- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
Bu sabah tartıldım 56 çıktım 53 ile başlamiştim hamilelige boyumda 1.54 çok kilolu değilim zaten ama fazla almak istemiyorum evt ekmegi çok yememem lazım zaten bnde insulin drenci var şekerimin çıkmamması lazım. Sen kilo alamıyormusun ?Kilonuz kaç doktor fazla gördüğü kilolarda uyarır dikkat et diye düşünüyorum ama ekmeğe de çok düşkün olmayın hamilelik şekeri denen bir şey var bir de bende hipertroid var ondan da alamıyor olabilirim kilo
Hipertroid troid hızlı çalışması anlamına geliyor metabolizmayi hızlı çalıştırıyor bu sebeple kilo almak zorlaşıyor kadın doğum doktoruna giderken ayrıca dahiliye doktoruna da gidiyorumBu sabah tartıldım 56 çıktım 53 ile başlamiştim hamilelige boyumda 1.54 çok kilolu değilim zaten ama fazla almak istemiyorum evt ekmegi çok yememem lazım zaten bnde insulin drenci var şekerimin çıkmamması lazım. Sen kilo alamıyormusun ?
Hmmm anladım cnm ama bebegin saglıklı bi şekilde büyüyorsa kilosu iyi ilerlerse bi problem olmaz bnce son aylarda alırsın zaten kilo inşanlahHipertroid troid hızlı çalışması anlamına geliyor metabolizmayi hızlı çalıştırıyor bu sebeple kilo almak zorlaşıyor kadın doğum doktoruna giderken ayrıca dahiliye doktoruna da gidiyorum
AMin cnm inşanlah hepimiz sagsaglim kavuşuruz yavrucaklarımıza kilon çok iyiBen çok zayıfım 46 ile gebe kaldım su an 20 haftalığız 5 kilo almışım bebek de en son iyiydi süt yoğurt ceviz muz kaşar olmazsa olmazım oldu bu süreçte sağlıklı olsun hembebişlerimiz hem de biz
Hissetmeye başladınız mi bebişinizi cinsiyeti nedir bana kız dedi doktor ama şimdi de erkekte olabilir dedi 5 mayısta ayrıntılı ultrason randevum var sağlıklı hayırlı olsun öncelikle ama ben hep kızım diye konuştum onunla :)Hmmm anladım cnm ama bebegin saglıklı bi şekilde büyüyorsa kilosu iyi ilerlerse bi problem olmaz bnce son aylarda alırsın zaten kilo inşanlah
Evt cnm hissediyorum hatta dün durmak bilmedi hep bi hareketlilik vardı ama sert bi şekilde değilde kelebek çirpintısı gibi bugün düne göre daha az hareketleri seninki başladımı hareketlere banada kız dedi Allah'ın izni ile önümüzdeki cuma ultrason randevum var kesinleşir kız olduğu inşanlah sonrada alişverişe başlıycam artıkHissetmeye başladınız mi bebişinizi cinsiyeti nedir bana kız dedi doktor ama şimdi de erkekte olabilir dedi 5 mayısta ayrıntılı ultrason randevum var sağlıklı hayırlı olsun öncelikle ama ben hep kızım diye konuştum onunla :)
Benimde başladı maşallah baloncuk patlar gibi benim ki isimde hazır Ebrar Su düşünüyoruzEvt cnm hissediyorum hatta dün durmak bilmedi hep bi hareketlilik vardı ama sert bi şekilde değilde kelebek çirpintısı gibi bugün düne göre daha az hareketleri seninki başladımı hareketlere banada kız dedi Allah'ın izni ile önümüzdeki cuma ultrason randevum var kesinleşir kız olduğu inşanlah sonrada alişverişe başlıycam artık
Bizde de bi kaç seçenek var ama daha tam olarak seçemedik Ebrar su da çok güzelmiş:)Benimde başladı maşallah baloncuk patlar gibi benim ki isimde hazır Ebrar Su düşünüyoruz
Sizin seçenekler nelerdirBizde de bi kaç seçenek var ama daha tam olarak seçemedik Ebrar su da çok güzelmiş:)
Arya,Asya,şura,hira,hümaSizin seçenekler nelerdir
Hayirlisi olsun ilk çocuğunuz muArya,Asya,şura,hira,hüma
EVt cnm ilk sizinki?Hayirlisi olsun ilk çocuğunuz mu
Benim de ilk Allahım inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsinEVt cnm ilk sizinki?
Amin cnm inşanlah rabbim isteyen herkese nasip etsinBenim de ilk Allahım inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin
Göktuğ umuzu bekliyoruz inşallahisim düşündünüz mü biz çok kararsız kaldık eşimle
Bende dün oldum çok ağrıdı dünden bu yana kaşık ağrıdı oldu doktorumu aradım hemen gel dedi gittim kemiklerimle alakali olduğunu söyledi bebeğim çok şükür iyiymişTetanoz aşımızı vurulduk kolum çok sonra ağrımaya başladıSiz henüz olmadınız mı aynı haftada olduğum hamiş arkadaşlar?
Aa evet bi süre benim de kasıklarım ağrıdı dün çok halsizdim bir de ama geçtiBende dün oldum çok ağrıdı dünden bu yana kaşık ağrıdı oldu doktorumu aradım hemen gel dedi gittim kemiklerimle alakali olduğunu söyledi bebeğim çok şükür iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?