Amin canım hepimiz hayırla sağlıkla kucağımıza alırız kuzucuklarımızıBende iyiyim çok şükür hayirli sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah
Amin inşallahAmin canım hepimiz hayırla sağlıkla kucağımıza alırız kuzucuklarımızı
Ben de öğretmenim detaylı araşırmadım ancak 5 haftasını ileri atabiliyoruz diye biliyorum ama iyi araştırmadım umarım kullanabiliyoruzdurArkadaşlar ben öğretmenim benim gibi öğretmen arkadaş var mı bu grupta annelik izni çalışabilir raporuyla ilgili bir şeye üzüldüm ben sanıyordum ki 37. Hafta izne ayrılabilirim,32 de zaten tatildeyim diye.Ama buna hakkımız yokmuş yani Doğum öncesi 2 ayım boşuna gidiyor...Yani Eylül'de Doğum yapıp Kasımda başlıyorum başka bir yorumu Ya da bilgisi olan meslektaşım var mı siz ne düşünüyorsunuz?Bu 8+8 haftayı neden istediğimiz gibi kullanamıyoruz ki?
Ben sadece detaylı ultrason yaptırıcam randevusunu aldım 21. Haftaya canımSelam arkadaşlar nasilsiniz 3 lu test yaptıran var mı birde detaylı ultrasona gireceksiniz 20-24 haftalarda giriliyormus doktorum girmemi tavsiye etti
Doktorum gireceksiniz diye sormadan uclu testi yazdım kan vereceksin dedi yaptırdım sonuçlar çıkmadı henüz istanbuldasiniz değil mi özelde mi gireceksiniz ultrasonaBen sadece detaylı ultrason yaptırıcam randevusunu aldım 21. Haftaya canım
Evet özelde giricem emsey hastanesinde Prof yapıyor 350 tl ücreti varDoktorum gireceksiniz diye sormadan uclu testi yazdım kan vereceksin dedi yaptırdım sonuçlar çıkmadı henüz istanbuldasiniz değil mi özelde mi gireceksiniz ultrasona
Şuan doğru yerde yazmadığımı biliyorum ama gebeliğim devam etseydi aynı gün doğum olacaktı, tarihi görünce yazmak istedim, siz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız...Evet özelde giricem emsey hastanesinde Prof yapıyor 350 tl ücreti var
Amin canım inşallah Allah en kısa zamanda sağlıkla sana da tekrar nasip Etsin inşallahŞuan doğru yerde yazmadığımı biliyorum ama gebeliğim devam etseydi aynı gün doğum olacaktı, tarihi görünce yazmak istedim, siz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız...
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah ayrıntılı ultrasonDün detaylıya girdim arkadaşlar her şeye bakılıyor doktorum sadece regenesis e devam etmemi söyledi (Takviye) Hareketleri hissediyorum çok güzel
7. Aydan itibaren daha çok kilo alıyor anneler ben 5. Aya kadar kilo almadım bundan sonra alırım herhaldeSelam bayanlar bnde eylül annesi olcam inşanlah hayırlısıyla Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bn 18+5 teyim 2,5 kilo aldım sizce iyimi sizler ne durumdasınız kilo bakımından bn çok kilo almaktan korkuyorum valla Doğum için zor olmasın diye çok dikkat ediyorum yediklerime sizler nasıl besleniyorsunuz
İyi bari sen almamişsın bn çok alırım kesin ;( ekmege çok düşkün oldum zaten özellikle taze somuna7. Aydan itibaren daha çok kilo alıyor anneler ben 5. Aya kadar kilo almadım bundan sonra alırım herhalde
Kilonuz kaç doktor fazla gördüğü kilolarda uyarır dikkat et diye düşünüyorum ama ekmeğe de çok düşkün olmayın hamilelik şekeri denen bir şey var bir de bende hipertroid var ondan da alamıyor olabilirim kiloİyi bari sen almamişsın bn çok alırım kesin ;( ekmege çok düşkün oldum zaten özellikle taze somuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?