Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar 5.gün embriosu 6.günüm benimle süreci aynı olan varmi

Hayır cuma günüydü test günüm bikaç gün daha beklemek istedim yüksel çıksın diye belki saçma ama bilmiyorum hemen cesaret edip veremedim
Bekle canım en iyisini yaptın erken verince emin olamıyor insan cuma günü çok güzel sonuçlar alacaksin

Benim de 5 günüm bugün ilk dört gün kasik ağrım ve batma vardı bugün hiçbirşey yok korkmaya başladım böyle olan varmı acaba

Benim de 5 günüm bugün ilk dört gün kasik ağrım ve batma vardı bugün hiçbirşey yok korkmaya başladım böyle olan varmı acaba
Ben canım , benimde öyle oldu transferden iki gün sonra 2 gün batma oldu sonra hicbirsey yok , 2 gün sonra tekrar bukez biraz daha şiddetli batma oldu , hala da öyle devam ediyor bazen unutuyorum yok gibi bazen de derinden hissettiriyor kendini , inşaallah bukez yavrularımız bizimle , içini ferah tut , elini karnına koy ve çok dua et

Ayy hadi inşaallah rabbim hayirlisiyla ikisini de nasip etsin ayy valla çok mutlu oluyorum pozitif haberleri duyunca , bende 7 senedir uğraşıyorum sizin 11 sene olmuş yani ne denirki bunu yaşayan bilir işte , tekrar hayırlı olsun canım , rabbim mutluluğumuzu daim etsin ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…