EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Nasıl gidiyor arkadaşlar nasilsiniz doktor randevulariniz nasıl aranızda sezeryan olacak varmi
Beni doğumhane de Nst ye bağladılar o sırada doğum da vardı psikolojim alt üst oldu Nst kağıdını ebe doktora gösterdi bana hiç bir şey de denmedi sancin var vs diye sadece 2 hafta sonra tekrar görüşelim dedi o da 10 günlük bayram tatiline denk geliyor kaldım iki ara bir dere

Canım hiç üzülme kötü birşey olsaydı söylerler Di kaçıncı dogumun bilmiyorum ama sancıyı evde çek öyle git ha kanaman falan olursa vakit kaybetmede ama eğer sancıların 5 10 dakikaya indiği zaman git doğum başlamıştır demek hiç korkma bir sorunun olmadıktan sonra hastaneye gitme durmadan psikolojin bozulurbu benim 4 üncü olacak hep evde çektim en iyisi o sadece ilk dogumum hastanede çektim çok kötü oluyor psikoloji kalmiyor

ilk doğumum herkes evde çek diyor bende öyle düşünüyorum ama devlet hastanesinde insan muamelesi yapmıyorlar ozellikle ebeler

İyi gidiyor cnm. Hayırlısı olur inşanlah hakkında inşanlah normal Doğuma uygunsundur. Senin hamilelik nasıl geçiyor ?
Bebeğimi kucağıma alacağım gün yaklaştıkça çektiğim ağrılar sevimli geliyor çok şükür az kaldı Allahın izni ile sağ salim alabilsek kucağımıza

Bebeğimi kucağıma alacağım gün yaklaştıkça çektiğim ağrılar sevimli geliyor çok şükür az kaldı Allahın izni ile sağ salim alabilsek kucağımıza
Amin cnm bnde çok heycanlıyım ve korkuda başlamadı degil nasıl doğurucam ben diye :/
Onun eşyalarını gördükçe daha çok heycan basıyı hala bi bebeğimin olacağına inanamıyorum rüya gibi geliyo :)

Ben çatı muaynesi de sınıfta kaldım maalesef doktorum sezeryan için gün verecek cumartesi günü muhtemelen 5-6-7 eylül den birisi dedi

Nasılsıniz kızlar sanciniz varmı az kaldı allahım hepimizi sağ salim kurtarsın insallah
Amin cnm bnm bugün mide yanmam oldu acı biber yedim ondan mı dedim ama iki saat Sonra geçti. Son üç hafta bakalım inşanlah çok yanmaz. Sanki bnm karnım aşagıyada indi hayırlısı bakalım.

Mide yanması arttı yine doğum yaklaştıkça olurmus umarım bu hafta sonu doğar 40 haftayi tamamlamaz kilo konusuna gelince çok zayıf biri değilim ama hiç kilo almadım çok az ben hamileliklerimde pek almiyorumbenim anlamadığım dogumda 6 7 kilo gidiyor zaten ben okadar da almadım ohamile kalmadan önceki kilodan daha mı zayıf olacam önceki kiloyu götürürmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…