Ben de 6+6 oldum kese ve kalp atışını duydun mu geç döllenme olmuş bende daha duyamadimMerhabalar bende 7+0 ım 10 eylül gibi gözüküyor doğum
Merhaba son adet tarihimiz aynı. ilgimi çekti. tekrar kontrole gittiniz mi? son durum nedir?Benim 13 aralık.. 1 hafta var aramızda.. 26 aralıkta asilama yapildi..
Ben de 6+6 oldum kese ve kalp atışını duydun mu geç döllenme olmuş bende daha duyamadim
Vajinal ultrasondan sonra kanama veya leke geldim ı bende inşallah perşembe günü duyarım bide sizde adet sancıları arada giriyor mu okuduğuma göre iyi biseymis rahim kendini hazırlıyormus bebek kendine yer yapiyormusBen gördüm kese ve kalp atışını ama vajinal ultrason ile görüldü
Canım bulantınin beta değeriyle alakalı olduğunu biliyorum benim de 6+1 de başladı önce kuru bulantıydi sonra istifra oldu o da bir kere oldu gün içinde bulantı giriyor her olduğunda çok şükür diyorum :) eşimde o kadar seviniyor ki hep bu anı hayal ettim diye :) bence korkma doğal seylerMerhaba arkadaşlar size bir sorum olacak en bugün 6+2 haftalik oldum sabah az bir bulantı oluyor ama aşırı aman aman kusma ve mide bulantısı olmuyor bir sorun yoktur değil mi
daha yeni ondandr canm genelde 7.haftada basliyo diyolar benim 5.haftada başladi tabi ama herkesinki farkli oluyomş korkmana gerek yokMerhaba arkadaşlar size bir sorum olacak en bugün 6+2 haftalik oldum sabah az bir bulantı oluyor ama aşırı aman aman kusma ve mide bulantısı olmuyor bir sorun yoktur değil mi
Genelde ilk gebelikte belirtiler daha fazla oluyormuş vücut ilk defa karşılaşıyor ya belki ondandır :)internette araştırdım da kimi hamileler de olmuyormus mide bulantısı normal diyorlar ama ilk bebek olunca tedirgin oldum muaynemizde perşembe günü dua edin bana sorun çıkmaz inşallah
Vajinal ultrasondan sonra kanama veya leke geldim ı bende inşallah perşembe günü duyarım bide sizde adet sancıları arada giriyor mu okuduğuma göre iyi biseymis rahim kendini hazırlıyormus bebek kendine yer yapiyormus
Ayyy çok sevindim inşallah bende yarın duyarım :)Kızlar kontrolden geldim çok şükür iyiyiz kese ve kalp atışını gördük 5+3 teyiz ama kalp atışı daha çok küçük olduğu için azdı haftaya tam Dinlicez inşallah rubella ve kızamıkçık testleri ile idrar testi istedi tam kan bi de rubella ve kızamıkçık sonuçları Çarşamba inşallah hayırla çıkar onlarda sizler ne alemdesiniz rabbim hayırlı haberler nasip etsin inşallah hepimize
Bende eğer duayamazsam alttan baktırmayı düşünüyorum. O kadar korkuyorum ki endişeliyim yarın olsa bi hemen keskeYok hergangi bi leke vs olmadı evet hala kasık ağrışarım var bulantım yok ama
İnşallah Can'ım Benim dualarımız bir Rabbim hayırla tamamına erdirir inşallahAyyy çok sevindim inşallah bende yarın duyarım :)
Canım 2000 üzerinde kese görünüyor sen de benim gibi tüp bebek den önce hamile kalmışsın :)Selam kızlar,ben de inşallah eylul annesi olacam,cok istiyordum bebegimin olmasini,bu ay tup bebek icin gidecektim ama Rabbim gerek gormedi şükür,18 ocak adet gunumdu tahlilde 1259cikti,bebisim ne kadar bilmiyorum,cuma gunu tekrar gidecem doktora,cok heyecanliyim cooook
Canım 2000 üzerinde kese görünüyor sen de benim gibi tüp bebek den önce hamile kalmışsın :)
O zaman bu hafta gorurum insallah,hergun mu 2kat artiyor deger,18ocakta 1200lerdeydi
2 günde bir canım yani sen gittiğinde hem keseyim hem kalp atışını duasını inşallah son adet tarihin ne zamanO zaman bu hafta gorurum insallah,hergun mu 2kat artiyor deger,18ocakta 1200lerdeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?