EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Arkadaşlar ikili test yaptırdınız mı bir de özel hastaneye mi yoksa devlet hastanesine mı gidiyorsunuz

Arkadaşlar ikili test yaptırdınız mı bir de özel hastaneye mi yoksa devlet hastanesine mı gidiyorsunuz
Ben bu Cumartesi yaptırıcam 2 li testi özel hastaneye gidiyorum İstanbul'da devlette sıra bulamıyorum çalışıyorum da cumartesi özel hastaneye gitmek işime geliyor açıkçası

Ben bu Cumartesi yaptırıcam 2 li testi özel hastaneye gidiyorum İstanbul'da devlette sıra bulamıyorum çalışıyorum da cumartesi özel hastaneye gitmek işime geliyor açıkçası
Hangi semttesiniz ve doğumu da özelde mı yapacaksiniz

Tuzladayım Kurtköy de bir hastaneye gidiyorum evet orda düşünüyorum bi aksilik olmazsa
Hayırlısı olur inşallah bende hem özele hem devlete gidiyorum da bir kaç tanıdık özelde ters bir durum olması halinde mesuliyet almıyorlar devlet hastanesi daha iyi bu konu da dedi benim de doktorum devletteydi 2017 de emekli oldu özelde şuan kafam karıştı biraz

Kızlar nasıl gidiyor annelik ikili test için hangi haftada gitmek lazim.

Son düzenleme:
İkili testimin sonucu çıktı iyi çok şükür ancak troid im düştü gebelikte oluyormuş ancak doktorum henüz sonucuma yorum yapmadı...Şu an memeleketimde değilim ancak doğumu orda özelde yapacağım 6.aya kadar bulunduğum şehirde araştırmaya gidiyorum çok memnunum...

Çok sevindim iyi çıkmasına bende yarın yaptıracağım ikili test inşallah iyi sonuçlar alırım bende

Tuzladayım Kurtköy de bir hastaneye gidiyorum evet orda düşünüyorum bi aksilik olmazsa

Kurtköy de hangi hastaneye gidiyosun canım bende o taraflarda hastane arayışındayım da memnunmusun?

Kurtköy de hangi hastaneye gidiyosun canım bende o taraflarda hastane arayışındayım da memnunmusun?
Memnunun şimdilik bir sıkıntı Yok çok şükür cumartesi ikili teste gidicem inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı

Memnunun şimdilik bir sıkıntı Yok çok şükür cumartesi ikili teste gidicem inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı

Amin canım benim inşallah. Peki doğum mesai saatleri dışına denk gelirse kendimi geliyo yoksa hastane de olan nöbetçi doktor mu gerçekleştiriy doğumu. Bide öyle bişeyler de karşılaştım. Şuanda gittiğim hastane de öyle o yüzden değiştirme kararı aldım. Bi bilgin var mı acaba emseyde de öyle mi

Benim ozeldeki doktorum başka hastanede giriyorum doğuma dedi gittiğim hastanede yoğun bakım ünitesi yokmuş ilk bebek olduğu için yapmıyoruz Burda dedi ikili test içinde salı günü randevu verdi ayrıca kan testi idrar testi yenileyeceksin dedi

Arkadaşlar balık yiyebiliyor musunuz yok arkadaş olmuyor ki çok severdim gebelikten önce...Doktorum iyi bir takviye önerdi onu kullanıyorum umarım -balığınki kadar olmasa da- faydası olur...

Kizlar balik benimde sorunum. Gebelikten once ayda 1 kesin yerdim. 12. Haftama gircem daha yiyemedim. Mide bulantim cok yok ama baligin kokusu agir geliyor. Disarda da icim almiyor sanki. Zorla bir kez yedim ama zorlamak da iyi degil diye yemiyorum.Ete cok duskun oldum.

Birde doktorlarinizin cep nosunu alduniz mi? Ben yurt disindayim burda mesai saati disinda bir sey olursa hastaneye gidin dedi.

Bel agrim yok canim arada kasik agrisi oluyor adet olcak gibi. Bel agrisi oluyorsa egilip kalkarken otururken yanlis bir harelet yapiyor olabilirsin dikkat et

Balık bende yiyemiyorum hamile kaldım kalali ette yiyemiyorum çok nadir bu aralar zeytine acayip düşkün oldum bende

Evet Can'ım maalesef emsey de de öyle bu Benim de kafamı karışıyor ama diğer doktorlarında oldukça fazla hastası var millet memnun bu da içimi rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…