EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

mrb arkadaşlar.haftama göre ekimde görülse de kısmetse eylül sonu çocuğuma kavuşma ümidiyle yazmaya başladım.hepimize hayırlı olsun.

Kızlar yaş pasta yiyor Musunuz ben dayanamayıp yiyorum mayonezi duydum en son yemeyin diye siz neleri yemekten kaçınıyorsunuz ?

Kızlar yaş pasta yiyor Musunuz ben dayanamayıp yiyorum mayonezi duydum en son yemeyin diye siz neleri yemekten kaçınıyorsunuz ?
Hazir alinan mayonezi yiyorum cunku buyuk markalarin hastalik gecmis yumirtalari kullanacaklarini sanmiyorum. Yani insallah hatta yumurta bile kullaniyorlar mi bello degil.

cig ete tek kullanimlik eldivenle dokunuyorum ve normalden daha az bekletip hemen tuketiyorum ve cok iyi pisiriyorum. Zaten etle cok aram da yok.

Aslinda gidadan toxoplazma bulasmasi cok dusuk bir ihtimal ama dikkat etmek lazim.

Birde doktorumdan yeni ogrendigim bir bilgiyi paylasayim, komsumuz tatile fln gidince kopegini bize birakiyor arada. Toxoplazma kedi diskisiyla geciyormus. Sen yinede kopegin diskisina temas etme baska parazitler gecebilir dedi. Zaten boyle bir sey normalde de kim yapiyor ki onun disinda kopeklerin bir tehlikesi yokmus iciniz rahat olsun.

Birde meyvelerin kabugunu soyuyorum. Vitamini de gidiyor olabilir ama burda mum (wax) suruyorlar ve yikamakla cikmiyor. Kek yaparsam da limonun kabugubu koymam 9 ay ne yapalim

Kizlar anne olmak ne kadar zormus. Bwn cok evhamli olacagim galiba.
Kalp atisini duymak yetmedi simdi de lalni durursa diye korkuyorum. Bugun cok enerjigim butun gun gezdim temizlik yaptim 1 aydir hic halim yoktu. Acaba kalbi durdu ondan mi belirtilerom gitti diye korkuyorum.

Slm arkadaşlar benim çok fazla midem bulanıyor bulantıları azaltmak için neler yapıyorsunuz?
çalıştığım için çok zorlanıyorum. Yiyecek gözümün önüne gelince bile kötü oluyorum.

Slm arkadaşlar benim çok fazla midem bulanıyor bulantıları azaltmak için neler yapıyorsunuz?
çalıştığım için çok zorlanıyorum. Yiyecek gözümün önüne gelince bile kötü oluyorum.
Ben leblebi ve çubuk krakeri yanımdan eksik etmiyorum aç kalmamaya çalışıyorum

Tuzlu çubuk kreker, beyaz nohut, muz iyi geliyor deneyebilirsin. Aç kalmamaya çalış aç kalınca mide bulantım oluyor benim

Tuzlu çubuk kreker, beyaz nohut, muz iyi geliyor deneyebilirsin. Aç kalmamaya çalış aç kalınca mide bulantım oluyor benim

canım keşke yiyebilsem yemek çok kötüyüm bende kraker yiyorum birde nane şekeri iyi gelir dediler onu yiyorum ama bazen ikiside yetmiyor muzu da denicem teşekkür ederim

Yemek saatlerinı ayarlamak ve ara öğün alanda büyük fayda gorecegini düşünüyorum ama bu tür şeyler oluyor biraz sabır lazim

Zencefilli seker naneli sekerden daha iyi gekir tadina aliskinsan. Nane sadece ferahlatiyor, zencefil mide bulantisina karsidir.
Birde eczanede bileklik gibi bir sey var, akupunktur noktalarina baski yaparak mide bulantisini engelliyor googledan bakabilirsin.
Gunde 3 kere ve daha fazla cikariyorsaniz mutlaka doktora gidin cunku vucutta cok fazla asit olusuyor. Bebege direk olarak zararli degil ama dengelense daha iyi

Benimde eylul annelerine bir sorum var. Kac kere ultrasona giriyorsunuz? Elimde olsa haftada bir gidip kalp atislarini dinlicem

Kızlar gün geçmiyor ki Kafamda deli sorular oluşmasın ikili test konusunda ne düşünüyorsunuz yaptırıp yaptırmama konusunda ?

Kızlar gün geçmiyor ki Kafamda deli sorular oluşmasın ikili test konusunda ne düşünüyorsunuz yaptırıp yaptırmama konusunda ?
Doktor bugün dedi 3 hafta sonra gel ikili test yapacağız dedi düşündürüyor insanı Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Arkadaşlar hamileyken aşı yapılıyormuş bu konuda bilgisi olan var mi

10 haftalık hamileyim şimdiden mi basvurayim
Evet hamileligin izi öğrenir öğrenmez kayıt yaptırmanız lazım. Toplamda sanırım 5 doz akadar aşı yapılıyordu bi kısmı hamileyken ni kısmı dogumdan sonra.ben ilk dogumdan 5 sene geçti tam hatırlamıyorum hangi haftaydi.kayıtta sizi yonlendirirler.yaklaşık 3 sene takipte olacaksınız sizden sonra bebeğin aşıları baslayacak

Slm arkadaşlar yeni gelenler hoşgeldiniz
Çogunuz ilk anne oluşunuz çok takmayın bağzı şeyleri herşey güzel olur ins. Mutlaka aile hekiminize gidin ve kayıt yaptırın sizi hem takip edecek hemden doğumdan sonra devlet yardımlarınızı alabilmeniz için bu şart bana gelirsek agir grip oldum 3 gun yattim bulantilar fena su bulantı olmasa hamilelik güzel olucakta işte oluyor herkes de ins. Ağırlaşmam ikili test sormuşsunuz bu testin tek çozumu heyet karari ile bebegi alıyorlar yani bi cozumu yok o yuzden ben yaptirmiycam duymam daha iyi ALLAH hepimize sağlikli bebekler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…