- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
Önceki kilonun altına düşebilirsin cnm öyle olan çok varMide yanması arttı yine doğum yaklaştıkça olurmus umarım bu hafta sonu doğar 40 haftayi tamamlamaz kilo konusuna gelince çok zayıf biri değilim ama hiç kilo almadım çok az ben hamileliklerimde pek almiyorumbenim anlamadığım dogumda 6 7 kilo gidiyor zaten ben okadar da almadım ohamile kalmadan önceki kilodan daha mı zayıf olacam önceki kiloyu götürürmuki
Valla sen bizden öndesin hafta olarak ilk seninki dogar bnce bizimkiler erken davranmazsa :)Dogum yapan varmı arkadaşlar bizde bekliyoruz bir an önce doğsun diye ama yok gelmiyor
Allahım hepimize kolay Doğum nasip etsin inşanlah ben çok heycanlıyım günler geçmiyorEvet öyle görünüyor hayırlısıyla doğsaydi bekliyoruz dort gozle
Doğum olmadı ama kontroller sklasti Allah nasip ederse bayramdan sonra inşallah hayırla sağlıkla gelirlerEvet öyle görünüyor hayırlısıyla doğsaydi bekliyoruz dort gozle
Amin.Senin sezeryan günün bellimi cnm ?Doğum olmadı ama kontroller sklasti Allah nasip ederse bayramdan sonra inşallah hayırla sağlıkla gelirler
5 eylül son kontrol 6 si ya da 7 si alırız dedi doktorumAmin.Senin sezeryan günün bellimi cnm ?
Senin normal ya da sezeryan belli miAllahım hepimize kolay Doğum nasip etsin inşanlah ben çok heycanlıyım günler geçmiyor
Burda zaten Doğuma kadar normal diyorlar hep normal dogum da sıkıntı çıkarsa sezeryana alıyorlar şimdilik normal galiba bi sorun çıkmazsa normal olur inşanlah:)Senin normal ya da sezeryan belli mi
Hoşgeldin cnm :)Meraba ben de katılayım aranıza 37.haftadayım:) normal doğum istiyorum hayırlısıyla
İnşanlah normal olur cnm stres yapma lütfen rabbim hayırlı olanını nasip etsin inşanlah. Mutlu olmaya bak ki bebeğinde mutlu olsun strese girmesin:)Bende daha bekliyorum doğmadı dua edin arkadaşlar bugün yarın doğsun normal oldu dogumlarim inşallah bundada sorun olmaz normal olur
Bnde henüz hiç bir belirti Yok Doğum adına. Aynen o kadar 9 ay nasıl geçti anlamadım şimdi bu son üç hafta geçmiyor bir gün bile zor geçiyorSizlerin durumu nasıl kasılma yaşayan var mı normal doğum mu düşünüyorsunuz ? Son haftalar geçmiyormuş gerçekten
Hayırla sağlıkla alırsın inşallah kucağına Allah gönlüne göre versinDaha doğmadı bekliyoruz allahım sağ salim doğmayı nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?