- 30 Nisan 2019
- 248
- 185
- 53
- 33
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.241
Yaptın mı test yazışmalarda seni arıyordum ama Bn bılyordum senın pozitıf olcgını içime oyle dogmustu hayrlı olsun kan test sonucunda yaz mutlakaNolur güzel şeyler söyleyin bana elim ayağım titredi şuan yeni yaptım
kuzum test sonucunq göre hamilesin. İnşaAllah kan sonucunda iyi çıkar. lekelenmede önemsizdir umarım. bence öyle. duruma göre doktor iğne ilaç birşey verir sen rahat olmaya çalış. İnşaAllah güzel hayırlı haberler verirsin bize
Lekelenme oldu sabah yine kasıklarımda ağrı moralim çok bozuldu nöbetçi eczaneden test aldım sonuç bu
yaptır canım iğneni Allah-u tealanın izni ile herşey yolunda giderAradım progesteron iğnesi tavsiye etti..hemen onu yaptırmam gerekiyor...
İnşallah rabbim yardımcımız olur.Teşekkür ederim..kuzum test sonucunq göre hamilesin. İnşaAllah kan sonucunda iyi çıkar. lekelenmede önemsizdir umarım. bence öyle. duruma göre doktor iğne ilaç birşey verir sen rahat olmaya çalış. İnşaAllah güzel hayırlı haberler verirsin bize
Amin kuzum . rica ederim. bu yolda hepimiz aynı duyguları yaşadık yaşıyoruz yaşayacağız. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.İnşallah rabbim yardımcımız olur.Teşekkür ederim..
Bence ağır iş yapma , hatta yat WC dışında çok kalkmamaya çalış , blast transferse ilk 4 gün içerisinde tutunma oluyor , ilk 4 gün çok önemli dikkat et yorma kendini , inşaallah o kasık ağrıları tutunmaya işaret olsun , bende öyle oldu ben pozitifi gördüm inşaallah sende de öyle olur , hayırlı uğurlu olsun ,Merhabalar, cuma günü transfer oldum. Çok yoğun kasık ağrım ve sancım var regl olacak gibi. Adetime 1 hafta var daha hastalanıyor olabilir miyim
Ben 3 sekılde alıyorım onu. Fitil olarak hap olarak iğne olarak.Aradım progesteron iğnesi tavsiye etti..hemen onu yaptırmam gerekiyor...
İnşallahh çok tşk ederimBence ağır iş yapma , hatta yat WC dışında çok kalkmamaya çalış , blast transferse ilk 4 gün içerisinde tutunma oluyor , ilk 4 gün çok önemli dikkat et yorma kendini , inşaallah o kasık ağrıları tutunmaya işaret olsun , bende öyle oldu ben pozitifi gördüm inşaallah sende de öyle olur , hayırlı uğurlu olsun ,
Allah yardımcın olsun canım , seni çok iyi anlıyorum , inşaallahBenim de ilki taze transferi tutmadı bu dondurulmuş yapıldı ama benim başka kalmadı maalesef ben bekliycen test gününü ztn yaptırmaya korkuyorum o gün bile nasıl gidicem bilmiyorum
Moralini niye bozuyorsun canım , test pozitif gösteriyor , belki sana sımsıkı tutunmaya çalışıyorlar annesi senin onlara destek olman getekirken sen moralini bozup stres yapıyorsun , güzel düşünelim güzel olsun , hayırlısı ile bebişin seninle annesi
Lekelenme oldu sabah yine kasıklarımda ağrı moralim çok bozuldu nöbetçi eczaneden test aldım sonuç bu
Ay ne güzel söyledin inşallah pozitif olur hepimizinde devam eder kucağımiza aliriz benim ilki kimyasal olduğu için tedirginim
Cuma günü test günüm cuma günü kan vericem nasipse inşallah tutunur bebeğim sağ salim kucağımıza alırız hepimizHayırlısı ınsallah kalbın gönlün rahat olsun. Ben tutan bebegımde 5.gün embrıyosuydu 6.günde sılık cızgı görmüştüm.
Rahat bır sonuc zamanı bekle canım
Bunda bariz çıkmış sonuç devamı gelir inşallah hayırlı uğurlu olsuuun
Inşallah canım kan tahlili yaptın miİnşallah bu sefer sağlıkla kuağına almak nasip olur bizimde cümlemizinde ❤
Canımmmm baya baya ikinci çizgiler görünüyor , rabbim hadi yüzünü güldürsün mucizene kavuştursunNolur güzel şeyler söyleyin bana elim ayağım titredi şuan yeni yaptım
Evet yaptım bu sabah 2 test birine güvenemedim çizgi çıktıı cuma günü test günüm cumaya kadar beklemek istiyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyoruumYaptın mı test yazışmalarda seni arıyordum ama Bn bılyordum senın pozitıf olcgını içime oyle dogmustu hayrlı olsun kan test sonucunda yaz mutlaka
İnşallah inşallah çok teşekkür ediyoruum inşallah kandada yükselir sevincim içimde kalmazCanımmmm baya baya ikinci çizgiler görünüyor , rabbim hadi yüzünü güldürsün mucizene kavuştursunAllah im tamamına erdirsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?