- 4 Mart 2020
- 427
- 522
- 103
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.261
Hayır cuma günüydü test günüm bikaç gün daha beklemek istedim yüksel çıksın diyeInşallah canım kan tahlili yaptın mi
Lekelenme oldu sabah yine kasıklarımda ağrı moralim çok bozuldu nöbetçi eczaneden test aldım sonuç bu
3.gün olduğu için belki erken olabilir , acele etme azdaha bekle derimArkadaşlar benim 3.gün embryosu 12 eylül transfer günü test günü 24 eylül yapsam birşey çıkar mı? Ilk deneme ilk deneme hep olumsuz oluyor yazılmış
Çok sevindiiim Rabbim yüzünüze gülmüş hayırlı uğurlu olsuun inşallahKızlar 11. Gün olarak 494 çıkmış.. 11yıl oldu bu sonucu görmek için ne çok bekledim..
Sonuç ne oldu canım , inşaallah kötüsüyle karşılaşmayızKaybedebilirim kızlar çok üzgünüm...gerçekten ... hemen hastaneye gittim kan verdim.. ama devamı nolur hiç bilemiyorum ...
MaşaAllah MaşaAllah değer çok güzel hayırlı uğurlu olsun İnşaAllahKızlar 11. Gün olarak 494 çıkmış.. 11yıl oldu bu sonucu görmek için ne çok bekledim..
Maşallah canım gözün aydınKızlar 11. Gün olarak 494 çıkmış.. 11yıl oldu bu sonucu görmek için ne çok bekledim..
İnşaallah canım inşaallahİnşallah inşallah çok teşekkür ediyoruum inşallah kandada yükselir sevincim içimde kalmaz ❤
Bekle canım en iyisini yaptın erken verince emin olamıyor insan cuma günü çok güzel sonuçlar alacaksinHayır cuma günüydü test günüm bikaç gün daha beklemek istedim yüksel çıksın diyebelki saçma ama bilmiyorum hemen cesaret edip veremedim
Ohhh maşallah hadi dua edelim rabbim tamamına erdirsin inşaallahKızlar 11. Gün olarak 494 çıkmış.. 11yıl oldu bu sonucu görmek için ne çok bekledim..
Hayırlı olsunKızlar 11. Gün olarak 494 çıkmış.. 11yıl oldu bu sonucu görmek için ne çok bekledim..
İki embriyoydu demi canım seninkideHepinize verdiğiniz destek için teşekkür ederim Allah razı olsun...
Benim de 5 günüm bugün ilk dört gün kasik ağrım ve batma vardı bugün hiçbirşey yok korkmaya başladım böyle olan varmı acabaBence ağır iş yapma , hatta yat WC dışında çok kalkmamaya çalış , blast transferse ilk 4 gün içerisinde tutunma oluyor , ilk 4 gün çok önemli dikkat et yorma kendini , inşaallah o kasık ağrıları tutunmaya işaret olsun , bende öyle oldu ben pozitifi gördüm inşaallah sende de öyle olur , hayırlı uğurlu olsun ,
İnşallahhCuma günü test günüm cuma günü kan vericem nasipse inşallah tutunur bebeğim sağ salim kucağımıza alırız hepimiz
Ewt canım aynnİki embriyoydu demi canım seninkide
Benim de 5 günüm bugün ilk dört gün kasik ağrım ve batma vardı bugün hiçbirşey yok korkmaya başladım böyle olan varmı acaba
Ayy hadi inşaallah rabbim hayirlisiyla ikisini de nasip etsinEwt canım aynn
ŞahaneeeKızlar 11. Gün olarak 494 çıkmış.. 11yıl oldu bu sonucu görmek için ne çok bekledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?