- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Hoşgeldiniz bu topikte sezeryan tek benim sanırım zorunlu o da nasip hayırla gelsin inşallah bebeklerimizMeraba ben de katılayım aranıza 37.haftadayım:) normal doğum istiyorum hayırlısıyla
Hayırla gelir inşallah bebeklerimiz Allah gönlüne göre versinBurda zaten Doğuma kadar normal diyorlar hep normal dogum da sıkıntı çıkarsa sezeryana alıyorlar şimdilik normal galiba bi sorun çıkmazsa normal olur inşanlah:)
Amin inşanlah cnmHayırla gelir inşallah bebeklerimiz Allah gönlüne göre versin
Geçen gün bende de oldu sağ kasığıma çok kötü ağrı girdi gece belden. İnsan bi an acaba diyor? Bilemiyor. Sizin haftanız benden önde sanırım diymi? Artık doğum yaklaşıyo diyo bence bu ağrılarArkadaslar dün gece belimde ve kasiklarimda ağrı oldu doguruyormuyum acaba dedim kendi kendime daha onceden de oldu bu ağrılar saat tuttum düzenli değildi ama korktum
Gözün aydın cnm hayırlı olsun bebegin. Kısmet rabbim bunu hayırlı görmüş demek ki üzülme allahım saglık versin sana ve bebeğine :)Arkadaşlar dün sancim başladı akşam üstü 10 gibi geldim hastaneye akşam çok çektim sancı ama bende tansiyon çıktığı için acil sezeryanA aldılar hiç istemedim ama oldu bebeğim iyi ama benim canım çok yandı normal dogum allahın bir lütfü bence mecbur olmadıkça sezeryan olmayın ben diğerlerini hep normal yapmıştım ama bu sefer olmadı inşallah sizlerde sağ salim kurtulursunuz ama canım çok yaniyor
Sanirim öndeyim hafta olarak bıçak saplanir gibi ağrı olmaya başladı şimdi de 5 eylülde kontrolum uz var bakalım ne der doktorumuz sezeryan dedi zaten ama gün verecek herhaldeGeçen gün bende de oldu sağ kasığıma çok kötü ağrı girdi gece belden. İnsan bi an acaba diyor? Bilemiyor. Sizin haftanız benden önde sanırım diymi? Artık doğum yaklaşıyo diyo bence bu ağrılar
Gözünüz aydın Allah analı babalı buyutsun hayırlısını dilemek lazımArkadaşlar dün sancim başladı akşam üstü 10 gibi geldim hastaneye akşam çok çektim sancı ama bende tansiyon çıktığı için acil sezeryanA aldılar hiç istemedim ama oldu bebeğim iyi ama benim canım çok yandı normal dogum allahın bir lütfü bence mecbur olmadıkça sezeryan olmayın ben diğerlerini hep normal yapmıştım ama bu sefer olmadı inşallah sizlerde sağ salim kurtulursunuz ama canım çok yaniyor
Neden sezeryan dedi? Hayırlısı olsun hakkımızda ben de normal doğum çok istiyorum ama bebeğimiz riske giricek bişey olursa da napalım sezeryan ı kabul edicez mecbur sağlıkla kucağımıza alalım benim de bugün 37 bittiSanirim öndeyim hafta olarak bıçak saplanir gibi ağrı olmaya başladı şimdi de 5 eylülde kontrolum uz var bakalım ne der doktorumuz sezeryan dedi zaten ama gün verecek herhalde
Normal doğumda kendinizi nasıl hissetmiştiniz inşalah sezeryan a alalım demez doktor son dkCanım her zaman normal dogum çok çok iyi evet ağrısı var ama sonrasında rahat ediyorsun benim diğerleri normaldi bu sezeryan oldu mecbur kalmadıkça sezeryan olmayın sakın sezeryan daha dayanılmaz oluyor güçsüz kalmazsın normal dogumda hemen yiyebiliyorsun sezeryan da 8 9 saat şu bile vermediler oldum susuzluktan ben mecbur kaldım sezeryanA yoksa hep normal dogum istedim
Aramızda 1 gün var ama bnde sancı filan hiç Yok az bişey olmuştu bel ve sırt agrım çok fazla. 37+5 iz bugün.38 bitiyor çok heycanlıyım 39 a gircezSanirim öndeyim hafta olarak bıçak saplanir gibi ağrı olmaya başladı şimdi de 5 eylülde kontrolum uz var bakalım ne der doktorumuz sezeryan dedi zaten ama gün verecek herhalde
Normal dogum allahın bir lütfü bence tamam sancı çekiyorsun doğum anı var ama sonrası bu kadar acı vermiyor ki ben hiç nazlı biri değilim son günüme kadar temizlikte işle ilgili uğraştım normal dogumlarim dada en fazla 3 4 gün yattım yatmadımak bile okadar ben sezeryani zorsuduysam artık çık can yanıyor oturup kalkamiyorsunNormal doğumda kendinizi nasıl hissetmiştiniz inşalah sezeryan a alalım demez doktor son dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?