- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
Ayakta fazla kaldığım zaman bel ağrım oluyor rahmin büyümesi bağların gerilmesiyle alakali olduğunu söyledi doktorKızlar karnım küçük olmasına rağmen yani daha beş aylık pek bi agırlıgı yok ama sırtım çok agrıyor özlellikle dışarı çıktığım günler pek bişey yapmasamda agrıyor bebegin yeli giriyor diyorlar görümcemin kızınada ayağına hep kramp giriyordu bnmde belimde agrı oluyor sizde var mı böyle bi rahatsızlık?
Hmm anladım cnm saolAyakta fazla kaldığım zaman bel ağrım oluyor rahmin büyümesi bağların gerilmesiyle alakali olduğunu söyledi doktor
Maşallah cnm allah kucağına almayı nasip etsin inşanlah bnde bugün girdim ultrasona herşey yolundaydı çok şükür.Çok şükür ayrıntılı ultrasonda sorun çıkmadı güzel kızımı 4d ile gördüm agladim resmen Rabbimin mucizesi her organı ayrı ayrı her şeyiyle güzel benim minik kızım :)
Slm cnm bn tam bilmiyorum kaçinci hafta iyi olur ayrıntılı ultrason için yurtdışındayım ve devlet zaten kendi yapıyor randevuyu 20+1 de bakıldı bebeğime herşeyi normal dedi drumuz çok şükür haftasına Görede iyi sanırım unuttum onu sormayı oda söylemedi açıkcası:) 350 gr oldugunu söyledi meleğimin.Slm guzel annelr nasılsıniz nasil gidiyor son adetinizle haftaniz tutuyormu benim son adete gore 21 hafta ama ultrasona gore 19 +4 gozukuyor birde ayrıntilı ultrasona nezaman girdiniz en iyi hafta hangisi ona gore randevu alacam hamilelikle ilgili degisikliklerime gelirsek kilolu oldugumdan kendi gobegim duruyor henuz cok sukur kilo almadim ama belim cok agriyor bulatilar gitti diye cok mutluyum elhamdulllillah size son sorumsa kiyafeyt alisverisi basladimi nerleeden aliyorsunuz internet sitesiyse hangisi istanbulsa neresicok oldu uzun suredir yoktum ya hadi cevapları bekliyom
Ins canim kizın mı olacak benimde oglum olacakmiş ins. Ilk cocugun muSlm cnm bn tam bilmiyorum kaçinci hafta iyi olur ayrıntılı ultrason için yurtdışındayım ve devlet zaten kendi yapıyor randevuyu 20+1 de bakıldı bebeğime herşeyi normal dedi drumuz çok şükür haftasına Görede iyi sanırım unuttum onu sormayı oda söylemedi açıkcası:) 350 gr oldugunu söyledi meleğimin.bnde en son tartıldıgımda 3 kilo almiştim sanırım 4 olcak iki hafta önce tartıldım en son bnmde belim çok agrıyor maalesef neden bilmiyorumpek bi agırlıgıda yok bebegin ama. Bnm gögsümden sarı sıvı geldi hala gögsümü sıktıkçada geliyo kimi gebeliklerde erkende olsa oluyormuş. Biz yavaş yavaş başladık alişverişimize inşanlah rabbim üstünde görmeyide nasip eder cicilerimizi. Allahım hepimize kucagımıza almayı nasip eder inşanlah
Evt cnm kızımız olcak Allah'ın izni ile ilk bebeğimiz. Sizinki kaçinciIns canim kizın mı olacak benimde oglum olacakmiş ins. Ilk cocugun mu
Evt cnm kızımız olcak Allah'ın izni ile ilk bebeğimiz. Sizinki kaçinci[/QUOTE
Benim ikinci bi kizım var simdide oğlum olacak ins. Sağlıkla kucağimiza alırız ina.
Benim ikinci bi kızım var şimdide oğlum olacak ins.sağlıkla kucağımıza alırızEvt cnm kızımız olcak Allah'ın izni ile ilk bebeğimiz. Sizinki kaçinci
Sarı sıvı niye geliyor ki doktora sordun mu bir aksilik olmaz insallahSlm cnm bn tam bilmiyorum kaçinci hafta iyi olur ayrıntılı ultrason için yurtdışındayım ve devlet zaten kendi yapıyor randevuyu 20+1 de bakıldı bebeğime herşeyi normal dedi drumuz çok şükür haftasına Görede iyi sanırım unuttum onu sormayı oda söylemedi açıkcası:) 350 gr oldugunu söyledi meleğimin.bnde en son tartıldıgımda 3 kilo almiştim sanırım 4 olcak iki hafta önce tartıldım en son bnmde belim çok agrıyor maalesef neden bilmiyorumpek bi agırlıgıda yok bebegin ama. Bnm gögsümden sarı sıvı geldi hala gögsümü sıktıkçada geliyo kimi gebeliklerde erkende olsa oluyormuş. Biz yavaş yavaş başladık alişverişimize inşanlah rabbim üstünde görmeyide nasip eder cicilerimizi. Allahım hepimize kucagımıza almayı nasip eder inşanlah
20-24 haftalar arası normal ayrıntılı ultrason geri kalması 1 haftaya kadar normal diye biliyorum ama fazlasını doktora sorun benceBenim ikinci bi kızım var şimdide oğlum olacak ins.sağlıkla kucağımıza alırız
Maşallah Rabbim size bagışlasın cnm amin inşanlah:)Benim ikinci bi kızım var şimdide oğlum olacak ins.sağlıkla kucağımıza alırız
O sıvı normal kanallar süt doluyor ilk kızımdada oldu simdide oluyor sizdede olacaktırSarı sıvı niye geliyor ki doktora sordun mu bir aksilik olmaz insallah
Dr a sormadım ama çokta fazla gelmiyor zaten internetten araştırdım normalmiş ama göğüsü fazla sıkmamak lazımmışSarı sıvı niye geliyor ki doktora sordun mu bir aksilik olmaz insallah
Bende de beyazlık var uçlarında ama akacak kadar değilO sıvı normal kanallar süt doluyor ilk kızımdada oldu simdide oluyor sizdede olacaktır
Anladım ayrıntılı ultrason da doktor bana Rahime kasılma var dedi bende sormadım acaba neden ileri geliyor diyeDr a sormadım ama çokta fazla gelmiyor zaten internetten araştırdım normalmiş ama göğüsü fazla sıkmamak lazımmış
Evet oda oluyor yarıy vardık zaten sizi ilk mi cinsiyet i belli miBende de beyazlık var uçlarında ama akacak kadar değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?