- 17 Şubat 2017
- 7
- 3
- 6
Mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım Değerler konusunda bilgi vermek istedim bende 10 haftalık hamileyim belki merak edenler icin resim paylaşmak istedimKan testi için gitmiştim. 5 Ocak'ta 28.2 idi BHCG değerim. 12 Ocak'ta 625 çıktı. Perşembe tekrar gideceğim. Keseyi görebilir miyim acaba? 26 günlük felan alacak.
Bu arada senin de hayırlı olsun bebeğin. :)
Ben aile hekimine kayıt yaptırdım hemşireme sordum tetanoz aşısı 20-24 hafatlar arası yapılıyor dedi suan aşı olmak düşükle sonuçlanır dedi Allah korusunEvet hamileligin izi öğrenir öğrenmez kayıt yaptırmanız lazım. Toplamda sanırım 5 doz akadar aşı yapılıyordu bi kısmı hamileyken ni kısmı dogumdan sonra.ben ilk dogumdan 5 sene geçti tam hatırlamıyorum hangi haftaydi.kayıtta sizi yonlendirirler.yaklaşık 3 sene takipte olacaksınız sizden sonra bebeğin aşıları baslayacak
benim tsh 10 du gecen hafta gittigmde 1 olmuştu bu seferde deger fazla dusmuştü yine ilac kullanmaya devam ediyorum bende gecen gittigimde ha bire bebgim başini kaldirip indiriyodu bi an bağirip aaa hareket ediyo demistim doktrm evet deyip güldu hâlâ gözumun önünde o hareketi :)Kızlar tsh ım 3 e düşmüş 3.2 den doktor düşme eğiliminde ilaç vermicem dedi bu arada ultrasonda ellerini kollarını oynatırken gördüm çok güzel bir duygu Allahım hepimizin evlatlarını korusun
Bizim ki de el salladıbenim tsh 10 du gecen hafta gittigmde 1 olmuştu bu seferde deger fazla dusmuştü yine ilac kullanmaya devam ediyorum bende gecen gittigimde ha bire bebgim başini kaldirip indiriyodu bi an bağirip aaa hareket ediyo demistim doktrm evet deyip güldu hâlâ gözumun önünde o hareketi :)
Ben çok kotu oldum.limonlu su içtim.çok zzor durumda kalırsam parol alabilirsiniz.Arkadaşlar bu süreçte grip olan var mı?Hangi yöntemleri uyguluyorsunuz?İlaç alamıyoruz malum...Hamilelikten değil gripten yatak döşek yatıyorum ve midem bulanıyor...Bu arada fikir olsun ense kalınlığına bakıldı ikili testim yapıldı sonuç henüz çıkmadı.Aile hekimine kayıt yaptırdım siz de unutmayın bu önemli 20. Hafta aşı başlıyor.İdrar yolu enfeksiyonum da var hep vardı kurtulamıyorum bu arada bu konuda da yaşadıkalarınızı bilmek isterim sayfa biraz hareketlensin çok az konuşuyoruz bu konuları
Çok geçmiş olsun ama korkma bebeği koruyan çok güçlü bir zırh var ben de öksürüyorum arada grip geçmek üzere ilk kez bu kadar ağırdı Rabbim bebeklerimize ve bize sağlık versinCanim ben hem grip hemde acaip kötu öksürüge yakalndm gribm geçti ama bir haftadr öksürük geçmedi gecn hafta dktrm bana şurup verdi ama yinede gecmedi yarin yine gidecem cunku öksürmktn karnm cok agriyo korkuyorum bbk icn bakalm ne diyeck yarn
Grip 1 haftadır tam olarak geçmedi ancak daha iyiyim...Hayatımda yaşadığım en zor gripti ilaçsız,ağrılı,upuzun...Grip olan arkadaşlar ne durumdasiniz atlatabildiniz mi ağrı kesici minoset kullanıyorum bende
Benim de bulantim cok fazla,herseyden tiksindim peynir ekmek disinda bisey yiyemiyorum,doktora gittim metpamid diye bi hap verdi ama faydasi olmadi,canim katlanacaz mecbur,gülü seven dikenine katlanir derler bizim güller biraz dikenli ama olsun değerYa kizlar aşermeeinizi nasıl hafiflettiniz ne ilaç verdi doktor artık ben hayattan bıktim cok bulantım var yanı sıra yorgunluk
Bendede protoin kacagi var urolojiye gotmyeye basladim suan testler yapiliyor persembe bobrek ultrosonu cekilecek arti bel agrim var aşermem var neler nelerBel,kasık,sırt ağrısı hala yaşıyor musunuz?Gebeliğin sonuna kadar bile sürebiliyormuş rahmin büyümesi bağların gerilmesi falan filan...Nur topu gibi idrar yolu enfeksiyonum var başından beri ve artıyor önümüzdeki hafta 14 haftalık oluyorum ilaç verebileceğini söyledi...Var mı idrar yolu enfeksiyonunuz ve neler yapıyorsunuz
Doktorum Dramamine diye bir ilaç verdi mide bulantıniz aldı içmemeyi denedim tersine döndü midem doktorunuza sorarak alın bana iyi geldi bu ilacBenim de bulantim cok fazla,herseyden tiksindim peynir ekmek disinda bisey yiyemiyorum,doktora gittim metpamid diye bi hap verdi ama faydasi olmadi,canim katlanacaz mecbur,gülü seven dikenine katlanir derler bizim güller biraz dikenli ama olsun değer
Endemesis diye burun spreyi verdi doktorum biraz azaldi bulantim ama hala bişey yiuemiyorumDoktorum Dramamine diye bir ilaç verdi mide bulantıniz aldı içmemeyi denedim tersine döndü midem doktorunuza sorarak alın bana iyi geldi bu ilac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?