- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Evet ilk Allah nasip ederse kızım olacak inşallahEvet oda oluyor yarıy vardık zaten sizi ilk mi cinsiyet i belli mi
Allah sağlıkla kavustursun kiz evlat çok güzel hele buyuyup sana arkadaş olunca harika oluyorEvet ilk Allah nasip ederse kızım olacak inşallah
Amin canım Allah hepimize sağlıkla kavuştursun inşallah başta sağlıklı ve hayırlı olsun dua bu yönde ama seviniyorum kızım olacak diye hamd olsun Rabbime 1 yıllık evliyim evlat Hasretiyle yanan nice insanlar var rabbim tüm evlat isteyenlere bir an önce hayirlisiyla nasip etsinAllah sağlıkla kavustursun kiz evlat çok güzel hele buyuyup sana arkadaş olunca harika oluyor
AminAmin canım Allah hepimize sağlıkla kavuştursun inşallah başta sağlıklı ve hayırlı olsun dua bu yönde ama seviniyorum kızım olacak diye hamd olsun Rabbime 1 yıllık evliyim evlat Hasretiyle yanan nice insanlar var rabbim tüm evlat isteyenlere bir an önce hayirlisiyla nasip etsin
Ayrıntılı ultrason da doktor rahim kasılman var dedi ama neden diye sormadım bende neden olur ki acaba
Bilmiyorum ki cnm kendi doktoruna ne zman gideceksin ona bi sor dinlenmelisin galibaAyrıntılı ultrason da doktor rahim kasılman var dedi ama neden diye sormadım bende neden olur ki acaba
Bilmiyorum cnm ya çok önemli olsaydı bişeyler söylerdi mutlaka uzan dinlen gibi ama yinede ara sor istersenAnladım ayrıntılı ultrason da doktor bana Rahime kasılma var dedi bende sormadım acaba neden ileri geliyor diye
Bu hafta gideceğim sorarım magnezyum eksikliği olabilirmiş sanirimBilmiyorum ki cnm kendi doktoruna ne zman gideceksin ona bi sor dinlenmelisin galiba
Vallahi bnde mothercare e gittim pahalı geldi herşey burda daha uygun yerler var biraz ordan alişveriş yaptım 7 çitçitli badi 7 liraya aldım ama kısa kollular çokta güzeller tulumlarıda iki paket aldım üçerli olarak sanırım 6 liraydı daha fazlada olabilir hatırlayamadım şimdi ve çok tatlılar ya bakarmısınız şunlara daha neler neler aldım 50 lirayla ordan çıktım yaniSlm kızlar motherecare de cok guzel indirimler var 8 citcitli bady ve 6 tulumu 150 tl ye aldım zaten bize uzun kollu lazim onlarda indirim yapmişlar yaz bitincede yazliklari aliriz kacirmayin badylerin tanesi 7 tl ye geliyor pazar fiyati
Bunları nerden aldınVallahi bnde mothercare e gittim pahalı geldi herşey burda daha uygun yerler var biraz ordan alişveriş yaptım 7 çitçitli badi 7 liraya aldım ama kısa kollular çokta güzeller tulumlarıda iki paket aldım üçerli olarak sanırım 6 liraydı daha fazlada olabilir hatırlayamadım şimdi ve çok tatlılar ya bakarmısınız şunlara daha neler neler aldım 50 lirayla ordan çıktım yani
Cnm bn Londra da yaşiyorum burda primark diye bi mağazadan aldım çok yaygın ve çok uygun bir marka diğer ülkelerde de var ama sanırım türkiyede yokBunları nerden aldın
Hım anladım gule gule giysin bebeşinCnm bn Londra da yaşiyorum burda primark diye bi mağazadan aldım çok yaygın ve çok uygun bir marka diğer ülkelerde de var ama sanırım türkiyede yok
Teşekkür ederiz cnmmmmHım anladım gule gule giysin bebeşin
Çok güzeller Güle güle giysin bebişinVallahi bnde mothercare e gittim pahalı geldi herşey burda daha uygun yerler var biraz ordan alişveriş yaptım 7 çitçitli badi 7 liraya aldım ama kısa kollular çokta güzeller tulumlarıda iki paket aldım üçerli olarak sanırım 6 liraydı daha fazlada olabilir hatırlayamadım şimdi ve çok tatlılar ya bakarmısınız şunlara daha neler neler aldım 50 lirayla ordan çıktım yani
Sağol cnm bnmÇok güzeller Güle güle giysin bebişin
Bana ufak tefek hediye geldi bende bu ay içinde başlayacağım prensesime ciciler almaya çok hevesleniyorum kayın Valide çok alma kıyafet hediye de gelir diyorSağol cnm bnm
Aynen cnm hediyede gelir ve ilk üç dört aylık olana kadar sadece çok kullanıcagı badiler çitçitli atletler filan al çünkü çok çabuk büyüyorlarBana ufak tefek hediye geldi bende bu ay içinde başlayacağım prensesime ciciler almaya çok hevesleniyorum kayın Valide çok alma kıyafet hediye de gelir diyor
Hayirlisiyla sağ salim kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi çok heyecanlıyımAynen cnm hediyede gelir ve ilk üç dört aylık olana kadar sadece çok kullanıcagı badiler çitçitli atletler filan al çünkü çok çabuk büyüyorlar
AMin cnm bende çok heycanlıyımHayirlisiyla sağ salim kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?