EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Nasılsıniz arkadaşlar nasıl gidiyor benim dizlerim çok ağrıyor mide yanmasi çok fazla hiç iyi değilim bebegim çok hareketli oda canımı yakıyor sizler nasilsiniz

Nasılsıniz arkadaşlar nasıl gidiyor benim dizlerim çok ağrıyor mide yanmasi çok fazla hiç iyi değilim bebegim çok hareketli oda canımı yakıyor sizler nasilsiniz
Ben de vajinal enfeksiyon kaptım iki Aydır geçmiyor ne yaptıysam artık üçüncü fitilimi ve kremimi kullannıyorum dr test yaptı Candida enfeksiyonu çıktı gebelerde olur dedi ama artık bıktım gerçekten ne yaptıysam geçmiyor ilaçlar bir hafta rahatlatıyor ama sonra tekrar başlıyo. Dogumada az kaldı geçeceğini sanmıyorum böyle Doğum yapılır mı bilmiyorum ya bebek Doğumda enfeksiyon kaparsa diye korkuyorum inşanlah öyle bişey olmaz dr a sorucam iki hafta Sonra randevum. Acaba böyle Doğum yapılır mı diye böyle bi nedenden sezeryan falan olursam çok üzülürüm Başka türlü bi sıkıntım yok bnm kızımda hareketleri çogaldı bazen acıtıyo ama bni hep mutlu ediyor güzel kızım mide yanması hiç Yok bnde neden bilmiyorum ama kıllı saçlı bi kız hayal ediyorum bn öyle dogar diye düşünüyorum bakalım midem yanmıyor galiba pek saçlı olmuycak

Geçmiş olsun allahım hayirlisiya kucağımıza almayı nasip etsin inşallah birbirimizi dua edelim arkadaşlar

Mide yanması çok zor hiç geçmiyor doğru dürüst bir şey yiyemiyorum hamilelik zor allah acılarını göstermesin bu günlerde geçer inşallah

Midem çok ama çok kötü nefes bile alması çok zor çok yanıyor ilaçta fayda vermiyor uykumdan uyandım allahım sen yardım et bütün hamilelere kimin ne derdi varsa

Midem çok ama çok kötü nefes bile alması çok zor çok yanıyor ilaçta fayda vermiyor uykumdan uyandım allahım sen yardım et bütün hamilelere kimin ne derdi varsa
Amin cnm inşanlah düzelirsin zor gerçekten bn hiç bilmiyorum yanma nasıl oluyor ama bazen yemeği çok yedigimde sanki geri çıkıcak gibi hissediyorum ve agzıma acı su geldiği oluyor ama pek olmuyor uyurkende çok rahatım bi sıkıntım Yok deliksiz uyuyorum çok şükür sadece sağa sola dönme problem

Maden suyu fayda etmiyor ilaçta fayda etmiyor başladı yine yanmaya artık doguma kadar böyle gider diğer çocuklarımda olmamıştı bi kızımda bide bunda oluyor ama hiç birşey yedirmiyor bide salgin var karnım ağrıyor dizlerimde derman yok çok halsizim kalkamiyorum diğer hamilelikte tim çok rahattı son güne kadar iyi sayılırdı ama bunda rahatsizlaninca kötü oldu bide mide yanmasi

Hmm anladım cnm ilk hamilelik kolay diyo herkes ikinci üçüncü zor geçiyo diyorlar sabır et az kaldı Doğuma inşanlah geçecek allahım bi avazda kurtarsın inşanlah

Mide yanması ve kramp bende de oluyor soda içiyorum magnezyum ilaç kullanıyorum süt yoğurt peynir yiyorum ama uykumdan uyandırıyor beni kramplar

Kızlar 33 haftalık hamileyim dün başıma bir olay geldi kanepede uzaniyordum kalkayim dedim kendimi zorladim baya egildim ve midemin oraya öyle bir ağrı girdi ki anlatamam sizce birşey olmuş mudur zamanında komşum birisi öyle ani hareket yapıncakarnı agrimis karnındayken çocuğun kalça kemiğikırılmış Allahım sen evlatlarımızı koru

Yok canım allah in izniyle olmaz birşey bebeklerimizin yeri sağlam onlar öyle bir korunuyorlarki allahın mucizesi bişey olmaz korkma ama sen yinede hareketlerini takip et icin rahatlamazsa git doktora öyle anı ağrılar banada oluyor

Sağol canım koltuk çok yumuşak ben oturunca çöktü resmen haliyle kalkarken zorlandim egildim sonra çok korktum pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…