs ağrım var.Ben zaten çok zayıfım midem bulanırsa daha kötü olur elimden geldiğince sevdiğim şeyleri yemeye çalışıyorum canım

Canim kaç haftaliksin kalp atışını duydun
Ben 5.hafta vijinal ultrasonla kalp atışını görmüştüm zaten ama 3 hafta sonra tatil dönüşü doktora gittim normal ultrasonda duydum normalde duymak istemiyordum görmem yeterliydi çünkü sesi dinlemek bebeğe zarar veriyormuş kısacık dinledim çok dinletmedi dr

Anladım canım çok teşekkür ederim. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kizlar benimde mide bulantim yoktu. 7.haftanin icindeyim. 2 gundur pek istahim yoktu dun canim ayiptir soylemesi iskemder cekti yedikten sonra mide bulantim basladi. Ama sabah degil butun gun suruyor suan, acaba hamilelikten mi yoksa yemekleri simdiremedigimden mi bulaniyor?
Gebelikte hazimsizlikta normalmis valla bir arkadss yumurta yiyormus masallah, ben dusunemiyorum bile

Bende yumurta düşünemiyorum daha doğrusu hiç bişey düşünemiyorum. Zorla yemek yiyorum diyebilirim. Felaket iştahsızlık var. Bişey göriyim midem kalkıyo kusma olmadı daha ama bulantı fazla. Özellıkle sabahları. Kahvaltı yapabilince biraz düzeliyo gibi ama ondan sonra bir de ben vitamin içiyorum balık yağıymış onu içtikten sonra da dikkat ettim acayip mide bulantısı oluyor. Benim gibi içen ve mide bulantısı yaşayan var mı acaba? Denemek için bugün içmedim ve midem rahattı. Doktoruma bi sorsam mı diyorum acaba

Kızlar değerim pazar 786 di bugün dayanamadim kan verdim 1638 olmuş cuma doktora gitcem sizce kese gozukur mu

Bizim de pazartesi sabah 3 te kahverengi akintim oldu çok korkuttu meleğim bizi aynı gün doktorumuza gittik ultrasonda her şey normal dedi kalp atışını duyduk her ihtimale karşı progesteron verdi kahverengi de olsa kanama bizim için düşük tehdidi olabilir dedi ilacı günde iki kez kullanıyorum çok şükür kanama falan yok salı günü doktorum gel dedi bakalım dua edin inşallah

Kızlar bir sorum var. Ben özel hastaneye gidiyorum ama doktorumla konuşup doğuma siz mi giriceksiniz dediğimde bana, doğum gündüz olursa mesai saatleri içinde ben gidiyorum ama gece doğum olursa hastanede olan nöbetçi kadın doğum doktoru giriyo dedi. Şok oldum ben mi bilmiyorum bütün özel hastanelerde bu böyle mi? Böyle bi durum yaşayan var mı?

Canım ablam ve yengem de sezaryan olduğu için doktor hastanede olduğu zaman çağırdı ve kendi girdi doğuma sürekli zaten konusuyorlardı telde şimdi bende hamileyim inş bende aynı doktora gidiyorum doktoruna göre değişebiliyor sanırım o yokken çağıra biliyorsun ama ek ücret aliyorlar

Onu da teklif ettim biz alalım gece sizi olursa doğuma kadar gitti konuşma ama gelemem diyo yasak diyo başka bişey demiyo. Hastaneyi değiştiricem büyük ihtimal

Canim folik asitini aliyorsan balik yagi zorunlu degil gebelikte. Ozellikle miden bulaniyorsa gece icmeyi dene. Uyanip kotu oluyorsan bir sure doktora sorup ara ver bence. Sonucta cikarirsan zaten bir ise yaramaz ve yemis olduklarin da bosa gider.

Hangi şehirdesin canım

Slm kızlar bende yeni gidebildim doktora 3 gündür doktorlardayım ilk gittigim icin birsuru test yapıldı çok şükür hic birseyim yokmuş yalnıź rahimde cok kucuk bi perde varmiş nasıl onceden gormediler dedi yıllardır var olurmuş bu birsey olmaz dedi dojtor ama ins. Olmaz bu arada 7 ci haftadayim ultrasona gore ama ilerleyen zamanlarda bu hafta degisiyormuş hepinize mutlu akşamlar

İstanbul Anadolu Yakası canım
Ümraniye devlete yakınsan ömeririrm özelle hiç boşuna para verme harika bir hastahane özellerin çogunda doktorun girmiyor devlettede nobetci doktor giriyormuş ozamn ozele para vermeye gerek yok bence orda gökcen ilhan diye bi doktora gidiyorum cok guzel ilgilendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…