EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Kızlar hayırlı Cuma'larımız olsun yarın ikili teste gidiyorum dualarınıza bizi de katın tsh ım 4 olmuş ilaca başlıyoruz yarın dahiliyeye de görünecem inşallah hepimiz için her şey yolundadır

Kızlar hayırlı Cuma'larımız olsun yarın ikili teste gidiyorum dualarınıza bizi de katın tsh ım 4 olmuş ilaca başlıyoruz yarın dahiliyeye de görünecem inşallah hepimiz için her şey yolundadır
İnş güzel çıkar...Tsh yüksekmiş benimki de düşük bana ilaç vermedi gebelikteymiş ama yüksekte ne diyorlar bilmiyorum inş normal değere iner

İnş güzel çıkar...Tsh yüksekmiş benimki de düşük bana ilaç vermedi gebelikteymiş ama yüksekte ne diyorlar bilmiyorum inş normal değere iner
0.0030 du benim tsh hipertroid dedi bana bebeğe zararı yok sende kalp çarpıntısı yapar dedi salı günü hem kan tahlili hem ikili test yaptiracagim bana da dua edin

Kızlar bu Arada bel ağrısı çok olanın oğlu olur diyorlar bir hurafe de benden

Hep erkek hissediyordum hamile kalmadan öncede kaldıktan sonra 11.hafta da 13. Haftada da erkek dedi ama yine de önü üzdeki haftalarda kesinleşir...Hep bel ağrım var erkekte olurmuş öyle
Bende de bel ağrısı oluyor ama tahminde bulunmadı doktorumuz salı günü gideceğim bakalım söyler belki eylül ayı da hep erkek kız duymadım hic

Arkadaşlar nasılsınız bugün bebeklerinizi hissetmeye başladınız mı var mı hareket

Arkadaşlar bu süreçte günlük rutinlerinizi yapabiliyor musunuz?Basit günlük ev işi gibi...Ben çalışıyorum çok yapamiyorum eşim de yardımcı oluyor bugün ilk kez yer süpürdüm sildim ağır olmadığı sürece rahat olmak gerekiyormuş siz ne düşünüyorsunuz?

Cinsiyet konusunda erkek çabuk belli edermiş kız 20. Haftayı bulabiliyormuş.Kız kayar gibi erkek tekmeleyerek hissettirirmiş bugün duydum bilmem dayanağı var mıBir de içinde kelebek uçuyor gibi oluyormuş beklemek de güzel o hissi

Ben çalışmıyorum günlük rutin işleri yapıyorum ama eşim sağolsun yardım ediyor yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…