EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Tüm Eylül annelerine merhaba benimde bir kızım olacak inşallah, yaklaşık 2-3 gündür hissetmeye başladım zaman zaman. pıt pıt yapıyor omzuna biri dokunur ya öyle gibi sanki tam algılayamıyorum ama onun olduğunu biliyorum:))
tam anlamıyla kıpırdayacağı zamanı heyecanla bekliyorum ve çok merak ediyorum

Selam canim,annem kitapla,internetle bebek buyutulmez diyorhaklı bence

Selam kızlar. Ben hemen hemen her şeyi internet ve kitaplardan öğrendim, neden öğrenilmesin ki? Teknoloji çağındayız bence imkanları sonuna kadar değerlendirmeli

Ben size şu kitapları önerebilirim canım:

Biz de dün öğrendik daha 12.hafta da erkek demişti ve öyle imiş...16+0 günlük ama ultrasonda daha ilerde Doğum zamanı da sat göreymiş...3 hafta sonra ayrıntılıya gireceğim inş sağlıklıdır bebeklerimiz.Göbüşler belli oldu mu bende daha tık Yok sadece bilenler hafif çıkmış diyor...Bu arada bebek hareketini ben 2 haftadır hissediyorum ilk bebeğim ama çok zayıf olduğum için erken olması normalmiş en güzel zamanlarına geldik keyfini çıkarmamız dileğiyle...

5. aydan sonra cıktı benim göbeğim canım :)

Annen haklı aslında canım eskiler daha iyi biliyorlar ama ben ailelerden uzağım kimse yok yanımda o nedenle böyle bir çözüm buldum kendince net ve kitaplara yöneldim keşke annem yanımda olsaydı

16. Haftadayım ama haftaya cumartesi cinsiyeti öğrenicez inşallah sağlıklı olsun bebişlerimiz tek dileğim bu alışverişe başladınız mı ben daha çorap dahi almadım cinsiyeti göreyim sonra başlarım diyorum acaba ayrıntılı ultrasondan sonra mı başlasam karar veremedim sizler ne düşünüyorsunuz ?

Doktor uma demiştim cinsiyeti belli olduğuna göre bir şeyler almaya başlayabilirim diye sana tavsiyem şu 6. Aya kadar bir şey alma dedi neden dediğimde insan şekline 6. Ayda daha çok dönüşüyor ve Allah korusun olumsuz bir şey olursa üzülürsun dedi hediyeler geldi ama henüz bir şey almadım bende

Annen haklı aslında canım eskiler daha iyi biliyorlar ama ben ailelerden uzağım kimse yok yanımda o nedenle böyle bir çözüm buldum kendince net ve kitaplara yöneldim keşke annem yanımda olsaydı
Annelerin söylediklerinin ne kadar %80 ni doğru olsa da zaman değişiyor. Onlarında yanlış bildiği çok şey var. En iyisi araştırıp öğrenmek tabi onları da dinlemek yeri geldiğinde arayıp soracaksın bunu nasıl yapayım vs diye. ama sadece onların söyledikleriyle hareket etmemek lazım.

Merhaba canım, çok heves ediyorsan iki cinsiyete de giydirebileceğin renkte zıbın, hastane çıkışı vs alabilirsin. Ben alışverişe 24. haftadan sonra başladım ve hala eksiklerim var. Acele etme. Fuzuli alışverişte yapma bence. Araştırıp kullanabileceğin şeyler al

Uzun zamandır yoktunuz sayfa aktifligini yitirdi neredeyse :) Beykoz da oturuyorum bende %95 kızım olacakmış sizin ki belli mi
Ya işin asli unutuyom burayı face gibi degil ya hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz ins. Kız covuk cok guzel oluyo

Zayıfsan hissedersin masallah ben kiloluyun ama 7 ci aydan sonra cok fena oluyor haraketler geç hissetmek bence daha iyi buyusun demek istedigimi anlicaksın uyutmuyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…