Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Nolur güzel şeyler söyleyin bana elim ayağım titredi şuan yeni yaptım
Hayırlı olsun canım var görünüyor. Kavıncı gün embrıyosuydu. Benım bugun transfer gününü sayarsak 5.gün
Daha erken yapsam galıba.
3.gün 2 embrıyo transfer edılmıstu

Hayırlı olsun canım var görünüyor. Kavıncı gün embrıyosuydu. Benım bugun transfer gününü sayarsak 5.gün
Daha erken yapsam galıba.
3.gün 2 embrıyo transfer edılmıstu

Bence erken ben 4.gün yapmaya başladım dünde çıkmayınca çok üzüldüüüm ümidimi kaybettim genelde 6.gün öğreniyolar diye bugün 7.günüm 5.gün embriyo suydu

Haklısın canım ama 8.günde yap benim de 5.gün embriyosu daha transfer günüyle birlikte 5.gündeyim hemen pozitif haberi almak istiyor insan

Belki size saçma gelicek ama sizinle ilk yazıştığım gün içime bişey doğdu sanki sizin pozitif olucakmış gibi inşallah olur isteyen herkeze banada rabbiim yaşatsın bu mutluluğu

Belki size saçma gelicek ama sizinle ilk yazıştığım gün içime bişey doğdu sanki sizin pozitif olucakmış gibi inşallah olur isteyen herkeze banada rabbiim yaşatsın bu mutluluğu ❤❤❤
Ay ne güzel söyledin inşallah pozitif olur hepimizinde devam eder kucağımiza aliriz benim ilki kimyasal olduğu için tedirginim

Bence erken ben 4.gün yapmaya başladım dünde çıkmayınca çok üzüldüüüm ümidimi kaybettim genelde 6.gün öğreniyolar diye bugün 7.günüm 5.gün embriyo suydu
Hayırlısı ınsallah kalbın gönlün rahat olsun. Ben tutan bebegımde 5.gün embrıyosuydu 6.günde sılık cızgı görmüştüm.
Rahat bır sonuc zamanı bekle canım

Bana kalsa ben yaptırırım ama yapmıyo doktorum şu an gerek yok her şey normal diyo keşke yapsa daha garanti olsa ama işte

Lekelenme oldu sabah yine kasıklarımda ağrı moralim çok bozuldu nöbetçi eczaneden test aldım sonuç bu

Eklentiler

• IMG_20200921_084214.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 63
Kaybedebilirim kızlar çok üzgünüm...gerçekten ... hemen hastaneye gittim kan verdim.. ama devamı nolur hiç bilemiyorum ...

Canm benim doktorumda ilk denemem tutmayinca cok sasirmisti herseyim normaldi 2. Denemden once histereskopi yapip rahime cizik atti sonraki ay transfer oldum ve pozitifti tutmustu ama nasip bos gebelik oldu
Sorun görmediklerinde kesin tutacak gözüyle bakıyorlar ama bilinmeyen bulunamayan bir sorun var ki tutmuyo o yüzden garanti olsun diye ilkinde yapsalar keşke.. benim de sorun yok diyo olacak diyo ama bakalım görcez.. Allah nasip etsin tüm isteyenlere inşallah aratmadan versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…