- 31 Ocak 2017
- 45
- 19
- 8
- 38
Detaylı ultrasondan mı bahsediyorsunuz?Sağlıkla sıhhatle inşallah gelsin kızınız Benim de kan sonucum çıktı ama yarın doktora göstericem papp-a: 813,7 referans aralığı: 275-1477 beta h-hcg:62 referans aralığı :27.8-210.6 anlayan yorumlayabilecek var mı acaba ensemiz 1.4 mm burun kemiğimiz var ultrasonumuz iyi geçti çok şükür
11. Haftadan sonra azaldı 13. Haftada tamamen bitti çok şükür Can'ım gerçekten zor bir süreç o bulantı aşamasıTeşekkürler benim de 6 biter bitmez başladı umarım biter bir an önce. Artık hiç olmuyor mu bulantı yani birden bire mi kesiliyor?
Yok arkadaşım ikili testin detayları bunlar ikili testin yapılmışsa bunlar sende de bakılmıştır detaylı ultrason 21. Hafta gibi galiba tiroid benim de problem ilaca başladım ama benim as çalışıyor dahiliye kontrolünde ilacım ayarlanacak çok çalışma durumunu ilk kez duyuyorum İnan ki ama korkma tiroid hamilelikte kontrol altına alınabiliyorArkadaşlar burun kemiği,Kan değeri falan demişsiniz de benim doktorum bir şeyleri mi unuttu?Ense kalınlığı,ikili test,genel tahlıl(kendi isteğimle) yaptırdım troidim düşük gebeliğe bağlı olduğundan mühim değilmiş cinsiyet tahminim yapıldı ancak ben neye baktırmadım diye bi panik oldum yahu...Bir sonraki randevum 16 haftamda
Hamileden hamileye değişebilir kayın validem 9 ay boyunca kustum diyor inşallah sana benzemem dedim bende :)Teşekkürler umarım en kısa zamanda biter.. benim de burnum inanılmaz hassaslaştı umarım daha fazla artmaz..
Hayır canım doktor bebeğin dönmesini beklemesi lazım biraz birde doktorlar kemik yapısından tahmin edebiliyor ama yanılma payları oluyor bazenKizlar 12+5te doktora gittim, cinsiyeti icin cok erken dedi. Birde ultrasonda bebek yandan gorunuyir, bacaklari malum yeri kapatiyor. Altran mi bakiliyor cinsiyete
Amin inşallah cinsiyeti belli oldu mubende 16 haftalık hamileyim eylülde doğumum olacak çok heyecanlıyım inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi :)
Ben de 13+3oldu,arada sirada karnimda göz seğiemesi gibi atmalar oluyor,cevremdekiler bebek hareketi diyor,13uncu haftamda doktorum erkek dedi bakalim artikBen 13. Haftadayım hissedemiyorum hala hissediyorsam da o hissi ayırt edemiyorum dün doktora sordum daha hissetmeniz için erken dedi
Seyirme tarzindaki atmalari doktorum bagirsaklardan kaynaklandığını söylemişti 13 hafta hareket etmesi için erken demiştiBen de 13+3oldu,arada sirada karnimda göz seğiemesi gibi atmalar oluyor,cevremdekiler bebek hareketi diyor,13uncu haftamda doktorum erkek dedi bakalim artik
Canım bazen doktorlar bilemeyebilir,bagirsaktan gelen ses ayri bu ayriSeyirme tarzindaki atmalari doktorum bagirsaklardan kaynaklandığını söylemişti 13 hafta hareket etmesi için erken demişti
Aynı seyirmeyi ben de hissediyorum ve bebeğimin hareketleri diye düşünüyorum bu bulantılar geçmiyor yine bugün fenalardayım bu arada kızlar bebek gelişimi kitapları araştırıyorum malum acemi bir annenin ilk bebeğim önerileriniz bar mı acabaCanım bazen doktorlar bilemeyebilir,bagirsaktan gelen ses ayri bu ayri
Bende hissediyorum o seyirmeleri ara da doktor bagirsaktandır deyince onemsemedim hareketi de olabilir demek kiAynı seyirmeyi ben de hissediyorum ve bebeğimin hareketleri diye düşünüyorum bu bulantılar geçmiyor yine bugün fenalardayım bu arada kızlar bebek gelişimi kitapları araştırıyorum malum acemi bir annenin ilk bebeğim önerileriniz bar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?