- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Ben bu Cumartesi yaptırıcam 2 li testi özel hastaneye gidiyorum İstanbul'da devlette sıra bulamıyorum çalışıyorum da cumartesi özel hastaneye gitmek işime geliyor açıkçasıArkadaşlar ikili test yaptırdınız mı bir de özel hastaneye mi yoksa devlet hastanesine mı gidiyorsunuz
Hangi semttesiniz ve doğumu da özelde mı yapacaksinizBen bu Cumartesi yaptırıcam 2 li testi özel hastaneye gidiyorum İstanbul'da devlette sıra bulamıyorum çalışıyorum da cumartesi özel hastaneye gitmek işime geliyor açıkçası
Tuzladayım Kurtköy de bir hastaneye gidiyorum evet orda düşünüyorum bi aksilik olmazsaHangi semttesiniz ve doğumu da özelde mı yapacaksiniz
Hayırlısı olur inşallah bende hem özele hem devlete gidiyorum da bir kaç tanıdık özelde ters bir durum olması halinde mesuliyet almıyorlar devlet hastanesi daha iyi bu konu da dedi benim de doktorum devletteydi 2017 de emekli oldu özelde şuan kafam karıştı birazTuzladayım Kurtköy de bir hastaneye gidiyorum evet orda düşünüyorum bi aksilik olmazsa
Kızlar doktorum 23 Mart'ta çağırdı beni ikili test için, yani 13.haftamda olacağım inşallahKızlar nasıl gidiyor annelik ikili test için hangi haftada gitmek lazim.
İkili testimin sonucu çıktı iyi çok şükür ancak troid im düştü gebelikte oluyormuş ancak doktorum henüz sonucuma yorum yapmadı...Şu an memeleketimde değilim ancak doğumu orda özelde yapacağım 6.aya kadar bulunduğum şehirde araştırmaya gidiyorum çok memnunum...Arkadaşlar ikili test yaptırdınız mı bir de özel hastaneye mi yoksa devlet hastanesine mı gidiyorsunuz
Çok sevindim iyi çıkmasına bende yarın yaptıracağım ikili test inşallah iyi sonuçlar alırım bendeİkili testimin sonucu çıktı iyi çok şükür ancak troid im düştü gebelikte oluyormuş ancak doktorum henüz sonucuma yorum yapmadı...Şu an memeleketimde değilim ancak doğumu orda özelde yapacağım 6.aya kadar bulunduğum şehirde araştırmaya gidiyorum çok memnunum...
Tuzladayım Kurtköy de bir hastaneye gidiyorum evet orda düşünüyorum bi aksilik olmazsa
Memnunun şimdilik bir sıkıntı Yok çok şükür cumartesi ikili teste gidicem inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızıKurtköy de hangi hastaneye gidiyosun canım bende o taraflarda hastane arayışındayım da memnunmusun?
Memnunun şimdilik bir sıkıntı Yok çok şükür cumartesi ikili teste gidicem inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı
Canim ne önerdi bende yiyemiyorum çünküArkadaşlar balık yiyebiliyor musunuz yok arkadaş olmuyor ki çok severdim gebelikten önce...Doktorum iyi bir takviye önerdi onu kullanıyorum umarım -balığınki kadar olmasa da- faydası olur...
Evet Can'ım maalesef emsey de de öyle bu Benim de kafamı karışıyor ama diğer doktorlarında oldukça fazla hastası var millet memnun bu da içimi rahatlatıyorAmin canım benim inşallah. Peki doğum mesai saatleri dışına denk gelirse kendimi geliyo yoksa hastane de olan nöbetçi doktor mu gerçekleştiriy doğumu. Bide öyle bişeyler de karşılaştım. Şuanda gittiğim hastane de öyle o yüzden değiştirme kararı aldım. Bi bilgin var mı acaba emseyde de öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?