Sonuç iyi çıktı değil miÇok sevindim iyi çıkmasına bende yarın yaptıracağım ikili test inşallah iyi sonuçlar alırım bende
Bende de çok oldu 14 haftalık oldum bu hafta geçti sankiBel ağrınız var mı kızlar ya ben de bu hafta çok oldu
Regenesis içeriğinde daha birçok vitamin ve mineral de var omega dışındaCanim ne önerdi bende yiyemiyorum çünkü
İnanılmaz ama ben de zeytin çok sevmeye başladımBalık bende yiyemiyorum hamile kaldım kalali ette yiyemiyorum çok nadir bu aralar zeytine acayip düşkün oldum bende
İnş güzel çıkar...Tsh yüksekmiş benimki de düşük bana ilaç vermedi gebelikteymiş ama yüksekte ne diyorlar bilmiyorum inş normal değere inerKızlar hayırlı Cuma'larımız olsun yarın ikili teste gidiyorum dualarınıza bizi de katın tsh ım 4 olmuş ilaca başlıyoruz yarın dahiliyeye de görünecem inşallah hepimiz için her şey yolundadır
0.0030 du benim tsh hipertroid dedi bana bebeğe zararı yok sende kalp çarpıntısı yapar dedi salı günü hem kan tahlili hem ikili test yaptiracagim bana da dua edinİnş güzel çıkar...Tsh yüksekmiş benimki de düşük bana ilaç vermedi gebelikteymiş ama yüksekte ne diyorlar bilmiyorum inş normal değere iner
Randevu verdikleri için o gün yaptiramadim salı gününe kaldiSonuç iyi çıktı değil miinş
Hep erkek hissediyordum hamile kalmadan öncede kaldıktan sonra 11.hafta da 13. Haftada da erkek dedi ama yine de önü üzdeki haftalarda kesinleşir...Hep bel ağrım var erkekte olurmuş öyleArkadaslar Cinsiyetini tahminde bulundu mu doktorunuz
Bende de bel ağrısı oluyor ama tahminde bulunmadı doktorumuz salı günü gideceğim bakalım söyler belki eylül ayı da hep erkek kız duymadım hicHep erkek hissediyordum hamile kalmadan öncede kaldıktan sonra 11.hafta da 13. Haftada da erkek dedi ama yine de önü üzdeki haftalarda kesinleşir...Hep bel ağrım var erkekte olurmuş öyle
Bende hiç duymadım bel ağrısı ama bugün başladı sagtarafim korkuyorum kızlar normal mi acabaBende de bel ağrısı oluyor ama tahminde bulunmadı doktorumuz salı günü gideceğim bakalım söyler belki eylül ayı da hep erkek kız duymadım hic
Bel ağrısı normal demisti doktorum korkacak bir şey yok için rahat olsun herkes yaşıyor sanırım bu formdaki dinlenme bak ayakta fazla kalmaBende hiç duymadım bel ağrısı ama bugün başladı sagtarafim korkuyorum kızlar normal mi acaba
Ben 13. Haftadayım hissedemiyorum hala hissediyorsam da o hissi ayırt edemiyorum dün doktora sordum daha hissetmeniz için erken dediArkadaşlar nasılsınız bugün bebeklerinizi hissetmeye başladınız mı var mı hareket
Benim hep ağrıyor diyebilirim azıcık yorulunca bile...sağ tarafta oluyor evet...Normal olduğunu söyledi doktorum.Bende hiç duymadım bel ağrısı ama bugün başladı sagtarafim korkuyorum kızlar normal mi acaba
Ben çalışmıyorum günlük rutin işleri yapıyorum ama eşim sağolsun yardım ediyor yine deArkadaşlar bu süreçte günlük rutinlerinizi yapabiliyor musunuz?Basit günlük ev işi gibi...Ben çalışıyorum çok yapamiyorum eşim de yardımcı oluyor bugün ilk kez yer süpürdüm sildim ağır olmadığı sürece rahat olmak gerekiyormuş siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?