EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Amin cnm inşanlah hepimizki normal olur allahım hayırlısını versin sagsaglim dogsunlarda. Bizimki Bayram'dan sonra 17 eylül inşanlah

Kızlar eşim kızımızın isminin Beren olmasını istiyor bnde bu ismi severim ama çok eski bir isim bilemedim eşime tamam Beren olsun dedim çünkü Bayadır düşündük ve bn bir türlü seçemedim artık bi isim belli olsun istiyoruz Beren olsun dedik degiştirmiycez artık dedik ama bilemedim sizce güzel bi isim mi anlamı güçlü kuvvetli akıllı demek. Ay güzel bişeyler söyleyin nolur

Güzel isim anlamida guzelmis

Evet hamişler neler aliyonuz bakalim ben ikinci cocugum olacagindan en sikinti ettigim emzirme konusu o yuzden bana yardimci olacak butun urunleri almaya basladim ilk ebebgimde internet yok eve geldik gogslerim yara oldu ne yapacagimizi bilemedik esim nobetci eczaci gezdi birsuru para doktuk kremlere o yuzden sizlere tavsiyem olsum şimdiden hazirlayin mesela şimdi gitti gidiyorda kampanya var lansolin krem40ml sut poseti gogus pedi 44 tl onu aliyorum mutlaka ilk bebegimde sutlerim hep ziyan oldu simdi posetlere koyucam bi hap felan icmem gerekince npacam diye dusunmicem ins. Kremide şimdiden surmeye baslicam ins. Bu sefer yara olmaz herkes cok memnun birde gogus pompası aliyorum avent in manueli oda gitti gidiyorda 91 tl ye dusmus hep 130 tl felan di goguslerim sistit olmadan sagmayi dusunuyorum bu sefer ve gogus kalkanini alicam aventin o camasir degdikce az canim yanmamisti ve mutlaka kendime emzirme yastigi dikmek istiyorum ins. Basaririrm cunku kollarim kopuyordu yarim saat emerken eee sutten agzim yandi simdi sizinde yanmasın uzun oldu ama ins. Faydasi olur

Bnde aventin bu ürününü aldım cnm buzdolabına koyup soguk kullanılıyor göğüs yaraları için.ılık kullanıldıgında ise sütün akışını hızlandırıp bebege yardımcı oluyormuş emmesinde.emzirmeden önce bunu kullanıp Sonra emzirmeyi düşünüyorum. Sen bnm birsürü sütüm ziyan oldu dedin poşetliycem bu sefer dedin nasıl ziyan oldu bebegin emmedigi zamanlarda sütün mü akıyordu öyle bişey varsa bnde pompa alim sütü sagar saklarım.

Evet cnm akiyordu ve cogalinca bebege fazla gelmisti her bebek farkli ama al pompa mutlaka bu aldigin urunde gogus rahatsizligi olanlar kullaniyir diye biliyorum sut geldikten sonra buna gerek kalmaz diye dusunuyorum ama sen bilirsin dedigim urunler bana lazim olmustu ama işte alamamistim 7 yil once bakalim bunda aldik hayirlisiyla

Evt süt geldikten Sonra pek işe yaramaz aldığım ürün ama soguk kullanıldığında yaralara iyi geliyormuş en azından yaralara kullanırım.o zamn bnde pompa ve poşet alim. Saol cnm

Teşekkürler canım vedat fehmi ismini beğendiğinize sevindim fehmi rahmetli babamın ismi vedatta abimin abim allaha şükür başımızda eşim abimi çok sever abi kardeş gibiler o yüzden vedat ı koyalım dedi güzel durdu bence inşallah sağ salim doğar bebeklerimiz

Çok faydalı bir yazı olmuş canım çol teşekkür ederiz :) aldığın ürünlerin linkini de atman mümkün mü ben de bakacağım hemen.. Daha hiç bir şey almadık biz başlamadık şuan araştırma aşamasındayım :)

Link atmayi bilmiyom nasıl atacam

Aa bnm kremimde bu cnm arkadaşim çok az kullanmış bana verdi zaten içi dolu bn başka almıycam onu kullanırım yeter umarım yetmezsede alırım yenisini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…