- 19 Ağustos 2016
- 73
- 47
- 88
- 49
20aralikti son adet gunum2 günde bir canım yani sen gittiğinde hem keseyim hem kalp atışını duasını inşallah son adet tarihin ne zaman
Gitmedim gitmeye korkuyorum çünkü beta hcg değerlerim sıkıntılı.. siz gittiniz mi ??Merhaba son adet tarihimiz aynı. ilgimi çekti. tekrar kontrole gittiniz mi? son durum nedir?
Bende gecen hafta gitmistim kese gorunmemisti carsamba tekrar randevum var.Allahin takdiri.hayirlisi olsun ikimiz icindeGitmedim gitmeye korkuyorum çünkü beta hcg değerlerim sıkıntılı.. siz gittiniz mi ??
Canım benim de genelde 34 35 günde bir oluyor doktor geç döllenme olmuş dedi 6+2 de gördüm keseyiKizlar benimde SAT 13 aralik ama adet dongum 35 gunde bir. Ins bende de gec dollenmedir cunku hicbir sey goremedi doktor. Yurt disinda oldugum icin kan testi de yapmadilar;(
Midem de bulanmiyor henuz. Sanki belirtiler olayinca acaba bir sorun mu var diyorum
Tatlı dan tiksiniyorum.Kizlar birde sakin benim yaptigim hataya dusmeyin. Kutlamak icin bir dilim pasta aldim ama kremada cig yumurta var ve biliyorsubuz onerilmiyor. Kremasiz ve pismis tatlilar yiyebiliriz
Yarına randevu aldım canim teşekkür ederim ilgin için. Senin de her şey yolundadır umarımHeyecanlı kız arkadaşım neden ihmal ediyorsun ihal etme bence inşallah sorun yoktur
Amin canim hayırlısı.. ben de yarın gidiyorum bakalım.. İnşallah güzel haberler yazariz buraya hepimiz..Bende gecen hafta gitmistim kese gorunmemisti carsamba tekrar randevum var.Allahin takdiri.hayirlisi olsun ikimiz icinde
Guzel haberlerini bekliyoruz. Belki kalp atisini da duyarsinAmin canim hayırlısı.. ben de yarın gidiyorum bakalım.. İnşallah güzel haberler yazariz buraya hepimiz..
Guzel haber vereceğini hissediyorum:))Amin canim hayırlısı.. ben de yarın gidiyorum bakalım.. İnşallah güzel haberler yazariz buraya hepimiz..
Canım geç döllenme olduğun da kimi kadının adet tarihini yakalıyor bebeğin gelişimi ama bildiğim kadarıyla 8. Hafta bittikten sonra net bişey söylüyor doktor. Benim son adet tarihim 6 aralıktı 19 aralıkta 6+2 oldum ilk ozaman bata ya baktırdım 3889 çıktı doktor adet tarihine göre düşük geç döllenme olmuş dediErvanazim ne guzel kilo almazsin fazla)birde gec dollenme nasil hesaplaniyor. Yani sat 6 hafta onceyse, 6 haftalik degil, ama kac olduguni doktor mu soyluyor?
İnşallah o günleri görürüz :)Sagol cevabin icin. Hayirlisiyla bir kalp atisini duysak ve ilk trimesteri bitirsek sanki daha rahat olcak
Cevapla kısmından canım çoklu yanıtlanin yanindaArkadaslar alintiyi nerden yapıyorsunuz çoklu alıntı kısmından mi ben deNedim yapamadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?