Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Hiçkimseye bişiy söylemeyip ilk buraya yazmakta yeni farkettiğim bir durum yanımda kızım biliyor ..eşim işe gitti hiçbişeyden haberi yok... kasık ağrım olmasaydı o kadar endişelenmezdim...

Lekelenme oldu sabah yine kasıklarımda ağrı moralim çok bozuldu nöbetçi eczaneden test aldım sonuç bu
kuzum test sonucunq göre hamilesin. İnşaAllah kan sonucunda iyi çıkar. lekelenmede önemsizdir umarım. bence öyle. duruma göre doktor iğne ilaç birşey verir sen rahat olmaya çalış. İnşaAllah güzel hayırlı haberler verirsin bize

İnşallah rabbim yardımcımız olur.Teşekkür ederim..

Merhabalar, cuma günü transfer oldum. Çok yoğun kasık ağrım ve sancım var regl olacak gibi. Adetime 1 hafta var daha hastalanıyor olabilir miyim
Bence ağır iş yapma , hatta yat WC dışında çok kalkmamaya çalış , blast transferse ilk 4 gün içerisinde tutunma oluyor , ilk 4 gün çok önemli dikkat et yorma kendini , inşaallah o kasık ağrıları tutunmaya işaret olsun , bende öyle oldu ben pozitifi gördüm inşaallah sende de öyle olur , hayırlı uğurlu olsun ,

İnşallahh çok tşk ederim

Benim de ilki taze transferi tutmadı bu dondurulmuş yapıldı ama benim başka kalmadı maalesef ben bekliycen test gününü ztn yaptırmaya korkuyorum o gün bile nasıl gidicem bilmiyorum
Allah yardımcın olsun canım , seni çok iyi anlıyorum , inşaallah bebeğin seninledir hakkında herşeyin en hayırlısı olsun arkadaşım , dualarım seninle , birbirimize çok dua edelim ki rabbim mucizesini nasip etsin

Lekelenme oldu sabah yine kasıklarımda ağrı moralim çok bozuldu nöbetçi eczaneden test aldım sonuç bu
Moralini niye bozuyorsun canım , test pozitif gösteriyor , belki sana sımsıkı tutunmaya çalışıyorlar annesi senin onlara destek olman getekirken sen moralini bozup stres yapıyorsun , güzel düşünelim güzel olsun , hayırlısı ile bebişin seninle annesi

Hayırlısı ınsallah kalbın gönlün rahat olsun. Ben tutan bebegımde 5.gün embrıyosuydu 6.günde sılık cızgı görmüştüm.
Rahat bır sonuc zamanı bekle canım
Cuma günü test günüm cuma günü kan vericem nasipse inşallah tutunur bebeğim sağ salim kucağımıza alırız hepimiz

Yaptın mı test yazışmalarda seni arıyordum ama Bn bılyordum senın pozitıf olcgını içime oyle dogmustu hayrlı olsun kan test sonucunda yaz mutlaka
Evet yaptım bu sabah 2 test birine güvenemedim çizgi çıktıı cuma günü test günüm cumaya kadar beklemek istiyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…