EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Allah sağlıkla kavustursun kiz evlat çok güzel hele buyuyup sana arkadaş olunca harika oluyor
Amin canım Allah hepimize sağlıkla kavuştursun inşallah başta sağlıklı ve hayırlı olsun dua bu yönde ama seviniyorum kızım olacak diye hamd olsun Rabbime 1 yıllık evliyim evlat Hasretiyle yanan nice insanlar var rabbim tüm evlat isteyenlere bir an önce hayirlisiyla nasip etsin

Amin

Slm kızlar motherecare de cok guzel indirimler var 8 citcitli bady ve 6 tulumu 150 tl ye aldım zaten bize uzun kollu lazim onlarda indirim yapmişlar yaz bitincede yazliklari aliriz kacirmayin badylerin tanesi 7 tl ye geliyor pazar fiyati

Slm kızlar motherecare de cok guzel indirimler var 8 citcitli bady ve 6 tulumu 150 tl ye aldım zaten bize uzun kollu lazim onlarda indirim yapmişlar yaz bitincede yazliklari aliriz kacirmayin badylerin tanesi 7 tl ye geliyor pazar fiyati
Vallahi bnde mothercare e gittim pahalı geldi herşey burda daha uygun yerler var biraz ordan alişveriş yaptım 7 çitçitli badi 7 liraya aldım ama kısa kollular çokta güzeller tulumlarıda iki paket aldım üçerli olarak sanırım 6 liraydı daha fazlada olabilir hatırlayamadım şimdi ve çok tatlılar ya bakarmısınız şunlara daha neler neler aldım 50 lirayla ordan çıktım yani

Eklentiler

• image.webp
    36 KB · Görüntüleme: 32
Bunları nerden aldın

Çok güzeller Güle güle giysin bebişin

Bana ufak tefek hediye geldi bende bu ay içinde başlayacağım prensesime ciciler almaya çok hevesleniyorum kayın Valide çok alma kıyafet hediye de gelir diyor
Aynen cnm hediyede gelir ve ilk üç dört aylık olana kadar sadece çok kullanıcagı badiler çitçitli atletler filan al çünkü çok çabuk büyüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…