EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Heyecanlı kız arkadaşım neden ihmal ediyorsun ihal etme bence inşallah sorun yoktur

Kizlar benimde SAT 13 aralik ama adet dongum 35 gunde bir. Ins bende de gec dollenmedir cunku hicbir sey goremedi doktor. Yurt disinda oldugum icin kan testi de yapmadilar;(
Midem de bulanmiyor henuz. Sanki belirtiler olayinca acaba bir sorun mu var diyorum

Bu arada karindan ultrasonla gorunur mu yoksa erken mi? Bana asagidan bakip goremediler cok korkuyorum. Pers kontrolum ve pers kadar sirf bunu dusuncem

Kizlar birde sakin benim yaptigim hataya dusmeyin. Kutlamak icin bir dilim pasta aldim ama kremada cig yumurta var ve biliyorsubuz onerilmiyor. Kremasiz ve pismis tatlilar yiyebiliriz

Canım benim de genelde 34 35 günde bir oluyor doktor geç döllenme olmuş dedi 6+2 de gördüm keseyi

Ervanazim ne guzel kilo almazsin fazla)birde gec dollenme nasil hesaplaniyor. Yani sat 6 hafta onceyse, 6 haftalik degil, ama kac olduguni doktor mu soyluyor?

Ervanazim ne guzel kilo almazsin fazla)birde gec dollenme nasil hesaplaniyor. Yani sat 6 hafta onceyse, 6 haftalik degil, ama kac olduguni doktor mu soyluyor?
Canım geç döllenme olduğun da kimi kadının adet tarihini yakalıyor bebeğin gelişimi ama bildiğim kadarıyla 8. Hafta bittikten sonra net bişey söylüyor doktor. Benim son adet tarihim 6 aralıktı 19 aralıkta 6+2 oldum ilk ozaman bata ya baktırdım 3889 çıktı doktor adet tarihine göre düşük geç döllenme olmuş dedi

Sagol cevabin icin. Hayirlisiyla bir kalp atisini duysak ve ilk trimesteri bitirsek sanki daha rahat olcak

Heyecanlı kız 1 hafta oldu doktora gitmeyeli 16 ocakta keseyi görmedi ama her şey yolunda dedi neye göre dedi bilmiyorum özeldi şimdi perşembe devlete randevu var bakalım ne diyecek bende de çok fazla bulantı yok kusma hiç yok umarım yolundaki her şey bende de

Arkadaslar alintiyi nerden yapıyorsunuz çoklu alıntı kısmından mi ben deNedim yapamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…