Henüz Yok cnm ama çatı agrım var geceleri çok zorlanıyorum lavaboya kalkmak işkence resmen çok agrıyor yatakta dönmek dahi zor bu acıylaNasılsıniz kızlar nasıl gidiyor sancı gibi seyler varmı az kaldı inşallah
Saol cnm sanada geçmiş olsun mide çok kötü oluyor diyorlar çok şükür henüz Yok bnde inşanlah olmazda :) rabbim hepimizi kurtarsın inşanlahDizlerim ağrıyor bide mide yanmasi şikayetim var onun dışında iyiyim inşallah sağ salim kurtuluruz allah yardım eder çok geçmiş olsun sana canim
Anladım canım çok teşekkür ederim dün akşam panik oldum da bir an 'ay ben 32.haftadayım raporum ne olacak' diyeCanım doğum izni 33 34 haftalarda oluyor galiba doktorundan rapor yazdırma lazım rapor parası alırsın ben ikinci kızımda çalışıyordum almıştım şuan çalışmıyorum sen doktorunla konuş hayırlı doğumlar inşallah
Sancı değil de karnım da arada kasilma oluyor yalancı dogum sancisi öyle oluyormuş sanırım buNasılsıniz kızlar nasıl gidiyor sancı gibi seyler varmı az kaldı inşallah
Nasıl oldun daha iyimisin simdiVallahi bn bugün ölü gibiyim çok halsizim heryerim agrıyor kolumu kaldırmak bile istemiyorum
İyyim cnm çok saol. Ablam geldi yanıma evi temizledi bugünde kızımın kıyafetlerini yıkadık yarın dolabına düzücez hastane çantamı hazırlıycaz inşanlah. siZ ne yaptınız toparladınız mı eşyaları ?Nasıl oldun daha iyimisin simdi
İyyim cnm çok saol. Ablam geldi yanıma evi temizledi bugünde kızımın kıyafetlerini yıkadık yarın dolabına düzücez hastane çantamı hazırlıycaz inşanlah. siZ ne yaptınız toparladınız mı eşyaları ?
ilk doğumum olduğu için bilmiyorum nasıl şeyler yaşayacağım nelerle karşılaşacağım Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsin intrnette okuyorum Ebeler hakaret mi etmiyormus kötü mü davranmiyormus beni en çok korkutan suni sancı yiyip sezeryana alınmak Rabbim Her şeyin hayırlısını versin inşallahMerhaba arkadaşlar nasıl gidiyor aranızda daha önce doğum yapan varmı kaçıncı haftalarda doğum yaptınız normal doğum ben pek hatırlamıyorum da yazarsanız iyi olur hiç 40 haftayi doldurdumu
Maşallah cnm güle güle kullansın bebegin. Bizimkide herşey hazır çok şükür rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşanlahBen çantamizi hazırladım besigimiz geldi kuruldu kıyafetler yıkandi utulendi babaannemiz pike takımı yaptırmış Kokoş işi :) güzel ama sevdim bebek Arabamız pusetimiz de alındı hazırız yani kısaca bebişim izin gelmesini bekliyoruz hayirlisiyla
Amin teşekkür ederiz inşallah Rabbim sagsaglim kucağımıza almayı hepimize nasip etsin inşallahMaşallah cnm güle güle kullansın bebegin. Bizimkide herşey hazır çok şükür rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşanlah
Yine aşağılarda kalmış bu grup aktif hale getirsek iyi olacak :)Maşallah cnm güle güle kullansın bebegin. Bizimkide herşey hazır çok şükür rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşanlah
Aynen valla kimse yazmıyor kiYine aşağılarda kalmış bu grup aktif hale getirsek iyi olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?