- 25 Ocak 2017
- 77
- 51
- 8
- 40
Ben de vajinal enfeksiyon kaptım iki Aydır geçmiyor ne yaptıysam artık üçüncü fitilimi ve kremimi kullannıyorum dr test yaptı Candida enfeksiyonu çıktı gebelerde olur dedi ama artık bıktım gerçekten ne yaptıysam geçmiyor ilaçlar bir hafta rahatlatıyor ama sonra tekrar başlıyo. Dogumada az kaldı geçeceğini sanmıyorum böyle Doğum yapılır mı bilmiyorum ya bebek Doğumda enfeksiyon kaparsa diye korkuyorum inşanlah öyle bişey olmaz dr a sorucam iki hafta Sonra randevum. Acaba böyle Doğum yapılır mı diye böyle bi nedenden sezeryan falan olursam çok üzülürümNasılsıniz arkadaşlar nasıl gidiyor benim dizlerim çok ağrıyor mide yanmasi çok fazla hiç iyi değilim bebegim çok hareketli oda canımı yakıyor sizler nasilsiniz
Amin cnm hep ediyorum rabbim bizi bi avazda kurtarsın inşanlah isteyen herkesede bu güzelliği nasip etsinGeçmiş olsun allahım hayirlisiya kucağımıza almayı nasip etsin inşallah birbirimizi dua edelim arkadaşlar
Amin cnm inşanlah düzelirsin zor gerçekten bn hiç bilmiyorum yanma nasıl oluyor ama bazen yemeği çok yedigimde sanki geri çıkıcak gibi hissediyorum ve agzıma acı su geldiği oluyor ama pek olmuyor uyurkende çok rahatım bi sıkıntım Yok deliksiz uyuyorum çok şükür sadece sağa sola dönme problemMidem çok ama çok kötü nefes bile alması çok zor çok yanıyor ilaçta fayda vermiyor uykumdan uyandım allahım sen yardım et bütün hamilelere kimin ne derdi varsa
Hmm anladım cnm ilk hamilelik kolay diyo herkes ikinci üçüncü zor geçiyo diyorlar sabır et az kaldı Doğuma inşanlah geçecek allahım bi avazda kurtarsın inşanlahMaden suyu fayda etmiyor ilaçta fayda etmiyor başladı yine yanmaya artık doguma kadar böyle gider diğer çocuklarımda olmamıştı bi kızımda bide bunda oluyor ama hiç birşey yedirmiyor bide salgin var karnım ağrıyor dizlerimde derman yok çok halsizim kalkamiyorum diğer hamilelikte tim çok rahattı son güne kadar iyi sayılırdı ama bunda rahatsizlaninca kötü oldu bide mide yanmasi
Sağol canım koltuk çok yumuşak ben oturunca çöktü resmen haliyle kalkarken zorlandim egildim sonra çok korktum pişman oldumYok canım allah in izniyle olmaz birşey bebeklerimizin yeri sağlam onlar öyle bir korunuyorlarki allahın mucizesi bişey olmaz korkma ama sen yinede hareketlerini takip et icin rahatlamazsa git doktora öyle anı ağrılar banada oluyor
Vallahi bn bugün ölü gibiyim çok halsizim heryerim agrıyor kolumu kaldırmak bile istemiyorumNasılsıniz arkadaşlar bebişleriniz nasil
Geçmiş olsun dün kontrolum uz vardı bebişim dogum pozisyonu almış doktorum normal gözüküyor şimdilik dedi bir aksilik çıkmazsa normal doğumVallahi bn bugün ölü gibiyim çok halsizim heryerim agrıyor kolumu kaldırmak bile istemiyorum
Hadi bakalım inşanlah normal olur cnmGeçmiş olsun dün kontrolum uz vardı bebişim dogum pozisyonu almış doktorum normal gözüküyor şimdilik dedi bir aksilik çıkmazsa normal doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?