EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Erkek bebekler daha erken oynuyormuş kızlar biraz daha geç oynuyorlar diye duydum bende

Yarın ikili testimiz var dualarınızı eksik etmeyin
Allah yardımcınız olsun inşallah ben de perşembe kan sonucu alıcam ense ve burun kemiği normal çok şükür kan değerini dikkate almayı düşünmüyorum rabbim ne nasip ederse o hepimiz hayırla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah

Amin inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin Rabbim

Doktorum cinsiyetimizi tahmin etti bu gün benim ısrarlarına sonucunda çok şükür kesin olmamakla birlikte kiza benziyor dedi yerim ben pitircigimi yavrum ya ikili testimiz yaptık ama sonuçlar cumartesi çıkacak iyi çıkar inşallah

Sağlıkla sıhhatle inşallah gelsin kızınız Benim de kan sonucum çıktı ama yarın doktora göstericem papp-a: 813,7 referans aralığı: 275-1477 beta h-hcg:62 referans aralığı :27.8-210.6 anlayan yorumlayabilecek var mı acaba ensemiz 1.4 mm burun kemiğimiz var ultrasonumuz iyi geçti çok şükür

Ultrason bende de iyi gibi ama kan değerleri hakkında hiç bir bilgim yok inşallah iyidir

Merhaba arkadaşlar sizler daha tecrübelisiniz diye size sormak istedim. Mide bulantılarınız ne zaman başladı ne zaman bitti ve nasıl baş ettiniz bulantı ile? Günlük hayatınızı çok etkiledi mi?

Merhaba arkadaşlar sizler daha tecrübelisiniz diye size sormak istedim. Mide bulantılarınız ne zaman başladı ne zaman bitti ve nasıl baş ettiniz bulantı ile? Günlük hayatınızı çok etkiledi mi?
Benim 9.hafta da başladı hala devam ediyor günlük hayatı olumsuz etkileyecek şekilde koku hassasiyeti fazlalastigi için mide bulantısı ve kusma peşinden geliyor

Benim 6. Haftamda başladı 13. Haftada bitti şükür öğretmenim derste sürekli katır kutur çubuk kraker ve leblebi yiyordum

İkili testimiz çok şükür iyi çıktı arkadaşlar darısı sisin başınıza Allahım hayırlısı ile kavuştursun bizi meleklerimize

İkili testimiz çok şükür iyi çıktı arkadaşlar darısı sisin başınıza Allahım hayırlısı ile kavuştursun bizi meleklerimize
Çok sevindim canim iyi çıkmasına benim cumartesi günü belli olacak inşallah iyi çıkar Allah'ın izniyle benimde tiroid sıkıntım var dahiliye doktoruna yönlendirdi kadın dogumcum çok hızlı çalışıyor degerim 0.004 olmuş

Benim 9.hafta da başladı hala devam ediyor günlük hayatı olumsuz etkileyecek şekilde koku hassasiyeti fazlalastigi için mide bulantısı ve kusma peşinden geliyor
Teşekkürler umarım en kısa zamanda biter.. benim de burnum inanılmaz hassaslaştı umarım daha fazla artmaz..

Benim 6. Haftamda başladı 13. Haftada bitti şükür öğretmenim derste sürekli katır kutur çubuk kraker ve leblebi yiyordum
Teşekkürler benim de 6 biter bitmez başladı umarım biter bir an önce. Artık hiç olmuyor mu bulantı yani birden bire mi kesiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…