EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Slm kızlar gecen motherecareden indirimden urunler aldim yazmiştim urunler geldi ve 0.3 aylar bile baya buyuk normal bi bebek 4 cu ayda bile giyer bu tulumları genelde bu aylar kalmis indirim diye tereddut edip alamayan varsa kacirmasin cok guzeller internet sitesinde

Bende almaya başlayacağım bu hafta bakarım teşekkür ederim

Merhaba kızlar, ben de eylül annesiyim. İkinci oğlum geliyor Allah izin verirse. Yalnız ben de dehşet bir bel Ağrı'sı var. 14. Haftadan beri baş aşağı duruyor bebişim. Sanırım bunun da etkisi var. Sakat gibiyim. Yine de her şeye değer anneler günümüz kutlu olsun

Sizinde anneler gününüz kutlu olsun Allah sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin insallah

Seninde anneler günün kutlu olsun cnm bnmde bel agrılarım oluyor ama seninki kadar degil. Dişimizi sıkcaz artık.

Bu sayfa yine gerilerde kalmış hiç aktif değilsiniz ne durumdasınız hanımlar bebisleriniz nasıl

Dun ayrintili ultrasona girdim herseyi cok guzel dedi elahamdullillah dgum yaklastikca hangi hastahanede dogum yapacagima karar vermeye calisiyorum iste ozele mi baslasam karar veremedim

Dun ayrintili ultrasona girdim herseyi cok guzel dedi elahamdullillah dgum yaklastikca hangi hastahanede dogum yapacagima karar vermeye calisiyorum iste ozele mi baslasam karar veremedim
Çok sevindim iyi çıkmasına peki şeker yüklemesi yaptırdiniz mi doktorum bana zararlı ama yaptirmalisin dedi inat ettim yaptırmadim doktor değişeceğim ilk hamile kaldigimdan beri değişmedim adam beni sinir etti değişeceğim

Valla bende kararsizim ilk kizimda cikti simdide protein kacagi var seker onemliymiş herhalde yaptiririm ama son ana kadar gitmem herhalde sen develete mi gisdiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…