Hazir alinan mayonezi yiyorum cunku buyuk markalarin hastalik gecmis yumirtalari kullanacaklarini sanmiyorum. Yani insallahKızlar yaş pasta yiyor Musunuz ben dayanamayıp yiyorum mayonezi duydum en son yemeyin diye siz neleri yemekten kaçınıyorsunuz ?
BenArkadaşlar aranızda ayakta biraz bile durunca beli ağrıyan var mı?
Ben leblebi ve çubuk krakeri yanımdan eksik etmiyorum aç kalmamaya çalışıyorumSlm arkadaşlar benim çok fazla midem bulanıyor bulantıları azaltmak için neler yapıyorsunuz?
çalıştığım için çok zorlanıyorum. Yiyecek gözümün önüne gelince bile kötü oluyorum.
Tuzlu çubuk kreker, beyaz nohut, muz iyi geliyor deneyebilirsin. Aç kalmamaya çalış aç kalınca mide bulantım oluyor benimSlm arkadaşlar benim çok fazla midem bulanıyor bulantıları azaltmak için neler yapıyorsunuz?
çalıştığım için çok zorlanıyorum. Yiyecek gözümün önüne gelince bile kötü oluyorum.
Tuzlu çubuk kreker, beyaz nohut, muz iyi geliyor deneyebilirsin. Aç kalmamaya çalış aç kalınca mide bulantım oluyor benim
Slm arkadaşlar benim çok fazla midem bulanıyor bulantıları azaltmak için neler yapıyorsunuz?
Yemek saatlerinı ayarlamak ve ara öğün alanda büyük fayda gorecegini düşünüyorum ama bu tür şeyler oluyor biraz sabır lazimSlm arkadaşlar benim çok fazla midem bulanıyor bulantıları azaltmak için neler yapıyorsunuz?
Doktor bugün dedi 3 hafta sonra gel ikili test yapacağız dedi düşündürüyor insanı Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahKızlar gün geçmiyor ki Kafamda deli sorular oluşmasın ikili test konusunda ne düşünüyorsunuz yaptırıp yaptırmama konusunda ?
Evet aşılar için aile hekimiyle gorusmeniz lazimArkadaşlar hamileyken aşı yapılıyormuş bu konuda bilgisi olan var mi
10 haftalık hamileyim şimdiden mi basvurayimEvet aşılar için aile hekimiyle gorusmeniz lazim
Evet hamileligin izi öğrenir öğrenmez kayıt yaptırmanız lazım. Toplamda sanırım 5 doz akadar aşı yapılıyordu bi kısmı hamileyken ni kısmı dogumdan sonra.ben ilk dogumdan 5 sene geçti tam hatırlamıyorum hangi haftaydi.kayıtta sizi yonlendirirler.yaklaşık 3 sene takipte olacaksınız sizden sonra bebeğin aşıları baslayacak10 haftalık hamileyim şimdiden mi basvurayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?