EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Bel ağrım ve karnım da iğne batmasi gibi şeyler oluyor iki gündür nedendir bilemedim erken doğum olursa diye korktum açıkçası ama gitmedim doktora da
Cnm bu haftalarda rahim kasılmaları olabiliyormuş.rahim kendini bi nevi Doğum için hazırlarmiş. Ama düzenli olursa kork mesela 10 dk da bir 5 dk bir gibi,bu sürede azalıyorsa o zamn tehlike varmış ama bi gelir bidaha iki saat sonra gelirse Sonra beş saat gelmezse tehlikeli degilmiş:)

Düzenli değil canım çok şükür daha iyiyim şimdi

Geçmiş olsun cnm bnmde çatı kemiklerim agrıyor yürümekte zorlanıyorum bebek baskı yapıyormuş son ay hiç yerimden kalkamam heralde :/
Çatı kemiği ağrısı da magnezyum eksikliğinden dedi doktor normal doğum düşünüyorsan yürümen lazım yoksa normal doğum zor yaparsın sıcakta da yürünmüyor akşam üstü çıkıp yürüyorum biraz ama ne kadar yeterli bilemiyorum

Normal Doğum istiyorum tabiki ama yürüdüğüm günler akşamına felç oluyo sanki iç baldırım ve bacagımın vajinayla birleştigi yerdeki kemikler çok agrıyor uzandığım yerden bile zor kalkıyorum nasıl yapıcamı bilmiyorum artık elimden geldigi kadar çıkıcam. Doğumu zorlaştırdığını bilmiyordum doktora gittim hiçbirşey vermedi Bu agrı başlamadan önce hemen hemen hergün çıkıp bir saat yürüyordum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşanlah bu zor günler bir an önce geçerde kavuşuruz yavrularımıza

Amin inşallah doktorum bu hafta beni kardiyologa yönlendirdi zor hamilelik geçirdim hala da öyle ama şikayetçi değilim yavruma sağ salim kavuşsam Allahın izni ile

Ya kızlar bnm kızım sakin bir kız olucak sanırım çünkü hareketleri az. Tamam gün içinde hissediyorum ama sert hareketleri Yok üsttün görünen hareketleri nadir oluyo sizinkiler nasıl ?

Ya kızlar bnm kızım sakin bir kız olucak sanırım çünkü hareketleri az. Tamam gün içinde hissediyorum ama sert hareketleri Yok üsttün görünen hareketleri nadir oluyo sizinkiler nasıl ?
Ben yorgunken o da çok hareketli değil ama yorgun değilken maşallahi var sert olmasi 8. Ay da başlar merak etme senin bebegin donmus mu kafası asagida mi doktor bana ters dedi hareketleri hala asagida benim kızımın

Ben yorgunken o da çok hareketli değil ama yorgun değilken maşallahi var sert olmasi 8. Ay da başlar merak etme senin bebegin donmus mu kafası asagida mi doktor bana ters dedi hareketleri hala asagida benim kızımın
Valla cnm ben en son 20. Haftada ultrasona girdim Londra'da bi sorun olmadıktan Sonra hamilelik boyunca sadece iki kez ultrasona giriliyor o da 3. Ve 5. Ayda ama üç haftada bir ebeye görünüyorum kalp atışını bir aletle dinliyor karnımın büyüklügüne bakıyo normal diyo ama bnce bnm cimcimede hala ters çünkü sağ göğsümün altında sürekli sertlik var sürekli dik oturmak zorundayım Yoksa sıkıştırıyor sertleşiyor ayaklarıda sanırım kasıklarımda çünkü hep orda hareket ediyo baya aşagıda hatta diyorum çıkacak şimdi dışarı babasıda şaşkın o da hissettiginde karnın kocaman diyo ama hareket ettigi yere bak diyor :) ayakları kesin orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…