- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
Benim doktorum sadece kanda baktı, herhangi bir şey içmedim.Çok sevindim iyi çıkmasına peki şeker yüklemesi yaptırdiniz mi doktorum bana zararlı ama yaptirmalisin dedi inat ettim yaptırmadim doktor değişeceğim ilk hamile kaldigimdan beri değişmedim adam beni sinir etti değişeceğim
Sizinle aynı zamanda hamile kalmışızDaha doktora gitmedim eczaneden test cubuğu aldım ikintane ikiside pozitif sat a göre muhtemel doğum 19 eylül sizlerin nasıl gittiniz mi doktora kese görünürmü?
Gitsem ikinci çocugum degisik heycanlardayımbirde imzaya takvim yapmak istiyorum bana yardımcı olan olur mu? Acaba
HADİ SOHBET EDELİM
Ne guzel nasıl gidiyorSizinle aynı zamanda hamile kalmışız
Şimdilik iyi gidiyor herşeyi yolunda çok sağlıklı bir bebek diyor doktorum tek kafamı kurcalayan ayrıntılı ultrasonda kalbinde çok ufak bi parlama var dedi doktorum önemsiz olduğunu söyledi ama anne yüreği yinede rahat etmiyor inşallah bi sorun olmazNe guzel nasıl gidiyor
Evet devlet hastanesine gidiyorumValla bende kararsizim ilk kizimda cikti simdide protein kacagi var seker onemliymiş herhalde yaptiririm ama son ana kadar gitmem herhalde sen develete mi gisdiyon
Korkma cnm birsey olmaz ins.Şimdilik iyi gidiyor herşeyi yolunda çok sağlıklı bir bebek diyor doktorum tek kafamı kurcalayan ayrıntılı ultrasonda kalbinde çok ufak bi parlama var dedi doktorum önemsiz olduğunu söyledi ama anne yüreği yinede rahat etmiyor inşallah bi sorun olmaz
Korkma cnm birsey olmaz ins.Şimdilik iyi gidiyor herşeyi yolunda çok sağlıklı bir bebek diyor doktorum tek kafamı kurcalayan ayrıntılı ultrasonda kalbinde çok ufak bi parlama var dedi doktorum önemsiz olduğunu söyledi ama anne yüreği yinede rahat etmiyor inşallah bi sorun olmaz
Hangi sehirdesin dogumuda devlettwmi dusunuyorsunEvet devlet hastanesine gidiyorum
Normalde cok zayifsan kilo alman normal ben zaten tobiktim faxla almadim ama odem zor tuzu kıs bayaSlm bayanlar bana nedense bildirim gelmedi görmedim yazişmaları:) nasıl gidiyo hamişlik kaç kilo aldınız biz altıncı ayı bitirmek üzereyiz iki gün Sonra 7. Aya gircez 7 kilo almişim nasıl sizce fazla mı o kadar da dikkat ediyorum kek tatlı vs abur cubur yemiyorum ama yinede alıyorum engel olamıyorum ama iştahım açıldı yemegimi yiyorum ekmege de çok dikkat ediyorum yememeye çalişiyorum tuzlu yağlı birşey yersem elim ayağım hemen şişiyo ödem oluşuyo rahatsız ediyo bni tuzlu ve yaglıdanda uzak duruyorum sizde ne gibi şeyler var ödem var mı sizde de bnde erken mi çıktı ne ?
Çok zayıfta değildim ama kilom iyiydi tam yerindeydi fazlam yoktu 53 kilo ile hamile kaldım şimdi 59 olmuşum nasıl bu kadar hızlı aldım anlamadım :) tuzu kıstım ama tuzlu yiyen biri olarak zor oluyo gerçekten ama değer vallahi herşeye rağmen kızım sagsaglim dünyaya gelsin yeter ki:)Normalde cok zayifsan kilo alman normal ben zaten tobiktim faxla almadim ama odem zor tuzu kıs baya
Bir an once kurtulursun ins. OdemedenÇok zayıfta değildim ama kilom iyiydi tam yerindeydi fazlam yoktu 53 kilo ile hamile kaldım şimdi 59 olmuşum nasıl bu kadar hızlı aldım anlamadım :) tuzu kıstım ama tuzlu yiyen biri olarak zor oluyo gerçekten ama değer vallahi herşeye rağmen kızım sagsaglim dünyaya gelsin yeter ki:)
Amin sol canımBir an once kurtulursun ins. Odemeden
İstanbuldayım evet devlette düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa gittiğim hastane nice özel hastanelerden daha iyiHangi sehirdesin dogumuda devlettwmi dusunuyorsun
Ödem bende de erken oluştu benimde şişiyor elim ayağımÇok zayıfta değildim ama kilom iyiydi tam yerindeydi fazlam yoktu 53 kilo ile hamile kaldım şimdi 59 olmuşum nasıl bu kadar hızlı aldım anlamadım :) tuzu kıstım ama tuzlu yiyen biri olarak zor oluyo gerçekten ama değer vallahi herşeye rağmen kızım sagsaglim dünyaya gelsin yeter ki:)
Tuzu kıscaz cnm mecbur :)Ödem bende de erken oluştu benimde şişiyor elim ayağım
Amin cnm cümlemizin inşanlah çok zayıf hamile kalmişsın ondan çok kilo almişsındır :) bnmde göbegimde kahverengi çizgi belirginleşti çok hafif ama o kadar tüylenmem olduki çizgi görünmüyor kıllardanSelamun aleyküm...
Bende varım Allah'ın izniyle
Rabbim hepimizi sağ selamet yavrularımıza kavuştursun.
Bende 10 kilo almışım öyle fazla yemememe rağmen58 kiloyum şuan... yavrumuz inşaAllah sağlıklı olsunda kiloları veririz
Göğsümde 2 beden büyüdü göbeğimdede kahverengi çizgi var iyice belirginleşmiş.... sizler nasılsınız hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?