- 25 Ocak 2017
- 77
- 51
- 8
- 40
Nefes zor alıyorum bende de var o sknti maalesef az kaldı biraz daha sabır sağ salim dogsunlardaBnmkide iyi gidiyor sayılır kaburgalarım agrıyor maalesef nefes bile aldırmıyor bana. Şu günler geçse artık doğurmak istiyorum:/
Evt az kaldı allahım kolay getirsin hepimize inşanlahNefes zor alıyorum bende de var o sknti maalesef az kaldı biraz daha sabır sağ salim dogsunlarda
Nst ye baglandiniz mi ya da sancılar başladı mı var mı belirti kontrolleriniz ne zaman bebişlerin gelişimleri kiloları nasılEvt az kaldı allahım kolay getirsin hepimize inşanlah
Valla burda hiçbirşey yapmıyorlar sinir oluyorum ne kilosunu biliyorum nede başka bişey en son 20. Haftada ultrasona girdim o zamanda 350 gramdı sadece iki haftada bir hemşireye gidiyorum enfeksiyon testi yapıyor ve karnıma eliyle bakıyo bi cihazlada kalbini dinliyo başka bişey yapmıyorlar kilosunu öğrenmek istiyorum ama nerdeeeeee çok sinirim bozuk o yönden sizinki kaç kilo belki bnmkide o civarlardadırNst ye baglandiniz mi ya da sancılar başladı mı var mı belirti kontrolleriniz ne zaman bebişlerin gelişimleri kiloları nasıl
2400 gram civarı yurt dışında ultrason sınırlı mı oluyor ki neden sokmuyorlar ilginç yaValla burda hiçbirşey yapmıyorlar sinir oluyorum ne kilosunu biliyorum nede başka bişey en son 20. Haftada ultrasona girdim o zamanda 350 gramdı sadece iki haftada bir hemşireye gidiyorum enfeksiyon testi yapıyor ve karnıma eliyle bakıyo bi cihazlada kalbini dinliyo başka bişey yapmıyorlar kilosunu öğrenmek istiyorum ama nerdeeeeee çok sinirim bozuk o yönden sizinki kaç kilo belki bnmkide o civarlardadır
Evt sadece 3 aylıkken ve 5 aylıkken oluyor çok saçma.bi sorun oluşsa ne olucak kordonu boynuna filan dolansa nolcak bilmiyorum Allah göstermesin. Doğumda bile kontrol amaçlı ultrason yapmıyorlar direk Doğuma alıyorlar ne bi çatı muayenesi bile Yok.tanıdıgım çok kişi var boş boş ıkınıp sancı çekip doguramıyan sonrada sezaryana alıyolar. ablam iki çocuk dogurdu birini türkiyede birini londrada. Türkiyede kontrol ettiler çatısı çok dar sezeryana aldılar direk pek sancı çekmedi. Ama burda biz diyoruz dr a çatısı dar diyoruz inanmıyo zorla muayene ettirdik Sonra dedi evt asla normal Doğum olmaz. Biz söylemesek sancıyı çekecek çekecek Sonra sezaryena alıcaklar bebek içinde zararlı umarım bnmde başima böyle bişey gelmez ve çatım inşanlah normaldir. Hiç sevmiyorum buranın sistemini2400 gram civarı yurt dışında ultrason sınırlı mı oluyor ki neden sokmuyorlar ilginç ya
İnşanlah normal olur cnm sıkma canını kalbini ferah tut. Hayırlısı neyse o olsun.Salı günü randevumuz var iki ayrı doktora gidiyorum devlette doktoruma her an randevu bulamıyorum özelde ki doktorum 10 gün sonra gel çatı muayne si yapıp doğum şekline karar vereceğiz dedi normal doğum yapamayabilirsin bir ihtimal dedi bakalım salı günü devlette ki doktorum ne diyecek
Normal doğumda suni sancı yi baya kötü anlattılar çevremdekiler inşallah kendi sancım la normal doğum yapabilirimİnşanlah normal olur cnm sıkma canını kalbini ferah tut. Hayırlısı neyse o olsun.
Sadece Türklere değil di mi kendi vatandaşlarına da aynı mı davranıyorlar inşallah sende gönlüne göre yaparsın doğumunuEvt sadece 3 aylıkken ve 5 aylıkken oluyor çok saçma.bi sorun oluşsa ne olucak kordonu boynuna filan dolansa nolcak bilmiyorum Allah göstermesin. Doğumda bile kontrol amaçlı ultrason yapmıyorlar direk Doğuma alıyorlar ne bi çatı muayenesi bile Yok.tanıdıgım çok kişi var boş boş ıkınıp sancı çekip doguramıyan sonrada sezaryana alıyolar. ablam iki çocuk dogurdu birini türkiyede birini londrada. Türkiyede kontrol ettiler çatısı çok dar sezeryana aldılar direk pek sancı çekmedi. Ama burda biz diyoruz dr a çatısı dar diyoruz inanmıyo zorla muayene ettirdik Sonra dedi evt asla normal Doğum olmaz. Biz söylemesek sancıyı çekecek çekecek Sonra sezaryena alıcaklar bebek içinde zararlı umarım bnmde başima böyle bişey gelmez ve çatım inşanlah normaldir. Hiç sevmiyorum buranın sistemini
Herkese cnm sistemleri bu maalesefSadece Türklere değil di mi kendi vatandaşlarına da aynı mı davranıyorlar inşallah sende gönlüne göre yaparsın doğumunu
Anlıyorum yarın kontrolum uz var bakalım ne diyecek vakit yaklaştıkça heyecan arttı birde Nst ye baglandiniz mi hiç beni bu haftaya kadar hiç baglamadilarHerkese cnm sistemleri bu maalesef
Amin inşanlah cnm
Bnde hiç baglanmadım cnmAnlıyorum yarın kontrolum uz var bakalım ne diyecek vakit yaklaştıkça heyecan arttı birde Nst ye baglandiniz mi hiç beni bu haftaya kadar hiç baglamadilar
Şimdilik herşey normal cnm başi aşagıda bebegin normal Doğum görünüyor hayırlısı bakalım seninki nasıl gidiyor ?Nasıl gidiyor arkadaşlar nasilsiniz doktor randevulariniz nasıl aranızda sezeryan olacak varmi
Amin hepimizi inşanlahİyi gidiyor canım ya bekliyoruz işte heyacanla allahım sağ salim kavuşturmak nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?