EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Hanimlar hepinize hayırlı dogumlar olsun:) ank.da normal dogum yapacak (insallah)anne adayları hangi doktora gidiyorlar acaba

Dizlerim ağrıyor bide mide yanmasi şikayetim var onun dışında iyiyim inşallah sağ salim kurtuluruz allah yardım eder çok geçmiş olsun sana canim
Saol cnm sanada geçmiş olsun mide çok kötü oluyor diyorlar çok şükür henüz Yok bnde inşanlah olmazda :) rabbim hepimizi kurtarsın inşanlah

Herkese hayırlı günler tatlı anne adayları :)) aranızda öğretmen var mı acaba doğum izniyle ilgili kafama bir şey takıldı.. Bu hafta 32.haftama girdim yani 31+0 bugün. Acaba doğum iznim bu hafta mı başlıyor yoksa haftaya 32.hafta dolunca mı?
Üstelik şuan yaz tatilinde olduğumuz için zaten izinliyiz ekstradan dr raporu almaya gerek var mı?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Canım doğum izni 33 34 haftalarda oluyor galiba doktorundan rapor yazdırma lazım rapor parası alırsın ben ikinci kızımda çalışıyordum almıştım şuan çalışmıyorum sen doktorunla konuş hayırlı doğumlar inşallah

Anladım canım çok teşekkür ederim dün akşam panik oldum da bir an 'ay ben 32.haftadayım raporum ne olacak' diye neyse ki daha erkenmiş o zaman :))

Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor aranızda daha önce doğum yapan varmı kaçıncı haftalarda doğum yaptınız normal doğum ben pek hatırlamıyorum da yazarsanız iyi olur hiç 40 haftayi doldurdumu

Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor aranızda daha önce doğum yapan varmı kaçıncı haftalarda doğum yaptınız normal doğum ben pek hatırlamıyorum da yazarsanız iyi olur hiç 40 haftayi doldurdumu

Ben çantamizi hazırladım besigimiz geldi kuruldu kıyafetler yıkandi utulendi babaannemiz pike takımı yaptırmış Kokoş işi :) güzel ama sevdim bebek Arabamız pusetimiz de alındı hazırız yani kısaca bebişim izin gelmesini bekliyoruz hayirlisiyla

ilk doğumum olduğu için bilmiyorum nasıl şeyler yaşayacağım nelerle karşılaşacağım Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsin intrnette okuyorum Ebeler hakaret mi etmiyormus kötü mü davranmiyormus beni en çok korkutan suni sancı yiyip sezeryana alınmak Rabbim Her şeyin hayırlısını versin inşallah

Maşallah cnm güle güle kullansın bebegin. Bizimkide herşey hazır çok şükür rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşanlah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…