EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Slm kızlar ben burayi unuttum ya naptiniz hazirliklar nasil emzik felan ne marka aldiniz bebek bezi molfix yenidogan dusunuyorum siz nedersiniz acaba ins. Birdaha unutmicam affedin

Aynı şleri yasiyoruz seninle birde benim yururmem yasak protein kacagim var kendimi cok yormicakmışım magnezyum dogrudurust icmiyorum demek ondan mı

Ben yıllardır molfix kullanıyorum kızlarıma kullandım hep gayet memnunum emzik kullanmadım ilk bebeğim çok usluydu gerek kalmadı diğerlerinde de kendileri almadı kullanmadım yani

Ben yıllardır molfix kullanıyorum kızlarıma kullandım hep gayet memnunum emzik kullanmadım ilk bebeğim çok usluydu gerek kalmadı diğerlerinde de kendileri almadı kullanmadım yani
Masallah kacinci bebegin bu bebek bende molfix e karar verdim sanirim benim kiz beni delirtmişti o yuzden emzik alicam ins.

Kızlar bugün hemşire randevum vardı bnm son adet tarihime göre 30+0 biliyordum ama 30+4 dedi :) bnde sevindim günler çabuk geçsin istiyorum

İyi geçiyor sayılır sadece dizlerimde halsizlik oluyor benim dördüncü olacak inşallah normal doğum yaptım hep son doğumunda tansiyonumçıktı hastanede kaldım 5 gün bundada korkuyorum normal doğum istiyorum sezeryan istemiyorum sezeryan doğum yapan varsa anlatabilirim zor oluyor mu sonrasında

İnşanlah normal olur cnm ama tansiyonun bunu etkileyecegini sanmıyorum

Ben biberonla cam aldım bebedor marka emzik de bebedor bezimız prima yeni doğan aldık bu arada kardiyoloji doktoru çarpıntın çok fazla yormaman lazım kendini dedi kuzenim eşi 30 saat çekti sezeryana aldılar o bebişin kavuştu darısı başımıza insallah

Kızlar allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin birbirimizi tanımasakta dua edelim birbirimize inşallah normal doğum yaparım bizim oğlumuz olacak inşallah ismini VEDAT FEHMİ koyucaz kurban bayramına denk geliyor doğum sizinkilere hemen hemen öyle sanırım

Normal ilk tercihimiz ama çevremde normal doğum isteyip zorunlu sezeryan olan çok insan var

Normal ilk tercihimiz ama çevremde normal doğum isteyip zorunlu sezeryan olan çok insan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…