Aynı şleri yasiyoruz seninle birde benim yururmem yasak protein kacagim var kendimi cok yormicakmışım magnezyum dogrudurust icmiyorum demek ondan mıNormal Doğum istiyorum tabiki ama yürüdüğüm günler akşamına felç oluyo sanki iç baldırım ve bacagımın vajinayla birleştigi yerdeki kemikler çok agrıyor uzandığım yerden bile zor kalkıyorum nasıl yapıcamı bilmiyorum artık elimden geldigi kadar çıkıcam. Doğumu zorlaştırdığını bilmiyordum doktora gittim hiçbirşey vermediBu agrı başlamadan önce hemen hemen hergün çıkıp bir saat yürüyordum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşanlah bu zor günler bir an önce geçerde kavuşuruz yavrularımıza
Masallah kacinci bebegin bu bebek bende molfix e karar verdim sanirim benim kiz beni delirtmişti o yuzden emzik alicam ins.Ben yıllardır molfix kullanıyorum kızlarıma kullandım hep gayet memnunum emzik kullanmadım ilk bebeğim çok usluydu gerek kalmadı diğerlerinde de kendileri almadı kullanmadım yani
Vallahi bilmiyorum cnm magnezyum kullanmıyorum dr vermedi ama sana verdiyse düzenli kullan fayda eder inşanlah :)Aynı şleri yasiyoruz seninle birde benim yururmem yasak protein kacagim var kendimi cok yormicakmışım magnezyum dogrudurust icmiyorum demek ondan mı
İyi gidiyo diyelim,seninki nasıl geçiyor ? Evt az kaldı inşanlah sagsaglim kavuşucaz.Nasılsıniz kızlar nasıl gidiyor az kaldı bebeklerimizin doğmasına inşallah daha önce sezeryan doğum yapan varmi
İnşanlah normal olur cnm ama tansiyonun bunu etkileyecegini sanmıyorumİyi geçiyor sayılır sadece dizlerimde halsizlik oluyor benim dördüncü olacak inşallah normal doğum yaptım hep son doğumunda tansiyonumçıktı hastanede kaldım 5 gün bundada korkuyorum normal doğum istiyorum sezeryan istemiyorum sezeryan doğum yapan varsa anlatabilirim zor oluyor mu sonrasında
Bizim oğlumuz olacak mustafa koyucaz ins. Sizin cinsiyet neİsim buldunuz mu kızlar bn çok kararsız kaldım bir türlü içime sinmiyor hiç bir isim
Kız cnmBizim oğlumuz olacak mustafa koyucaz ins. Sizin cinsiyet ne
Bi kizim var adı yagmur rana simdi kizim olsaydi fatma nur koyacaktıkKız cnm
Allah size bağışladın cnm bizde arya, esil ve hira arasında kaldık.Bi kizim var adı yagmur rana simdi kizim olsaydi fatma nur koyacaktık
Normal ilk tercihimiz ama çevremde normal doğum isteyip zorunlu sezeryan olan çok insan varKızlar allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin birbirimizi tanımasakta dua edelim birbirimize inşallah normal doğum yaparım bizim oğlumuz olacak inşallah ismini VEDAT FEHMİ koyucaz kurban bayramına denk geliyor doğum sizinkilere hemen hemen öyle sanırım
Normal ilk tercihimiz ama çevremde normal doğum isteyip zorunlu sezeryan olan çok insan varKızlar allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin birbirimizi tanımasakta dua edelim birbirimize inşallah normal doğum yaparım bizim oğlumuz olacak inşallah ismini VEDAT FEHMİ koyucaz kurban bayramına denk geliyor doğum sizinkilere hemen hemen öyle sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?