EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Arkadaşlar merhaba ben adetimin 18 günü catlatma ignesi oldum. Bu ikinci catlatma ignesiydi.iğneyi vurulduktan 19. Günü kahverengi a kintim geldi adet oluyorum sandım sali günü devamı gelmedi. Çarşamba çok az yine koyu kahverengi a kintim geldi ve kesildi. Bugün çok az kahverengi geldi ve akşam saatinde biraz kan biraz kahverengi akinti geldi yine su an kesildi. Bir kesiliyor bir geliyor. Ara ara çok nadir ağrım oluyor. Adet gunum de 2 gün geçmişti. Sizce üstüne görmüş olabilir miyim . Ben annemleri ziyarete gelmiştim yani şehir dışındayım doktoruma da danışmadan ama annemlerin bulunduğu yerde kadın doğuma randevu aldım durumumu izah edip kan testi istesem mi acaba erken mi. Annem rüyasında benim adet olduğumu görmüş bir de ertesi günü rüyasında bebek görmüş benim kucagimda kokusunu bile içime çektim dedi lütfen yardımcı olur musunuz. Üstüne görmeyasiyor san eğer bu şekilde mi olur. Ilk kızıma da üstün görme ile anlamıştım ama 4 sene oldu nasıl olduğunu unuttum. Böyle bir olayı yaşayan bilen yada arkadaşından duyan var mi

Cnm üstüne görme tam olarak nasıl oluyo bilmiyorum ama gebelik testi yapsan çıkar eğer hamileysen kan testin de de çıkar tabiki bnce bekleme koş test al :) inşanlah hamilesindir bn çatlama iğnesi olmuştum 11. Günü idrar testinde çıkmıştı.

Ay allahım insallah ya . Ben anne de misafirlikteyim burdaki devlet hastanesi kadın doğumdan randevu aldım sabah gidicem bakalım nd olur dua edin 1 seneden beri istiyoruz çektiğimiz acılara degsin

Ay allahım insallah ya . Ben anne de misafirlikteyim burdaki devlet hastanesi kadın doğumdan randevu aldım sabah gidicem bakalım nd olur dua edin 1 seneden beri istiyoruz çektiğimiz acılara degsin
Rabbim gönlünüze göre nasip eder inşanlah cnm allah tüm isteyenlere nasip etsin

Arkadaşlar güneş koruyucu kullanıyor musunuz doktorunuza sordunuz mu ben öylesine bir marka aldım ama zararlı olabileceğini hiç düşünmedim güneşe çıktığım zaman kullanıyorum çıkmazsam D vitamini damlası kullanıyorum.Sizce bizzat araştırılmalı mı bu konu?

Sormadan fayda vardı doktora ben aklıma gelip hiç sormadım suratımda da ufak ufak sivilce gibi şeyler çıktı hormonlar alakali sanırım

Arkadaşlar doktorum solente adlı güneş kremini önerdi hamilelere özelmiş fiyat 120 tl şeker yüklemesi yaptırdınız mı benim sınırda çıktı 145 doktorum sorun yok dedi

Arkadaşlar doktorum solente adlı güneş kremini önerdi hamilelere özelmiş fiyat 120 tl şeker yüklemesi yaptırdınız mı benim sınırda çıktı 145 doktorum sorun yok dedi
Bnde dün yaptırdım cnm ama sonuç ne zamn çıkıcak bilmiyorum yüksek çıkarsa ararız dediler normal çıkarsa bi sonraki randevuda öğrenirsin dediler bnde pco var pcolu hamile kalanlarda yüksek çıkıyormuş zaten bnm gebelikten öncesinde de insulinim yüksekti. Sanırım yüksek çıkacak ve bana diyet yap diyecek ;//

Doktorum bana şeker yuklemesi zararlı ama yaptirmalisin yine de dedi zararlı deyince yaptırmadim çevremdeki çoğu hamile arkadaşlarımda sağlıkcı onlarda yaptirmadilar

Doktorum bana şeker yuklemesi zararlı ama yaptirmalisin yine de dedi zararlı deyince yaptırmadim çevremdeki çoğu hamile arkadaşlarımda sağlıkcı onlarda yaptirmadilar
Cnm burda hiç sormadılar bile yaptırmak istiyormusn die yaptırmalısın hemen üç hafta içinde dediler bnde yaptırdım henüz bi sonuç ta gelmedi.zararlı olduğunu YouTube ta gördüm ama aslında yaptırmakta istedim önceden de yüksek olan ünsulinim hamilelikte daha da yüksek çıkarsa en azından dikkat ederim önlem alırım diye düşündüm.

Benim unsilin direncim düşük şekerim normalde düşük oluyor ama baktirmadim doktorumu da değiştirdim

Bu haftalarda doğum sancılarını her ihtimale karşı öğrenin diyor internette kuzenim eşi de hamile 2 ay önce benden haftaya doğum yapacaksın beni de heyecan sardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…